-
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
Το Μοντε πλεον ειναι παρελθον,εγω θελω να αναφερθω στα μετρα ασφαλειας του αγωνα αυτα που μπορουμε να δουμε μεσα απο τα πλανα του αγωνα. 1)Αυτ/τα θεατων παρκαρισμενα πανω στις ε.δ. 2)Θεατες σε σημεια ακρως απαγορευμενα.
Στον δικο μας αγωνα βλεπουν ενα θεατη σε καποιο σημειο που θεωρουν (???) επικινδυνο κ πλακωνουν ελικοπτερα, τα τηλ/να περνουν φωτια, ωστε να παρουμε το οκ να ξεκινησουμε κ βεβαια τι να γραψω για αυτ/τα θεατων παρκαρισμενα μεσα στη ε.δ. εκει θα μας παρουν τα κεφαλια σε μια τετοια περιπτωση.
Τα πλανα μιλουν μονα τους, τα σχολια δικα σας.Εχει πολυ δικιο ο Χρηστος και ειναι κατι που προσεξα και εγω.
Με εξοργιζει που υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα στην ανοχη της FIA.
Χρηστο, εχεις p.m.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
...
'el-em'
Mήπως μια επιστολή σαν ερώτηση/επεξήγηση απο την οργάνωση, στον 'πολλά βαρύ' Bartos, θα βοηθούσε να καταλάβουμε αυτό που όλοι είδαν ?
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
...
'el-em'
Mήπως μια επιστολή σαν ερώτηση/επεξήγηση απο την οργάνωση, στον 'πολλά βαρύ' Bartos, θα βοηθούσε να καταλάβουμε αυτό που όλοι είδαν ?
Μια επιστολη κ λιγα πλανα μπορουν να πεισουν ακομα κ τον πιο περιεργο,αλλα εδω τα πραγματα ειναι στα ορια του μεταφυσικου. Οταν δε βλεπεις τιποτα μεσα ακομα κ απο τα πλανα που προβαλουν τα διαφορα μεσα, τοτε παμε αλλου...Σκεψου οτι στο κοκκινο κακο ελικοπτερο στο Ακροπολις μας κουνουν χερια ποδια για τους κακους Ελληνες θεατες και εκει κανεις δε βλεπει τιποτε,μια λιγο περιεργη τιμονια θα εχει τεραστιο κοστος σε ανθρωπινες ζωες.Υπαρχει σχετικο βιντεο απο το 86 στην Πορτογαλια οπου ο Σαντος εχασε το RS200 μετα γνωστα αποτελεσματα,ριξε μια ματια στην ταχυτητα εξοδου τοτε κ κανε μια συγκριση με μια πιθανη εξοδο σε ενα παρομοιο σημειο κ την ταχυτητα των σημερινων αυτ/των,τετοια πλανα θα βρεις αρκετα στο Μοντε.Πιστευω οτι θα γινει το σχετικο διαβημα στον 'πολλά βαρύ' Bartos κ τα αφεντικα του.
-
Αλλη βαρυτητα λογου μεσα στη FIA εχει η λεσχη του Μονακο και αλλη η ΕΛΠΑ...Eξ αλλου ποτε το Μοντε δεν ηταν παραδειγμα σωστης οργανωσης......
-
Όχι μόνο είναι έτσι αλλά και με δεδομένη την επιθυμία του κοντού Γάλλου να κοπεί Ευρώπη για να μπει ο υπόλοιπος κόσμος με μεγάλες αγορές μάλλον δε σηκώνει η εποχή διαβήματα
-
Oχι διάβημα βρε παιδιά.
Ερώτηση, εάν η εποχή παράνοιας με την ασφάλεια τείνει στο τέλος της και πρέπει να εφαρμοστεί κάτι αντίστοιχο και εδώ ?
Διευκρίνηση να κάνει. Και στην Βουλγαρία τους έκανε τα ίδια. Στο Μόντε το κόκκινο ελικόπτερο δεν κατέβηκε χαμηλά ?
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Όχι μόνο είναι έτσι αλλά και με δεδομένη την επιθυμία του κοντού Γάλλου να κοπεί Ευρώπη για να μπει ο υπόλοιπος κόσμος με μεγάλες αγορές μάλλον δε σηκώνει η εποχή διαβήματαΚοιτα να δεις, καπως ετσι ο Ελληνας τρωει μονιμα τις σφαλιαριες σε ολα τα επιπεδα,δε μιλας,δε μιλας κ στο τελος σου ζητανε ξερεις τι... Το να εκφρασεις τη θεση σου κ τον προβληματισμο σου δεν ειναι κ το τελος του κοσμου,τωρα εαν θελουν να κοψουν το Ακροπολις ειναι δεδομενο οτι μπορουν ανα πασα στιγμη,μπορει σα χωρα να περναμε δυσκολες ωρες(απο τις επιλογες μας) αυτο δε σημαινει οτι δε μπορουμε να κανουμε ενα καταπληκτικο αγωνα. Ο κοντος το γνωριζει αριστα αυτο αλλα οταν εχεις να κανεις με συμφεροντα γνωριζουμε ολοι μας τους κανονες.Οι ανθρωποι που χειριζονται τα του αγωνα εχουν τη γνωση το πως θα πραξουν.
Καλημερα. -
Καλα κι εμεις δεν ειμαστε οι καλυτεροι θεατες του κοσμου, με την ανοχη των κριτων βεβαιως.
Οταν περναει το ελικοπτερο παμε ολοι 3 μετρα πισω απο τα πλεγματα, και οταν φευγει ο 'κακος' μονο που δε καθομαστε στο δρομο.
Να αρχισω να λεω και παραδειγματα απειρα? -
ok αλλά στο αλλά στο μονακό το ξεφτίλισαν το θέμα.Πλάνα τραγικά σαν του μονακό δεν έχω δει στο δικό μας ράλι.Ενα γράμμα στο μπάρτος καλό θα ήταν.Η έστω ένα φιλικό τηλ από το κύριο ελ εμ στον μπάρτος που έχει συνεργαστεί μαζί του στο ακρόπολις (οπότε φαντάζομαι υπάρχει η άνεση να το κάνει)και θα μπορούσε να του εκθέσει τις όποιες εύλογες απορίες υπάρχουν .
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Καλα κι εμεις δεν ειμαστε οι καλυτεροι θεατες του κοσμου, με την ανοχη των κριτων βεβαιως.
Οταν περναει το ελικοπτερο παμε ολοι 3 μετρα πισω απο τα πλεγματα, και οταν φευγει ο 'κακος' μονο που δε καθομαστε στο δρομο.
Να αρχισω να λεω και παραδειγματα απειρα?Ναι δεν ειμαστε αγιοι, αλλα οχι κ αυτο το κακο.
-
www.best-of-rallylive.com
Μια ματια στα βιντεο του αγωνα μπορει να λυσει αποριες. -
http://www.youtube.com/watch?v=puXllWOn67E Αλλη μια ματια σε ενα βιντεο γεματο στραβα ματια. Στο 3'14' του βιντεο τι παιζει...???
-
http://www.youtube.com/watch?v=puXllWOn67E Αλλη μια ματια σε ενα βιντεο γεματο στραβα ματια. Στο 3'14' του βιντεο τι παιζει...???Κάτι ανάλογο με αυτό που παίζει στο 5:07.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Σαν δε ντρέπεστεhttp://www.motorsport-fanatics.gr/forum ... &start=130
-
axaxaxaxa κορυφαιο!!δεν πανε το γερμανο η το φαμπια η και τα 2?
και ο hirvonen το εχασε με λιγα βεβαια και παραλιγο να λιωσει τα ποδια μιας κοπελας πανω στην μαντρα..!!τραγικη η ασφαλεια του μοντε απο οτι ειδα...
-
http://www.youtube.com/watch?v=puXllWOn67E Αλλη μια ματια σε ενα βιντεο γεματο στραβα ματια. Στο 3'14' του βιντεο τι παιζει...???Οι περιπώσεις αυτές είναι από τις 'ελαφριές' περιπτώσεις.
Στα περισσότερα βίντεο από το Μοντε 2012 που έχω δει (και έχω δει πολλά) υπάρχουν παρόμοιες και πιο βαριές περιπτώσεις.
Ειδικά στα επαγγελματικά βίντεο επιπέδου eurosport καμιά φορά υπάρχει προσπάθεια από τον σκηνοθέτη να κρύψει πραγματικά εγκλήματα.
Αλλά ας μην υπερβάλουμε.
Δεν νομίζω ότι φταίει η οργάνωση για περιστατικά σαν αυτό του 3.14 επειδή κάποιοι ανόητοι αποφάσισαν να κάτσουν στην εφαπτομένη της παγωμένης φουρκέτας και με το σώμα τους εκτεθειμένο στα αυτοκίνητα.
Είμαι σίγουρος ότι όταν πέρασε ο υπεύθυνος ασφαλείας οι βλάκες αυτοί ήταν 'κύριοι' και κάθονταν πίσω από τον τοίχο (ή δεν ήταν καν εκεί).
Και στο δικό μας Ακρόπολις τέτοια υπάρχουν πολλά.
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) τα ραλλυ δεν μπορούν να αστυνομευθούν έστω και επαρκώς πολλές φορές γιατί έχουν αυτή την διαφορετική φυσιογνωμία σε αυτόν το τομέα. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=puXllWOn67E Αλλη μια ματια σε ενα βιντεο γεματο στραβα ματια. Στο 3'14' του βιντεο τι παιζει...???
Οι περιπώσεις αυτές είναι από τις 'ελαφριές' περιπτώσεις.
Στα περισσότερα βίντεο από το Μοντε 2012 που έχω δει (και έχω δει πολλά) υπάρχουν παρόμοιες και πιο βαριές περιπτώσεις.
Ειδικά στα επαγγελματικά βίντεο επιπέδου eurosport καμιά φορά υπάρχει προσπάθεια από τον σκηνοθέτη να κρύψει πραγματικά εγκλήματα.
Αλλά ας μην υπερβάλουμε.
Δεν νομίζω ότι φταίει η οργάνωση για περιστατικά σαν αυτό του 3.14 επειδή κάποιοι ανόητοι αποφάσισαν να κάτσουν στην εφαπτομένη της παγωμένης φουρκέτας και με το σώμα τους εκτεθειμένο στα αυτοκίνητα.
Είμαι σίγουρος ότι όταν πέρασε ο υπεύθυνος ασφαλείας οι βλάκες αυτοί ήταν 'κύριοι' και κάθονταν πίσω από τον τοίχο (ή δεν ήταν καν εκεί).
Και στο δικό μας Ακρόπολις τέτοια υπάρχουν πολλά.
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) τα ραλλυ δεν μπορούν να αστυνομευθούν έστω και επαρκώς πολλές φορές γιατί έχουν αυτή την διαφορετική φυσιογνωμία σε αυτόν το τομέα.Δε διαφωνω με αυτα που γραφεις κ τα πλανα που αναφερεις τα εχω δει κ τα εχουν δει κ ανθρωποι του δικου μας αγωνα,αλλα σαν κριτης εχω δει πολλα παραξενα κ να ξερεις οτι προτιμω να γινω κακος με ορισμενους παρα κατηγορουμενος εχοντας αφησει εκθετη και την οργανωση που με επελεξε για την οποια θεση,αλλα εδω εφαρμοζουν μετρα περαν της καθε πραγματικοτητας.Εαν ειχε αυτη την εικονα ο αγωνας μας δε θα ξεκινουσε ουτε απο τη ραμπα.Τωρα κατι αλλο οι κριτες που ηταν??? Παροντες ηταν βεβαια αλλα η εικονες μιλουν.
-
Καλά νέα και για μας και για τις ομάδες.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/97189 -
...και για να μην ξεχνιόμαστε το entry list της Σουηδίας
http://www.rallysweden.com/the-rally-20 ... es?lang=en
-
WRC 2012 (all rounds)