-
Πρίν λίγο παρουσίασε η Renault μέσω Facebook και Youtube ένα νέο ηλεκτρικό concept με όνομα frendzy.
Ακολουθεί το βίντεο της παρουσίασης:
Δημιούργημα του Van den Acker.
-
Πρίν λίγο παρουσίασε η Renault μέσω Facebook και Youtube ένα νέο ηλεκτρικό concept με όνομα frendzy.
-
-
Πολύ Skoda Roomster θυμίζει σε εμφάνιση!
Μελλοντικό ... Kangoo? (Και μάλλον όμορφο για Kangoo). -
Pas mal but EPIC FAIL name
-
Renault Frendzy - Photos [HD]
edit mod -
Δεν νομίζεις πως ένα link στην υπογραφή σου είναι αρκετό για να διαφημίζει τα blog κλπ που διατηρείς; [Mod]
-
πρωτον δεν εχω κανενα λινκ στην υπογραφη μου.το λινκ ειναι απο twitter.γιατι λες οτι το κανω για διαφημιση?αν επαιρνα το λινκ απο ενα αλλο μεγαλο site και το εβαζα αντι του δικου μου δεν θα εκανα διαφημιση?εκανα κατι παρανομο?εκανα κατι εναντια στους κανονες του forum?
Τα έχουμε πεί πάνω από μια φορά... Δεν έχω πρόβλημα να έχεις λίνκ στο twitter στην υπογραφή σου όπως είπα και πιο πριν. Έχεις φωτογραφίες; Βάλτες όλες, βάλες και το λινκ που τις βρήκες πριν τις αναδημοσιεύσεις στο blog σου το οποίο πιστεύω έχει γίνει ήδη γνωστό στο φόρουμ τόσο καιρό που το είχες στην υπογραφή σου. [Mod] -
-
Αυτά τα οχήματα δεν είναι ωραία και τώρα δείχνει εντυπωσιακό άλλα όταν βγει παραγωγή θα είναι κοινό θνητό.
-
-
Renault Frendzy