-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Απορία βασική: Ο Χαμούρης Κομπαγιάσι πρέπει να μπει στα pits κάποια στιγμή ή θεωρείται ότι έστω και με καθεστώς κόκκινης σημαίας άλλαξε λάστιχα, οπότε μπορεί και να μην μπει στα pits μέχρι τέλους;Από την στιγμή που τα ελαστικά είναι βρόχινα απ' όσο θυμάμαι δεν χρειάζεται pit
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
To BBC είναι τέλειο ΜΟΝΟ όταν δεν μιλάει για Lewis. Όταν η κουβέντα πάει εκεί το πράγμα είναι για να σπας το laptop/πιάτο σου...
ενταξη περαν τις πλακιτσας πριν ειμαι σίγουρος οτι κ το bbc σε ρεπορταζ κ σπικερ ειναι μια χαρα αλλα το γκρουπ του rtl:
Heiko Waßer, Christian Danner με συζητησεις Lauda+Florian König πριν κ μετα κ τον Ebel
δεν το αλλάζω με τη καμια!!! Φοβερή κάλυψη!
Εφόσον ξέρεις Γερμανικά...είμαι σίγουρος.
Αλλά δε ξέρουν όλοι Γερμανικά.
εμμμ μη μου θέλετε μόνο γερμανικά αυτοκίνητα, μάθετε κ λιγο τη γλώσσα!!
...έλα ντε...καλά λες.
Τα ξεκίνησα μια χρονιά, αλλά ποτέ δε τα συμπάθησα, κάτι λίγα πολύ λίγα ξέρω.
-
Απορία βασική: Ο Χαμούρης Κομπαγιάσι πρέπει να μπει στα pits κάποια στιγμή ή θεωρείται ότι έστω και με καθεστώς κόκκινης σημαίας άλλαξε λάστιχα, οπότε μπορεί και να μην μπει στα pits μέχρι τέλους;Νομίζω όχι...έβαλε φρέσκα στο καθεστώς red flag.
-
ειδατε σε ποια ομαδα ειναι πλεον το πιο γρηγορο ρεκορ πιτ στοπ εεεεε
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
To BBC είναι τέλειο ΜΟΝΟ όταν δεν μιλάει για Lewis. Όταν η κουβέντα πάει εκεί το πράγμα είναι για να σπας το laptop/πιάτο σου...
ενταξη περαν τις πλακιτσας πριν ειμαι σίγουρος οτι κ το bbc σε ρεπορταζ κ σπικερ ειναι μια χαρα αλλα το γκρουπ του rtl:
Heiko Waßer, Christian Danner με συζητησεις Lauda+Florian König πριν κ μετα κ τον Ebel
δεν το αλλάζω με τη καμια!!! Φοβερή κάλυψη!
ιδιο στυλακι και η RAI με το RTL τα βλεπω και τα δυο βασικα βλεπω και bbc
-
Άντε ρε παιδιά...άντε...μέχρι και ήλιο έβγαλε!
Τι περιμένουν?! Να στεγνώσει η πίστα?!
Και μετά ο Bernie θέλει και τεχνητή βροχή...
-
Έβαλε κανείς ενδιάμεσα;
-
Έβαλε κανείς ενδιάμεσα;Υποχρεωτικά όλοι φοράνε full wets εφόσον ξεκίνησαν με SC.
-
τη φλωριες ειναι αυτες ρε, που ειναι οι παλιές εποχές που οδηγούσαν με πραγματικά δύσκολες συνθήκες!!
-
Επιτέλους!
Μπαίνει!
-
Θα τα βγάλουν σύντομα κάποιοι...
-
Ορισμένες φορές νομίζω πως η σύγχρονη F1 το παρακάνει με την ασφάλεια.
Let them race!
-
ρε παιδιά τί γίνεται διαφήμηση της SLS έγινε ο αγώνας. Γι' αυτό είναι τα βρόχινα λάστιχα για να τρέχεις στην βροχή, τί περιμένουν πια;
-
Sc in this lap..... Tι σκατα περιμενουν?
-
καλυτερα για τον αλονσο τραγικος αγωνας απο την ομαδα οτι να ναι εκαναν
-
Τράκαραν Button-Alonso.
Ο Hamilton φταίει.
-
-
στα διάλα ρε Button σημερα τον στρίμωξες στον τοίχο τον Λούη, δεν ξερεις να μαζεύεσαι και οταν δε μπορείς να περάσεις
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τράκαραν Button-Alonso.Ο Hamilton φταίει.
τι να πει κανεις....
τεσπα....
ΥΓ. ο αγωνας τελειωνει με την καρω σημαια....
-
Εξαιρετικά έξυπνη ιδέα της Mercedes να φέρει τον MS για ενδιάμεσα
Grand Prix du Canada 2011