-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Εκεινο που ρωταω ειναι το πως καθοριζεται η 5ετια, δηλαδη το αυτοκινητο μου ειναι του Σεπτεμβριου 2006 η αδεια.
Θεωρειται κλεισμενη 5ετια η οχι? Τα τελη εχουν πληρωθει μεχρι τωρα για 6 χρονια γιατι λογιζεται φυσικα και το 2006.
Οποτε αν παρουμε οτι το 2006 ηταν 1 χρονος λειτουργιας/χρησης, αφου τοτε πληρωθηκαν τελη και πρωτοκυκλοφορησε το αυτοκινητο, η 5ετια κλεινει στο τελος του 2010, οποτε και το 5ο κατα σειρα ετος κυκλοφοριας του.
Ετσι το 2011 λογιζεται και σωστα ειναι ο 6ος χρονος κυκλοφοριας του με πληρωμενα τα αναλογα τελη, οποτε πρεπει να εχει την μειωση τεκμηριου κατα 30%.
Αυτο βεβαια λεει η κοινη λογικη που ωστοσο οπως εχουμε μαθει δεν συναδει με την κυβερνητικη παραλογια που τελικα υπερισχυει.Έτσι ακριβώς όπως τα λες νομίζω ότι είναι Παντελή.
Σου ήρθε 'έκτακτη βάση κυβικών' για το 2010? Δε θυμάμαι αν είχες αναφέρει κάτι... -
Εδω συζηταμε για το πως μπορουμε να αντιδρασουμε δυναμικά στη φοροληστρική πολιτική για τα αυτοκινητα >1929κ.ε
Προτεινεται :
- Ορισμος ημερομηνιας ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ στις κατα τόπους ΔΟΥ ,με αναφορα εδω ενδεικτικά αριθμο( ΧΧΧ )-δου-αμαξι-ημνια αδειας.Θα μπορουσε να γινει την άμεσα ή το πολύ μέχρι την επομενη βδομαδα 15-19/7 ( πρεπει όσο το δυνατον συντομότερα..) ,ώστε να θορυβηθουν οι ΣΑΙΝΗΔΕΣ στο ΟΙΚ. και να ειδοποιησουν τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ ,μπας και γινει τιποτα ...
2)Κοινοποίηση του θεματος όπου μπορει ο καθενας σε ολα τα φορα αυτοκινητου ,facebook, κτλ κτλ
Θα μου πει καποιος αφου θα πληρωσουμε αναδρομικα για το 2012 ,ναι αλλά θα γλυτωσεις το μισο σχεδον 2013,( αν καταθεσει μεχρι παρασκευή 12/7 γλυτωνει 6 μηνες για το 2013, δηλ.το 50% ) ,τυχον ασφαλεια ,κτλ .κτλ.Δεν κοστιζει τιποτα ,μονο ταλαιπωρια βεβαια για το καθενα μας ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !
Δεκτες προτασεις βελτιωσης των παραπανω αλλά μην πλατιασουμε ...Υ.Γ Παρακαλώ πολυ τους διαχειριστες άσχετα σχόλια και troll απο τους γνωστους - αγνωστους εδω μεσα να διαγραφονται ,δε μπορει να παιζει ο καθενας με την την ψυχική & οικονομική εξόντωση μας γραφοντας 'εξυπναδες' απο τη καρεκλα του.
-
οκ......
αντε και εις ανωτερα...... -
Να φάτε και μια φασολάδα πριν πάτε.
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Εδω συζηταμε για το πως μπορουμε να αντιδρασουμε δυναμικά στη φοροληστρική πολιτική για τα αυτοκινητα >1929κ.εΠροτεινεται :
- Ορισμος ημερομηνιας ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ στις κατα τόπους ΔΟΥ ,με αναφορα εδω ενδεικτικά αριθμο( ΧΧΧ )-δου-αμαξι-ημνια αδειας.Θα μπορουσε να γινει την άμεσα ή το πολύ μέχρι την επομενη βδομαδα 15-19/7 ( πρεπει όσο το δυνατον συντομότερα..) ,ώστε να θορυβηθουν οι ΣΑΙΝΗΔΕΣ στο ΟΙΚ. και να ειδοποιησουν τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ ,μπας και γινει τιποτα ...
2)Κοινοποίηση του θεματος όπου μπορει ο καθενας σε ολα τα φορα αυτοκινητου ,facebook, κτλ κτλ
Θα μου πει καποιος αφου θα πληρωσουμε αναδρομικα για το 2012 ,ναι αλλά θα γλυτωσεις το μισο σχεδον 2013,( αν καταθεσει μεχρι παρασκευή 12/7 γλυτωνει 6 μηνες για το 2013, δηλ.το 50% ) ,τυχον ασφαλεια ,κτλ .κτλ.Δεν κοστιζει τιποτα ,μονο ταλαιπωρια βεβαια για το καθενα μας ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !
Δεκτες προτασεις βελτιωσης των παραπανω αλλά μην πλατιασουμε ...Υ.Γ Παρακαλώ πολυ τους διαχειριστες άσχετα σχόλια και troll απο τους γνωστους - αγνωστους εδω μεσα να διαγραφονται ,δε μπορει να παιζει ο καθενας με την την ψυχική & οικονομική εξόντωση μας γραφοντας 'εξυπναδες' απο τη καρεκλα του.
Συντροφάκο δεν τρολλάρω ούτε θα ειρωνευτώ, είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά πάρα πολλούς με πρώτο εμένα αφού πληρώνω για ένα τρίλιτρο και δύο δίλιτρα.
Άποψή μου ότι δεν καταφέρνεις τίποτα με αποσπασματικές δράσεις και δράσεις σε επίπεδο ξεχωριστών ομάδων.
Το πρόβλημα είναι συνολικό, είναι πρώτα και κύρια ιδεολογικό και πολιτικό και η επίλυσή του το ίδιο.
Είναι θέμα τί φόρους θέλουμε έμμεσους ή άμεσους, τι λύση στο πρόβλημα της κρίσης επιζητάμε κλπ κλπ.
Ήδη όπως βλέπεις και από τα παραπάνω ποστ τα εκολαπτόμενα και βλαμμένα ρουφιανοπαπαγαλάκια του φόρουμ ξεκίνησαν.
Φαντάσου οι επαγγελματίες των ΜΜΕ. -
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Εδω συζηταμε για το πως μπορουμε να αντιδρασουμε δυναμικά στη φοροληστρική πολιτική για τα αυτοκινητα >1929κ.ε
Προτεινεται :
Συντροφάκο δεν τρολλάρω ούτε θα ειρωνευτώ, είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά πάρα πολλούς με πρώτο εμένα αφού πληρώνω για ένα τρίλιτρο και δύο δίλιτρα.
Άποψή μου ότι δεν καταφέρνεις τίποτα με αποσπασματικές δράσεις και δράσεις σε επίπεδο ξεχωριστών ομάδων.
Το πρόβλημα είναι συνολικό, είναι πρώτα και κύρια ιδεολογικό και πολιτικό και η επίλυσή του το ίδιο.
Είναι θέμα τί φόρους θέλουμε έμμεσους ή άμεσους, τι λύση στο πρόβλημα της κρίσης επιζητάμε κλπ κλπ.
Ήδη όπως βλέπεις και από τα παραπάνω ποστ τα εκολαπτόμενα και βλαμμένα ρουφιανοπαπαγαλάκια του φόρουμ ξεκίνησαν.
Φαντάσου οι επαγγελματίες των ΜΜΕ.Ναι φιλε μου συμφωνω,**την προταση σου κατεθεσε **,τι πρεπει να γινει, ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ,δεν πάει αλλο η κατασταση και μην ξεχνάς ότι πολλά κοσμοιστορικα γεγονοτα στο πλανητη μας τα τελευταια 100 χρόνια απο μικρες ομαδες ξεκινησαν ..., ακουω προτασεις για γονιμο διαλογο ,ετσι κι αλλιως εγω δε βγαινω πλέον ειναι αποφασισμενο να καταθεσω πινακιδες με βαρια καρδια και πονο ψυχής ...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Να φάτε και μια φασολάδα πριν πάτε. -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Προτεινεται :
Φαντάσου οι επαγγελματίες των ΜΜΕ.Ναι φιλε μου συμφωνω,**την προταση σου κατεθεσε **,τι πρεπει να γινει, ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ,δεν πάει αλλο η κατασταση και μην ξεχνάς ότι πολλά κοσμοιστορικα γεγονοτα στο πλανητη μας τα τελευταια 100 χρόνια απο μικρες ομαδες ξεκινησαν ..., ακουω προτασεις για γονιμο διαλογο ,ετσι κι αλλιως εγω δε βγαινω πλέον ειναι αποφασισμενο να καταθεσω πινακιδες με βαρια καρδια και πονο ψυχής ...
Τι πρέπει να γίνει?
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Όχι όμως ο ένας επειδή είναι δημοτικός αστυνομικός και έτυχε να διώξουν αυτόν ενώ πριν για τους άλλους έλεγε καλά τους κάνουνε, ο άλλος επειδή είναι δημοσιογράφος στην ερτ και έτυχε να την κλείσουνε ενώ πριν έκανε το παπαγαλάκι της κυβέρνησης κλπ κλπ.
Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι βαδίζουμε προς την εξαθλίωση σε όλα τα επίπεδα σα λαός και σαν έθνος, όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι ο στόχος είμαστε όλοι, όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι ο διπλανός μας, ο ελεύθερος επαγγελματίας που πιθανόν να μη δήλωνε τα πάντα στην εφορία, ο δημόσιος υπάλληλος που πιθανόν να έγραφε και μια υπερωρία παραπάνω κλπ κλπ, αλλά η νέα τάξη πραγμάτων, οι τοκογλύφοι, το κεφάλαιο και τα ξένα και ντόπια τσιράκια τους, τόσο περισσότερα θα μπορέσουμε να γλυτώσουμε.
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι θα έρθει και η σειρά του καθένα μας ή των παιδιών μας. Ακόμα και των εδώ μέσα και των εκεί έξω ρουφιάνων η σειρά θα έρθει.
Ήδη το αυτάκι ή μάλλον το ματάκι μου εδώ μέσα κάτι πήρε από κάτι ελίτ τύπους που γουστάρουνε να κυκλοφορούνε μόνοι τους σε αυτοκινητόδρομους με 200 ευρώ διόδια αλλά τους μπήκε το αγγουράκι στον κώλο από τα τέλη και ψελλίζουν δειλά δειλά κάτι για άμεσους φόρους κλπ. -
H ΝΕΑ ΤΑΞΗ των ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σίγουρα, αλλά δε βλέπω καμία αναφορά στη λέσχη ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.
Που οφείλεται άραγε αυτή η σιωπή; -
Που ωφείλεται που δεν μιλάει κανένας;
400 χρόνια είμασταν υπόδουλοι στους Τούρκους και μεσα σε 3 χρόνια περιμένεις να έρθουν τα πάνω κάτω;
Υπομονή μολης καταρεύσουν τα πάντα και πεινάσει ο λαός κατι μπορεί να ξεκινήσει τότε. -
μπορειτε και καλυτερα....
-
Υπομονή, μπορεί να ξαναγίνουμε υπόδουλοι στους τούρκους αν προσπαθήσουμε.
-
Φταίνε οι σιωνιστές
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Που οφείλεται άραγε αυτή η σιωπή;Που ωφείλεται που δεν μιλάει κανένας;
Φταίνε οι σιωνιστές
Ρίχνουν χημικά για να έλεγχουν τη σκέψη του κόσμου στο νερό.
-
Μας ΠΣεκάζουν...στάνταρ!
-
Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει από μόνο του...
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά πάρα πολλούς με πρώτο εμένα αφού πληρώνω για ένα τρίλιτρο και δύο δίλιτρα.
Άποψή μου ότι δεν καταφέρνεις τίποτα με αποσπασματικές δράσεις και δράσεις σε επίπεδο ξεχωριστών ομάδων.Έχεις σκεφτεί να τα κάνεις ένα 1600άρι και δύο 1200άρια? Ή ακόμα και να διώξεις το ένα?
-
Ευτυχώς που τις καταθέσαμε όλοι την προηγούμενη φορά και εξαφανίστηκαν τα αυτοκίνητα και λύθηκε το κυκλοφοριακό...
viewtopic.php?f=5&t=48344&hilit=%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7+%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BDΚακά τα ψέματα έχει μπει ένα μεγάλο αγγούρι που πρέπει να μοιραστεί όσο καλύτερα. Όσοι δεν έχουν δεν έχουν τέλος και είναι πολλοί. 'Οσοι έχουν θα τους στραγγίξουμε βλ. τέλη στα 2000 και θα τα πάρουμε καλά μέχρι που δεν θα έχουνε. Όσοι έχουν και νομίζουν ότι θα έχουν, τους δίνουμε προκλητικά βοηθήματα για να πάρουν ντίζελ και θα τους τα πάρουμε χοντρύτερα όταν κάποτε θα φορολογηθεί από την ΕΕ το ντίζελ όπως του αρμόζει λόγω της σκατοποιότητας των ρύπων του...
Γενικά όποιος θέλει να επενδύσει στο αμάξι είναι μ@λ@κ@ς με βούλα. Και δεν είναι κακό αυτό που κυνηγούν το αυτοκίνητο, από τη στιγμή που μπορεί να δώσει λεφτά στο κράτος και κάποιοι επιμένουν να είναι συναισθηματικά δεμένοι μαζί του (όταν αγοράζεις τρίλιτρο τη στιγμή που κινείσαι με χιλιάρι είσαι συναισθηματικός) όταν αυτό παραμένει εργαλείο πάνω από όλα. Θα πληρώσει το χόμπυ. Το κάπως άδικο της υπόθεσης είναι ότι του ζητάνε τώρα πολύ περισσότερα από όσα του ζήταγαν πριν...
-
Ο χρήστης Discovolos έγραψε:
είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά πάρα πολλούς με πρώτο εμένα αφού πληρώνω για ένα τρίλιτρο και δύο δίλιτρα.
Άποψή μου ότι δεν καταφέρνεις τίποτα με αποσπασματικές δράσεις και δράσεις σε επίπεδο ξεχωριστών ομάδων.Έχεις σκεφτεί να τα κάνεις ένα 1600άρι και δύο 1200άρια? Ή ακόμα και να διώξεις το ένα?
Ε λοιπόν δε το είχα σκεφτεί. Είσαι πανέξυπνος.
Αλλά τώρα που με έκανες και το σκέφτηκα πέρασε και κάτι άλλο από το φτωχό μυαλό μου:
Μήπως μετά φορολογήσουν πάνω από 1000 κυβικά και πρέπει πάλι να τα πουλάω για να πάρω εξακοσάρια? Ή μήπως μετά φορολογήσουνε τους ίππους και πρέπει ξανά να αλλάζω.
Για πες μου εσύ την άποψή σου σε αυτό που πιάνεις πουλιά στον αέρα για να αποφασίσουμε κι εμείς οι χαζοί -
τώρα θα ανοίξουμε άλλη συζήτηση , αλλά ρε αδερφέ ακόμα κ προ κρίσης , πως συντηρούσες 2 2λιτρα και 1 3λιτρο?
ΠΡΩΤΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ