-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΕΝΑ SUSUKI JIMNY ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΛΟΓΩ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ.Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΩΝ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ....ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΕΝΑ SUSUKI JIMNY ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΛΟΓΩ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ.Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΩΝ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ....ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
-
Η πρωτη απαντηση ειναι 'οχι', κρινοντας απο το ειδος των μετατροπων. Υποθετω το εχεις ψηλωσει κ με χωματινα λαστιχα? Σε καθε περιπτωση ξεκινας διαβαζοντας το συμβολαιο σου.
-
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν εχει ακουστει κατι τετοιο...
υποθετωντας παντα οτι το αυτοκινητο δειχνει ας πουμε φυσιολογικό κι οχι με κομμενες λαμαρινες αξονες απο landcruiser κ.λ.π. κ.λ.π.
-
Δεν ξέρω τι λένε τα μικρά γράμματα και τι συνηθίζεται στην Ελλάδα αλλά στην Αγγλία αν αλλάξεις οτιδήποτε και δεν το έχεις δηλώσει την πάτησες.... Αναρωτιέμαι πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι τα συμβόλαια....
Όμως δεν φταίς εσύ, ο άλλος σε πληρώνει. Οπότε η δική σου ασφαλιστική ίσως να μπορεί να σου αρνηθεί (αν είχες μικτή ή αν έφταιγες εσύ) του αλλουνού όμως αν αποδειχτεί η υπαιτιότητά του δεν το βλέπω να μπορεί. -
Στην Αγγλια ομως ΜΠΟΡΕΙΣ να νομιμοποιησεις μετατροπές SVO νομιζω λεγεται η διαδικασια.
-
Αν και δεν είμαι ειδικός γνωρίζω ότι ανεξάρτητα με το συμβόλαιο (που προφανώς δεν μπορεί να περιγράφει όλες τις περιπτώσεις), μια βασική αρχή στο δίκαιο για τις αποζημιώσεις είναι η αιτία να έχει σχέση με το αποτέλεσμα. Εάν δηλ. αποδεικνύεται με κάποιο τρόπο ότι ο λόγος που ανατράπηκε το αυτοκίνητο (αποτέλεσμα) είναι και το ότι ήταν (παρανόμως) ψηλωμένο (αιτία). Εαν δηλ. δεν υπήρχε αυτή η αιτία το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό? Δε θα είχε ανατραπεί? Και βέβαια το παραπάνω ισχύει μόνο εάν είναι παρανόμως ψηλωμένο. Και παρανόμως σημαίνει εάν πχ η συγκεκριμένη ανάρτηση ή τα λάστιχα δεν έχουν έγκριση τύπου να κυκλοφορούν στην άσφαλτο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Εάν έχουν ή αν αποδεικνύεται με κάποιο τρόπο ότι το αυτοκίνητο μπορεί να κυκλοφορείι και στην άσφαλτο τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Εννοείται βέβαια ότι η ασφαλιστική εάν αποζημιώσει θα αποζημιώσει για το ποσό των μαμά εξαρτημάτων. Δε θα αποζημιώσει αυτά των after market. -
Ειναι ενα θολό τοπιο.... ΠΟΛΥ θολο...
προς 'συμφαιρων' ολωναντεπιχηρημα στα ανωτερω
ειναι ψηλωμενο εκτος εγκρισης τυπου και περναει ΚΤΕΟ...
τι ειναι πιο εγκειρο ΝΟΜΙΚΑ????
η διαπιστωση του ΚΤΕΟ ή ο αποψη της ασφαλιστικής.
Εχετε στο νυ σας οτι ΜΠΟΡΕΙΤΕ τις αλλαγες να τις δηλωσετε στην ασφαλιστική και καποια ( με ενα ελαχιστο προσθετο κοστος ) τα καλυπτει...Κρατηστε και το πιο πρακτικό στο νου σας...
ΚΑΝΕΝΑΝ δεν συμφερει να εχει να κυνηγαει ιδιωτη αν δεν τον καλυψει η ασφαλιστική του φταιχτη....
καταλαβατε τι εννοω....
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ