-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Αφού δεν τρελένεσαι με το πολύ γκάζι μήπως να κοιτούσες και για καινούριο kia pro ceed 1.4 sc2 ?12880€ έχει με πολύ εξοπλισμό και 7 χρόνια εγγυήση και σε άσπρομπα για καινουργιο δεν το πολυβλεπω υπαρχει γνωστος για μεταχειρισμενα οποτε θα ναι σε καλυτερη τιμη και εγγυημενα..για αυτο συγκλινω προς τα εκει..thx παντως
-
Ο χρήστης sobrious έγραψε:
Αφού δεν τρελένεσαι με το πολύ γκάζι μήπως να κοιτούσες και για καινούριο kia pro ceed 1.4 sc2 ?12880€ έχει με πολύ εξοπλισμό και 7 χρόνια εγγυήση και σε άσπρο
μπα για καινουργιο δεν το πολυβλεπω υπαρχει γνωστος για μεταχειρισμενα οποτε θα ναι σε καλυτερη τιμη και εγγυημενα..για αυτο συγκλινω προς τα εκει..thx παντως
Υπάρχει κάτι πιο εγγυημένο απο το καινούριο .Απλά σκέψου πως έχει 139€ τέλη,αντί για 240€ τα 1600άρια μτχ,χώρια που τα άλλα θα έχουν το πολύ ένα χρόνο εγγύηση ενώ το κια 7.Τεσπα για το 207 gt-rallye τι λες?Επίσης αν οδηγήσεις πρώτα fsi και μετά tsi θα καταλάβεις .Πολύ καλύτερο γκάζι,πιο χαμηλή κατανάλωση,μικρότερα τέλη-τεκμήρια,δεν καίνε λάδια,δεν θέλουν 100'αρα,θες και άλλα?
-
Αφού δεν τρελένεσαι με το πολύ γκάζι μήπως να κοιτούσες και για καινούριο kia pro ceed 1.4 sc2 ?12880€ έχει με πολύ εξοπλισμό και 7 χρόνια εγγυήση και σε άσπρο
μπα για καινουργιο δεν το πολυβλεπω υπαρχει γνωστος για μεταχειρισμενα οποτε θα ναι σε καλυτερη τιμη και εγγυημενα..για αυτο συγκλινω προς τα εκει..thx παντως
Υπάρχει κάτι πιο εγγυημένο απο το καινούριο .Τεσπα για το 207 gt-rallye τι λες?Επίσης αν οδηγήσεις πρώτα fsi και μετά tsi θα καταλάβεις .Πολύ καλύτερο γκάζι,πιο χαμηλή κατανάλωση,μικρότερα τέλη-τεκμήρια,δεν καίνε λάδια,δεν θέλουν 100'αρα,θες και άλλα?
καλα προφανως δεν υπαρχει καλυτερη εγγυηση απο καινουργιο..απλα λεω θα ξερω οτι δεν θα ναι τρακαρισμενο πειραγμενο κλπ..τωρα αυτο που λετε ολοι με το tsi με προβληματιζει και το ξανασκεφτομαι..αλλα και το 207 δεν ειναι tsi..θα προτιμουσα το fiesta sport και ας ειναι λιγο πιο αδυναμο..μου αρεσει και περισσοτερο
-
Υπάρχει κάτι πιο εγγυημένο απο το καινούριο .Τεσπα για το 207 gt-rallye τι λες?Επίσης αν οδηγήσεις πρώτα fsi και μετά tsi θα καταλάβεις .Πολύ καλύτερο γκάζι,πιο χαμηλή κατανάλωση,μικρότερα τέλη-τεκμήρια,δεν καίνε λάδια,δεν θέλουν 100'αρα,θες και άλλα?
καλα προφανως δεν υπαρχει καλυτερη εγγυηση απο καινουργιο..απλα λεω θα ξερω οτι δεν θα ναι τρακαρισμενο πειραγμενο κλπ..τωρα αυτο που λετε ολοι με το tsi με προβληματιζει και το ξανασκεφτομαι..αλλα και το 207 δεν ειναι tsi..θα προτιμουσα το fiesta sport και ας ειναι λιγο πιο αδυναμο..μου αρεσει και περισσοτερο
Δεν είναι tsi αλλά είναι thp με 150 άλογα και ροπάρα(μοτέρ peugeot-bmw το φοράει το cooper s) Kαι το fiestaki πάντως μια χαρά είναι γι αυτό που ψάχνεις(σβέλτο,στριφτερό,κουκλί και αξιόπιστο) οπότε go for it.K εγώ τέτοιο έχω,το s όμως.Μια χαρά
-
Ισχυει πολυ καλο το φιεστακι..αν και πραγματικα τα δυο που μου αρεσαν πιο πολυ ηταν το α3 και η 116 .. αλλα δεν βλεπω πολλους συμπαραστατες μαλλον γιατι αναφερομαι σε παλιοτερες εκδοσεις 1.6 fsi,αφου οικονομικα δεν βγαινω για πιο νεες.. we'll see
-
Θα κανεις πολλα ταξιδια?
-
Ισχυει πολυ καλο το φιεστακι..αν και πραγματικα τα δυο που μου αρεσαν πιο πολυ ηταν το α3 και η 116 .. αλλα δεν βλεπω πολλους συμπαραστατες μαλλον γιατι αναφερομαι σε παλιοτερες εκδοσεις 1.6 fsi,αφου οικονομικα δεν βγαινω για πιο νεες.. we'll seeΓια α3 1.6 και 116 έχουν πρεστίζ δε λέω,αλλά είναι βαριά με ψόφια μοτέρ,σχετικά τσιμπιμένη κατανάλωση,φορτωμένα με αρκετά χιλιόμετρα(70000 και πάνω,οπότε θα θέλουν λάστιχα,αμορτισέρ,φρένα και ότι άλλο),ακριβά σέρβις τι το ψάχνεις βρες ένα fiesta sport με 17άρες και esp και τέλος
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Θα κανεις πολλα ταξιδια?νορμαλ πραγματα οχι κατι ιδιαιτερο..καλοκαιρι και κανα σ/κ 5-6 φορες το χρονο σε κοντινες αποστασεις
-
Ισχυει πολυ καλο το φιεστακι..αν και πραγματικα τα δυο που μου αρεσαν πιο πολυ ηταν το α3 και η 116 .. αλλα δεν βλεπω πολλους συμπαραστατες μαλλον γιατι αναφερομαι σε παλιοτερες εκδοσεις 1.6 fsi,αφου οικονομικα δεν βγαινω για πιο νεες.. we'll see
Για α3 1.6 και 116 έχουν πρεστίζ δε λέω,αλλά είναι βαριά με ψόφια μοτέρ,σχετικά τσιμπιμένη κατανάλωση,φορτωμένα με αρκετά χιλιόμετρα(70000 και πάνω,οπότε θα θέλουν λάστιχα,αμορτισέρ,φρένα και ότι άλλο),ακριβά σέρβις τι το ψάχνεις βρες ένα fiesta sport με 17άρες και esp και τέλος
Δυο ερωτησεις α) εσυ απο καταναλωση και οδικη συμπεριφορα πως πας με το φιεστακι? και σερβις τιμες?
β) για γκολφ 1.4 tsi τι λες?,αν πουμε οτι αποκλειουμε 116 και α3 -
Οι 17άρες δεν έχουν κανένα νόημα, εκτός από αισθητικό, αν σου αρέσουν. Που εμένα δεν, ας πούμε.
-
Θα κανεις πολλα ταξιδια?
νορμαλ πραγματα οχι κατι ιδιαιτερο..καλοκαιρι και κανα σ/κ 5-6 φορες το χρονο σε κοντινες αποστασεις
Μεχρι τα 130 δεν θα εχεις ιδιαιτερο θεμα. Απο κει και πανω ακουγεται ο κινητηρας...
Καταναλωση στο δικο μου, στην Αθηνα εχω 6,5 με 6,8 λιτρα..
στην Κομοτηνη (που το αυτοκινητο κινειται εντος πολης) 7,5 με 8 λιτρα.. Πρωτο σερβις πληρωσα 97 €.. Αν αγορασεις καποιο μεταχειρισμενο, τοτε μπορει να χρειαστει να κανεις το δευτερο σερβις.. Αυτο θα κοστισει καπου στα 200 € νομιζωΟι 17αρες ειναι ωραιες (ειδικα ανθρακι ) αλλα μετα η αλλαγη των ελαστικων, ενδεχομενως να πονεσει, η καταναλωση ισως να αυξηθει και ο κινητηρας να 'πνιγεται'
-
Ναι αλλά με 17άρες έχεις και esp+ φιμέ αλλιώς δεν (εκτός αν είναι 06/2010 και μετά).Απο πλαίσιο-κρατήματα-τιμόνι-σασμάν πάντως .Αντι για γκολφ παίρνεις seat leon tsi 2008 αλλά και του 2009 Για golf gt sport tsi συνήθως θέλουν 13000 ή αλλιώς πας 2007 μοντέλο με περισσότερα χλμ.
-
Το Φιέστα, πάντως, μ' αρέσει κι εμένα πάρα πολύ (το 1.6 3θυρο).
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Θα κανεις πολλα ταξιδια?
νορμαλ πραγματα οχι κατι ιδιαιτερο..καλοκαιρι και κανα σ/κ 5-6 φορες το χρονο σε κοντινες αποστασεις
Μεχρι τα 130 δεν θα εχεις ιδιαιτερο θεμα. Απο κει και πανω ακουγεται ο κινητηρας...
Καταναλωση στο δικο μου, στην Αθηνα εχω 6,5 με 6,8 λιτρα..
στην Κομοτηνη (που το αυτοκινητο κινειται εντος πολης) 7,5 με 8 λιτρα.. Πρωτο σερβις πληρωσα 97 €.. Αν αγορασεις καποιο μεταχειρισμενο, τοτε μπορει να χρειαστει να κανεις το δευτερο σερβις.. Αυτο θα κοστισει καπου στα 200 € νομιζωΟι 17αρες ειναι ωραιες (ειδικα ανθρακι ) αλλα μετα η αλλαγη των ελαστικων, ενδεχομενως να πονεσει, η καταναλωση ισως να αυξηθει και ο κινητηρας να 'πνιγεται'
Πάντως στο θέμα κατανάλωσης μου κάνει εντύπωση.Εγώ στο 1.6 S 2007 είμαι μικτή 9-9.5 θεσσαλονίκη.Για να δω 7 λίτρα πρέπει να έχω 5η με 90-100 αλλιώς λόγω κοντής 5ης(στα 80 έχω 2.600 στροφές ήδη).Τόση διαφορά ο άμεσος ψεκασμός?Στο νέο μακρύνανε την 5η?στα 110 έχω 3500 στροφές για παράδειγμα.
-
Πάντως μιας και λέμε για φιεστα να ξέρεται πως το φθηνόπωρο έρχεται S καταργώντας το sport και με 134 αντί 120 άλογα.Αν κατεβάσετε το φυλλάδιο στο ford.de θα δείτε και τις αισθητικές αλλαγές(διπλή μπούκα,δερματινα καθίσματα,πεταλιέρες,μαύρη λάκα αντί για αλουμίνιο,17άρες,κλίμα) Το st με τον ecoboost τι απέγινε,σαν να άργησε.
-
Πάντως μιας και λέμε για φιεστα να ξέρεται πως το φθηνόπωρο έρχεται S καταργώντας το sport και με 134 αντί 120 άλογα.Αν κατεβάσετε το φυλλάδιο στο ford.de θα δείτε και τις αισθητικές αλλαγές(διπλή μπούκα,δερματινα καθίσματα,πεταλιέρες,μαύρη λάκα αντί για αλουμίνιο,17άρες,κλίμα) Το st με τον ecoboost τι απέγινε,σαν να άργησε.Μολις το ειδα και γω αυτο το Fiesta s.... Σε εξοδα θα με βαλει μου φαινεται... (θελω τη μπουκα του και τα μαυρα φωτα του)
Στο mk7 Fiestare, εχουν μακρυνει λιγο το κιβωτιο και ετσι στην ιδια ταχυτητα εχουμε χαμηλοτερες στροφες...
Το st θα παρουσιαστει τον Σεπτεμβρη (κατα την προσφιλη τακτικη της Ford να παρουσιαζει τις γρηγορες εκδοσεις του Fiesta λιγο πριν απο την ανανεωση του κυριου μοντελου )
-
Μολις το ειδα και γω αυτο το Fiesta s.... Σε εξοδα θα με βαλει μου φαινεται... (θελω τη μπουκα του και τα μαυρα φωτα του)
Για δώστε κανα λίνκ ρε παιδιά να το δούμε κι εμέις.
Ερώτηση προς κατόχους φιέστα με 17άρες : Αντέχεται απο θέμα κοπανήματος η 17άρα γιατί φίλος με 16άρες αρκετές φορές κόβει υπερβολικά και διαμαρτύρεται ότι κοπανάει αρκετά το αμάξι.
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Για δώστε κανα λίνκ ρε παιδιά να το δούμε κι εμέις.εδώ:
Από εδώ: http://www.ford.de/UeberFord/AutoSalonG ... S_KaMetall -
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Ερώτηση προς κατόχους φιέστα με 17άρες : Αντέχεται απο θέμα κοπανήματος η 17άρα γιατί φίλος με 16άρες αρκετές φορές κόβει υπερβολικά και διαμαρτύρεται ότι κοπανάει αρκετά το αμάξι.
Αν οι 16αρες του φαινονται υπερβολικες τοτε οι 17αρες θα ειναι μαρτυριο.. Εμενα μου φαινεται οτι κοπαναει με τις 16αρες που φοραω (εχω στραβωσει αλλωστε 2 φορες τις μπροστινες ζαντες ). Οι 17αρες ειναι πολυ ωραιες αλλα για τους λογους που εγραψα παραπανω δεν εχω τολμησει ακομα να τις βαλω..
Το Fiesta στις φωτο που βαλατε, ειναι το Motorsport!!.. Το Fiesta s που πωλειται στη Γερμανια ειναι αυτο εδω στο παρακατω λινκ
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=2244&comp=ford -
Eγώ πάντως που το έχω κάνει test drive για ένα μισάωρο το καινούριο μια χαρά μου φάνηκε με τις 17άρες.Κανένα κοπάνημα,μασίφ πλαίσιο και με βελτιωμένη κύλιση,καλύτερα φρένα(μάλλον λόγω 17άρας).Το τιμόνι μου κακοφάνηκε,καμία σχέση με το μκ6,πολύ ελαφρύ.Τώρα το νέο S με τα 134 φαινεται άγριο Ωραίες και οι στυλιστικές επεμβάσεις. Αλλά όλοι οι fordάκηδες περιμένουμε το νέο st Σαν πολύ να αλώνησαν και polo gti,mito qv
βοηθεια για αμεση αγορα αυτοκινητου..