-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Tι ωραίο πράμα να βλέπεις ακίνητη τη φεράρι στην άκρη της πίστας και να μην μπορεί να κουνηθεί. Χαχαχα!
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τελειοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!
Eυχαριστώ που μου κουοτάρισες το ποστ γιατί πολλοί με έχουν στην ignore list.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Tι ωραίο πράμα να βλέπεις ακίνητη τη φεράρι στην άκρη της πίστας και να μην μπορεί να κουνηθεί. Χαχαχα!
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τελειοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!
Πιο ωραιο βεβαια οταν δεν χρειαζεται να πεταξεις τον αλλον εξω για να το δεις αυτο βεβαια...
Don't feed the troll buddy...
Σχετικά με το Alonso-Button, και εγώ πιστεύω ότι ήταν περισσότερο λάθος του Alonso. Έτσι όπως το είδα, στα φρένα ο Button ήταν λίγο μπροστά οπότε την είχε την θέση. Ο Alonso του έδωσε μεν όσο χώρο μπορούσε αλλά προφανώς δεν ήταν αρκετός και έπρεπε να τον αφήσει και να στρίψει πίσω του.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Eυχαριστώ που μου κουοτάρισες το ποστ γιατί πολλοί με έχουν στην ignore list.Τυχαίο?
Σχετικά με το Alonso-Button, και εγώ πιστεύω ότι ήταν περισσότερο λάθος του Alonso. Έτσι όπως το είδα, στα φρένα ο Button ήταν λίγο μπροστά οπότε την είχε την θέση. Ο Alonso του έδωσε μεν όσο χώρο μπορούσε αλλά προφανώς δεν ήταν αρκετός και έπρεπε να τον αφήσει και να στρίψει πίσω του.
Ακριβώς bro.
Αν ο Αλόνσο είχε καταφέρει να βγει λίγο πιο μπροστά, ο Button ως μυαλωμένος οδηγός που είναι, θα συναινούσε.
-
Χμμμ και πάνω που έλεγα ότι δεν είχα τί να γράψω για οδηγική ανάλυση... Θα κάνουμε μια ωραία κουβέντα για την 'πλασματική θέση' των μονοθεσίων που βρίσκονται δίπλα δίπλα στην πίστα.
-
Όντως στα φρένα είναι λίγο πιο μπροστά ο Button και ακριβώς αυτό είναι που με παραξενεύει:
Διότι περίμενα τον Button να τον φάει λάχανο στη στροφή τον Alonso (εννοώ να περάσει άνετα και καθαρά). Ο Ισπανός όμως με κρύα λάστιχα φρενάρει απ' την εξωτερική καθυστερημένα, καταφέρνει και παίρνει τη στροφή εντός πίστας, αφήνει όπως λέτε στο Βρετανό όσο περισσότερο χώρο μπορεί, αλλά ο Button αν και φρενάρει πιο νωρίς και είναι πιο κοντά στην ιδανική γραμμή, τελικά ανοίγεται στη στροφή και χτυπάει τον Ισπανό.
Έχω δηλαδή την εντύπωση ότι ο Alonso με τη φόρα που είχε απ' τα pit έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να κρατηθεί καθαρά μπροστά απ' τον Button. Αν δεν φρέναρε τόσο καλά, ο Button θα χωρούσε στην εσωτερική και απλώς θα έμενε πίσω του. Αλλά τελικά..το έκανε το φρενάρισμα! Υπ' αυτό το πρίσμα, θα μπορούσε ο Button να είναι λίγο πιο..παθητικός! (Υπενθυμίζω ότι πέρσι στην ίδια πίστα είχε κατηγορηθεί ο Alonso για παθητικότητα στα δύο προσπεράσματα που δέχτηκε από τους οδηγούς της McLaren με το κυκλοφοριακό να παίζει το ρόλο του)
Τέλος πάντων, πολύ κρίμα που ο Alonso δεν παίρνει ούτε πόντο από έναν αγώνα που αν ήταν στεγνός μπορεί και να κέρδιζε.
-
Ο χρήστης ** Coulthard.* έγραψε:*
“If that’s halfway I’m not sure I want to share my chocolate bar with him,”
... τι είπε το άτομο !!!
-
f1nm βαλε αυτη τη φωτό στο avatar σου
-
Εγω γιατι βλεπω τον Αλονσο να εχει την στροφη και απλα και ωραια ο Μπατον τον σπρωχνει εκτος??
Δεν του χει παρει την εσωτερικη ο Αγγλος για να φταίει ο Ισπανος.. -
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εγω γιατι βλεπω τον Αλονσο να εχει την στροφη και απλα και ωραια ο Μπατον τον σπρωχνει εκτος??
Δεν του χει παρει την εσωτερικη ο Αγγλος για να φταίει ο Ισπανος..Γιατί μάλλον βλέπεις σωστά.
Τέλος πάντων δέχομαι ότι επρόκειτο για αγωνιστικό συμβάν,που ορθώς δεν επέσυρε ποινή......αλλά δεν μπορώ να μην γελάω στη σκέψη του τι θα είχε γραφτεί...... αν στη θέση του Button ήταν ο GiginioΥΓ.Κάλυτερα να σου βγει το μάτι.......
ΥΓ2.Ο Culonso έχει παραδώσει τα σκήπτρα του culo εδώ και μια διετία στον Button -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
f1nm βαλε αυτη τη φωτό στο avatar σου
Ποιος είναι αυτός ο μπαμπόγερος;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δεν του χει παρει την εσωτερικη ο Αγγλος για να φταίει ο Ισπανος..στο 5ο δευτερολεπτο ειναι η απαντηση σου και ποσο βεβιασμενο ειναι αυτο που θελει να κανει ο Αλονσο...
Δεν νομιζω δε πως ο Αλονσο θα επαιρνε σωστα την στροφη...ακομα και αν δεν τον χτυπουσε μαλλον θα εκοβε το σικειν...
-
Κατι τετοιο δλδ?Τεσπα η φαση ειναι λεπτη αλλα την στιγμη του μπαμ ο ΑΛΟ ηταν μπροστα και ειχε την στροφη.Αν ο Μπατον φρεναρε και ο Αλονσο με την φορα που ειχε εκοβε το Σ,εκει θα ειχαμε αλλα να λεγαμε.
-
Οι αγωνοδίκες είπαν racing incident. Όλα τα άλλα είναι παρηγοριά για το κακό αποτέλεσμα.
-
πήγε να χωθει ο πισινός στον μπροστινο του με το σούπερ οπλο της... φτερούγας
το εχετε δει πολλές φορες φαινεται εσεις καποιος να επιτίθεται με καλάμι για να σκοτώσει ελέφαντα
εκτος βεβαια... αν με το καλάμι πετυχεις ακριβώς το ματι του, αυτό εξοστρακιστεί στο διπλανό μάτι καιιιιιιιιιιιιιι πεσει από την άλλη μερια από εκει που στέκεσαι ο ελέφας
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Κατι τετοιο δλδ?Τεσπα η φαση ειναι λεπτη αλλα την στιγμη του μπαμ ο ΑΛΟ ηταν μπροστα και ειχε την στροφη.Αν ο Μπατον φρεναρε και ο Αλονσο με την φορα που ειχε εκοβε το Σ,εκει θα ειχαμε αλλα να λεγαμε.Ακριβώς αυτό έγραψα και πιο πάνω George. Ο Alonso έκανε ένα απίστευτο φρενάρισμα κι έμεινε στην πίστα. Ο Button ή δεν φρέναρε καλά ή...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Δεν του χει παρει την εσωτερικη ο Αγγλος για να φταίει ο Ισπανος..στο 5ο δευτερολεπτο ειναι η απαντηση σου και ποσο βεβιασμενο ειναι αυτο που θελει να κανει ο Αλονσο...
Δεν νομιζω δε πως ο Αλονσο θα επαιρνε σωστα την στροφη...ακομα και αν δεν τον χτυπουσε μαλλον θα εκοβε το σικειν...
στο 0:21 και ο Button θα μπορούσε να πατήσει λίγο παραπάνω το κερμπ, όπως ο Σούμι, αλλά μάλλον είχε χάσει το άπεξ καθώς φρέναρε αργά για να απαιτήσει από τον Αλόνσο να τον αφήσει...όμως και ο Αλόνσο φρέναρε αργά για να κάνει τον Μπάτον να υποχωρήσει
τέσπα, πάντως και η συγκρουση με τον Χάμιλτον μου θυμισε λίγο Σούμι, Μπαρικέλλο περσυ στην Ουγγαρία
η συγκρουση με τον Αλόνσο φαίνεται περισσότερο racing incident για μενα, αλλά όχι και αυτή με τον Χάμιλτον....
μου έδινε την εντύπωση πως περίμενε να δει αν ο Λούης θα πάει απο την εξωτερική ή την εσωτερική και όταν είδε ότι πηγαίνει από την εσωτερική του έκλεισε το δρόμο για να τον αναγκάσει να πατησει φρένο και να μείνει αρκετά μακριά του στα φρενα...στο 0:08 - 0:09 με την νευρικη κινηση αριστερα δείχνει ότι κοιτούσε πίσω του και έπαιζε αμυνα -
Πάνω στο θέμα Button-Hamilton, ας πούμε η πλήρης τοποθέτησή μου/μας:
http://www.f1grip.gr/articles/drivealyz ... ilton.html
Ο Hamilton πήγαινε σε κενό που επρόκειτο να εξαφανιστεί, με τον αντίπαλό του να έχει δείξει σαφώς την πρόθεσή του για τη γραμμή του. Ο Hamilton είχε κάθε λόγο να δοκιμάσει με τη φόρα που είχε, αλλά δεν πρόλαβε να βρεθεί δίπλα στο Jenson πριν τελειώσει η πίστα.
Πήρε πολύ καλά μαθήματα στον Καναδά ο Lewis για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η δική του επιθετικότητα από κάποιον εξίσου (ή και περισσότερο) ικανό, επίμονο και έξυπνο πιλότο. Και από το Schumacher και από το Button. Ελπίζω να χρησιμοποιήσει την εμπειρία για καλό στο μέλλον, είναι φοβερός οδηγός και πρέπει να γίνεται συνέχεια καλύτερος.
-
Phaethon αυτό θα ήταν το λογικό, απλά και πέρσυ είχε παρόμοια charges-γιούρια χωρίς να σταθεί το ίδιο τυχερός με το Μονακό (Σιγκαπούρη-Monza) τα οποία κατέληξαν σε στούκες και εγκαταλείψεις που τον πέταξαν εκτός τίτλου για το 2010. Και φυσικά μυαλό δεν έβαλε.
Όσο έχει τα media να του λένε 'είσαι ο πατέρας μας τέρας-τέρας-τέρας μας, είσαι η ελπίδα μας πήδα-πήδα-πήδα μας' δεν τον βλέπω να ξεκολάει από το θεματάκι με τον Senna.
Όπως λες όντως κρίμα, όπως κρίμα ήταν και η περίπτωση Montoya που αν είχε δουλέψει σωστά (και δεν τον είχε φάει η μαλακία-βασικό) τώρα θα ήταν πιθανόν πρωταθλητής και ακόμα ένας πρωτοκλασσάτος οδηγός στο πρωτάθλημα. -
Eddie, νομίζω ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να βρει κάποια φορά 'τοίχο' μπροστά του, εννοώντας αντίπαλο που να είναι εξίσου αποφασισμένος και ξύπνιος.
Ο Schumacher για 2 γύρους τον έπαιζε μέσα κι έξω από τα chicanes στα δάχτυλα με τρόπο που δεν είχε ξαναδεί ο Lewis και στο τέλος έριξε και πόρτα. Καπάκι και η 'άρνηση' του Button κι έδεσε.
Στις προηγούμενες φορές δεν είχαμε τέτοιες αντιδράσεις από τους πιλότους, ήταν αλλιώς οι φάσεις και ο τρόπος που εξελίχθηκαν. Εγώ θεωρώ χρήσιμες αυτές τις εμπειρίες, ελπίζω κι αυτός.
Grand Prix du Canada 2011