-
Δείτε το καλύτερα στο Youtube όπου μπορείτε να το δείτε σε 1080p ή ακόμη και 3D.
Είναι η διαδρομή Κλειτορία - Καλάβρυτα από τη διασταύρωση για Πλανητέρο και πηγές του Αροάνιου ποταμού έως τα Καλάβρυτα. Κατ' εμέ μία πανέμορφη διαδρομή τόσο οπτικά χάρη στη φυσική ομορφιά του τοπίου όσο και οδηγικά. Περισσότερα στην περιγραφή του video στη σελίδα του Youtube.
Σχόλια ευπρόσδεκτα!
-
Ωραίο βίντεο!!!Μπορείς να μου πεις τον τίτλο του τραγουδιού?
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Ωραίο βίντεο!!!Μπορείς να μου πεις τον τίτλο του τραγουδιού?Δεν έχω μόνο ένα τραγούδι. Έχω πολλά για να καλύψω όλη τη διάρκεια του βίντεο... Στην περιγραφή του βίντεο λέω ποιο τραγούδι παίζει πότε!
-
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Εάν πήγαινε για μένα ευχαριστώ! Η διαδρομή είναι σίγουρα απολαυστική για τον οδηγό.
-
Δείτε καλύτερα το βίντεο στο Youtube σε ανάλυση 1080p ή άκομη και σε 3D!
Στο βίντεο φαίνεται όλη η διαδρομή από τα Καλάβρυτα μέχρι την Πάτρα (μέσω Χαλανδρίτσας). Η διαδρομή δε χρειάζεται συστάσεις. Κάθε μέτρο της είναι ενδιαφέρον. Στην περιγραφή του βίντεο στο Youtube έχω περιεχόμενα με τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του βίντεο.
Ελπίζω να σας αρέσει!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πολύ ωραίο βίντεο και με τέλεια εικόνα!+1
-
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
@jimclarkΦανταστικο βιντεο,μη σου πω με full screen ζαλιστικα απο τα στροφιλικια...
Ωραιο βιντεο,αν και θα μπορουσες να 'κοψεις' πολλα κομματια,με ψαγμενη μουσικουλα...
Δεν ήθελα να κόψω κομμάτια. Ήθελα να υπάρχει όλη η διαδρομή. Στο description όμως του βίντεο στο Youtube έχω περιεχόμενα με τα σημαντικά σημεία του, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει εναλλακτικά του μονταρίσματος.
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
...ωραιο
-
Διαδρομή που την έτρεξα με τα πόδια (τουλάχιστο τα πρώτα 3-4 χιλιόμετρα λίγο πριν το 3μισι λεπτό του βίντεο)
Όπως λέω και στην αρχή περιγράφοντας, 'σπίτι'Μέρος της 'ιδανικής διαδρομής' #3 Κόνιτσα - Βασιλίτσα από τα χωριά του Αώου, η διαδρομή αρχίζει από το χωριό που κρατάει η σκούφια της καλής μου και μετράω πώς κ πώς το Σ/Κ που έρχεται να επισκεφτώ.
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Ωραίο βίντεο!!!Μπορείς να μου πεις τον τίτλο του τραγουδιού?
Δεν έχω μόνο ένα τραγούδι. Έχω πολλά για να καλύψω όλη τη διάρκεια του βίντεο... Στην περιγραφή του βίντεο λέω ποιο τραγούδι παίζει πότε!
Δεν το είχα προσέξει,ωραία τραγούδια και ωραία διαδρομή!!!
-
και η ανάβαση προς το χιονοδρομικό Βασιλίτσας . Πανέμορφη βλάστηση από τα έλατα στα ρόμπολα
-
**JimClark **
-
-
Ανάβαση Θίσβης - Αγίας Άννας. Με συγχωρείτε για την ακατάσχετη πολυλογία στην αρχή. Επίσης, κάτι πήγε στραβα και τριζοβολούσε η κάμερα και στο τέλος... ε εχει πολύ πλάκα. Ξέχασα να βιδώσω κάτι προφανώς...
-
Φανταζομαι να ξερεις οτι εχεις γινει ο πλεον 'μισητος' σε καποιους εδω μεσα επειδη θα σκασουν απο τη ζηλεια τους. Ρε τζιμ ελεος δεν μας λυπασαι;
-
JimClark ;
-
Όχι!
χαχαχ. Το να μοιράζεσαι κάτι τέτοιες εμπειρίες, δε νομίζω ότι είναι προκλητικό. Μια που περνάω από εκεί, βάζω την κάμερα, λέω και καμια π@π@ριά.
Τον wurz πού τον θυμήθηκα....
edit: Από αυτό το τεύχος που το είχα όταν κατατάχθηκα και χειμώνα ονειρευόμουν στροφιλίκια στην Κόρινθο και είχα πει 'θα πάω και εγώ εκει...'
-
Καλα παει για 1400αρι
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!