-
Δεν είπε ο πατέρας DAP ότι θα πάει (όταν γυρίσει από τις διακοπές του) και θα στείλει σε όσους θέλουν ? Οπότε στείλτε του ΡΜ με διευθύνσεις κτλ.
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν είπε ο πατέρας DAP ότι θα πάει (όταν γυρίσει από τις διακοπές του) και θα στείλει σε όσους θέλουν ? Οπότε στείλτε του ΡΜ με διευθύνσεις κτλ.Καλημέρα σε όλους,
επειδή ο πατέρας είναι σε διακοπές και μετά θα πάμε κι εμείς (Φερτάκη κι εγώ) γιαυτό μπείτε στο site του αγώνα, πηγαίνετε 'επικοινωνία' και στείλτε διευθύνσεις να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε...
ΑΠ
-
-
Κραταω το καπελο και το γυρναω στον αερα!
-
Ο χρήστης Simple55 έγραψε:
Δεν είπε ο πατέρας DAP ότι θα πάει (όταν γυρίσει από τις διακοπές του) και θα στείλει σε όσους θέλουν ? Οπότε στείλτε του ΡΜ με διευθύνσεις κτλ.
Καλημέρα σε όλους,
επειδή ο πατέρας είναι σε διακοπές και μετά θα πάμε κι εμείς (Φερτάκη κι εγώ) γιαυτό μπείτε στο site του αγώνα, πηγαίνετε 'επικοινωνία' και στείλτε διευθύνσεις να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε...
ΑΠ
Εεεεπ,μη μου κλεβεις τους πελατες!!!!!Χαρης,Ανδρεας,Τολης,Νικος ειναι δικοι μου και μην τους αγγιζεις!!!!
Μολις (ξανα)γυρισω θα αρχισω τις αποστολες.Ας ειναι καλα η κυρια Φερτακη με φορτωσε με αρκετα. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,
ΑΠ
Εεεεπ,μη μου κλεβεις τους πελατες!!!!!Χαρης,Ανδρεας,Τολης,Νικος ειναι δικοι μου και μην τους αγγιζεις!!!!
Μολις (ξανα)γυρισω θα αρχισω τις αποστολες.Ας ειναι καλα η κυρια Φερτακη με φορτωσε με αρκετα.Καλά, ότι πεις! Να σε βοηθήσω πήγα! Καλό καλοκαίρι σε όλους.
-
ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Youtube Video -
freshhh
http://www.youtube.com/watch?v=a04EjJlc ... FFG_WO8v5n
Ράλλυ Ακρόπολις 2011 [νέο θέμα]