-
Ανοίγοντας χθές την πίσω πόρτα στο fabia έκανε ένα αντριχιαστικό ήχω κρα κρα έχει κάνει πολλές ώρες ηλιοθεραπεία τελευταία να φταίει αυτό ; ο πατέρας μου μου είπε να τις λαδώσω τώρα έπιασε και σκόνη εκεί , έριξα και αντισκοριακό σήμερα έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά πάλι ακούγεται λίγο ένα σύρσιμο να κάνω κάτι άλλο ;
-
Ανοίγοντας χθές την πίσω πόρτα στο fabia έκανε ένα αντριχιαστικό ήχω κρα κρα έχει κάνει πολλές ώρες ηλιοθεραπεία τελευταία να φταίει αυτό ; ο πατέρας μου μου είπε να τις λαδώσω τώρα έπιασε και σκόνη εκεί , έριξα και αντισκοριακό σήμερα έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά πάλι ακούγεται λίγο ένα σύρσιμο να κάνω κάτι άλλο ;
-
-
Δεν ανοίγουν και πολύ συχνά οι πόρτες, έτσι;
Κανονικά πρέπει να αποκτήσεις πρόσβαση στον μηχανισμό που βρίσκεται μέσα στην πόρτα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν ανοίγουν και πολύ συχνά οι πόρτες, έτσι;Κανονικά πρέπει να αποκτήσεις πρόσβαση στον μηχανισμό που βρίσκεται μέσα στην πόρτα.
Που εννοείς ; τους μεντεσέδες λάδωσα και εκεί που στηρίζωνται
-
Δές τις βίδες των μεντεσέδων μήπως έχουν λασκάρει λίγο και έχει κρεμάσει η πόρτα.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Δεν ανοίγουν και πολύ συχνά οι πόρτες, έτσι;
Κανονικά πρέπει να αποκτήσεις πρόσβαση στον μηχανισμό που βρίσκεται μέσα στην πόρτα.
Που εννοείς ; τους μεντεσέδες λάδωσα και εκεί που στηρίζωνται
Είσαι σίγουρος πως είναι από τους μεντεσέδες και όχι από τον μηχανισμό του στοπ;
-
Για όσους έχουν διαβάσει τη γνωστή παρωδία της Οδύσσειας...
'Ακούστηκε ένα τρίξιμο, σαν πόρτα όταν κλείνει,
είχε ξεχάσει η δύστυχη να βάλει βαζελίνη.' -
τιποτα που να μην λυνεται με γενναια δοση WD40!!
-
Καλά τα αντισκωριακά και λαδάκια γενικής χρήσης αλλά δεν αντικαθιστούν το γράσσο... Θα βοηθήσουν να καθαρίσει το παλιό αν έχει ξεραθεί αλλά μετά στέγνωμα και καινούργιο.
-
σωστος...και μαλιστα αυτο που ειναι σαν αλοιφη!!!...
τουλαχιστον με αυτο βρηκα την υγεια μου!! -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Ανοίγοντας χθές την πίσω πόρτα στο fabia έκανε ένα αντριχιαστικό ήχω κρα κρα έχει κάνει πολλές ώρες ηλιοθεραπεία τελευταία να φταίει αυτό ; ο πατέρας μου μου είπε να τις λαδώσω τώρα έπιασε και σκόνη εκεί , έριξα και αντισκοριακό σήμερα έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά πάλι ακούγεται λίγο ένα σύρσιμο να κάνω κάτι άλλο ;Ακριβως ετσι εκανε και το γκετζ ενος συγγενη μου.Εβαζε αντισκωριακα στους μεντεσεδες και στο λαμακι (πλαστικο) στο κεντρο της πορτας που ενωνεται με την κολωνα και απλως μειωνοταν η ενταση του τριξιματος.Τυχαια μια μερα του εδωσα σπρει σιλικονης για μεντεσεδες και κλειδαριες και το προβλημα εξαφανιστηκε εντελως.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Καλά τα αντισκωριακά και λαδάκια γενικής χρήσης αλλά δεν αντικαθιστούν το γράσσο... Θα βοηθήσουν να καθαρίσει το παλιό αν έχει ξεραθεί αλλά μετά στέγνωμα και καινούργιο.Παιδες δεν λαδωνουμε και δεν γρασαρουμε γιατι και οι δυο τροποι κρατουν οτι σκονη πεσει πανω τους και μετα η επιμαχη περιοχη γινεται ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ.Μιλω εκ πειρας.
-
Εγω βαζω σπρεϋ γρασου.Απο τοτε που εβαλα πριν 2-3 μηνες τριξιμο γιοκ στις πισω πορτες.
-
Εγω δεν βαζω τιποτα γιατι δεν τριζει!λολ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω δεν βαζω τιποτα γιατι δεν τριζει!λολΕμενα ειχαν πιασει μακαμποκο απο την αχρηστεια και τις σκονες ομως.Εσυ επισης δεν εχεις πισω πορτες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω δεν βαζω τιποτα γιατι δεν τριζει!λολισως γιατι ΔΕΝ εχεις ΠΟΡΤΕΣ να τριξουν...;;;
-
Τρίξιμο στις πόρτες .