-
Καλησπέρα,
ειμαι νέο μέλος και στον τίτλο που γράφω εγώ είμαι η κόρη.Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με δόσεις (γυρω στα 5000) αλλά για την χρονια που μας πέρασε είχα εισόδημα 4000 οποτε δν εκανα φορολογική δήλωση.την επόμενη χρονιά όμως θα κάνω κανονικά φορολογική δήλωση.Μπορώ να αγοράσω στο όνομα του πατέρα μου το αυτοκίνητο προκειμένου να βγει και το δάνειο για την αγορά και έπειτα να μου κάνει αυτός τη μεταβίβαση του αυτοκινήτου αλλά και το ΧΡΕΟΣ του προκειμένου να συνεχίζω να το πληρωνω εγώ αλλα και σε περιπτωση που δν εχω να το πληρωσω να μου το παρουν πισω χωρις να παρω στο λαιμο μου τον πατερα μου?(ο ιδιος εχει αλλα 2 αυτοκινητα στο ονομα του...) -
Καλησπέρα,
ειμαι νέο μέλος και στον τίτλο που γράφω εγώ είμαι η κόρη.Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με δόσεις (γυρω στα 5000) αλλά για την χρονια που μας πέρασε είχα εισόδημα 4000 οποτε δν εκανα φορολογική δήλωση.την επόμενη χρονιά όμως θα κάνω κανονικά φορολογική δήλωση.Μπορώ να αγοράσω στο όνομα του πατέρα μου το αυτοκίνητο προκειμένου να βγει και το δάνειο για την αγορά και έπειτα να μου κάνει αυτός τη μεταβίβαση του αυτοκινήτου αλλά και το ΧΡΕΟΣ του προκειμένου να συνεχίζω να το πληρωνω εγώ αλλα και σε περιπτωση που δν εχω να το πληρωσω να μου το παρουν πισω χωρις να παρω στο λαιμο μου τον πατερα μου?(ο ιδιος εχει αλλα 2 αυτοκινητα στο ονομα του...) -
Καλησπέρα,
Ο χρήστης ee6650 έγραψε:
Καλησπέρα,
ειμαι νέο μέλος και στον τίτλο που γράφω εγώ είμαι η κόρη.Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με δόσεις (γυρω στα 5000) αλλά για την χρονια που μας πέρασε είχα εισόδημα 4000 οποτε δν εκανα φορολογική δήλωση.την επόμενη χρονιά όμως θα κάνω κανονικά φορολογική δήλωση.Μπορώ να αγοράσω στο όνομα του πατέρα μου το αυτοκίνητο προκειμένου να βγει και το δάνειο για την αγορά και έπειτα να μου κάνει αυτός τη μεταβίβαση του αυτοκινήτου αλλά και το ΧΡΕΟΣ του προκειμένου να συνεχίζω να το πληρωνω εγώ αλλα και σε περιπτωση που δν εχω να το πληρωσω να μου το παρουν πισω χωρις να παρω στο λαιμο μου τον πατερα μου?(ο ιδιος εχει αλλα 2 αυτοκινητα στο ονομα του...)Προκειμένου να εγκριθεί το δάνειο θα αγοραστεί το αυτοκίνητο στο όνομα του πατέρα σου?
Όπως μας τα λες πάντως καλύτερα να μην πεις καθόλου στη διαδικασία.
Ας δανείζεσαι καλύτερα ένα από τα αυτοκίνητα του πατέρα σου όταν έχεις ανάγκη. Ένα μτχ της τάξης των 5000€ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σου βγάλει κάποιες ζημιές οι οποίες θα κοστίζουν αρκετά για να τις επισκευάσεις και μάλλον δεν είσαι για έξοδα. -
το ενα αμαξι ειναι δικο του και το αλλο ηταν δικο του που το εδωσε στον αδερφο μου και το χρησιμοποιει ηδη.για να εγκριθει το δανειο ναι θα μπει στο ονομα τ πατερα μου.εγω ρωταω αν εκτος απο τη μεταβιβαση του αυτοκινητου μπορει να γινει κ μεταβιβαση του χρεους αυτου σε μενα.εγω δοση μπορω να πληρωνω αυτη τη στιγμη αλλα δν εχω φορολογικη δηλωση και δν μπορω να περιμενω ενα χρονο για να εμφανισω φορολογικη δηλωση....
-
δεν εχει σημασια ποιος πληρωνει τη δοση αρκει να την πληρωνει . επισης το αυτοκινητο μπορει να το γραψει στο ονομα σου κατ ευθειαν και του χρονου να το δηλωσεις εσυ στη φορολογικη σου δηλωση και ας μην δηλωνεις εισοδημα, λογω του οτι ειναι χαμηλης αξιας.ακριβως το ιδιο ειχα κανει εγω και το αυτοκινητο απο την πρωτη μερα που το πηραμε ειναι στο ονομα μου
ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ