-
καλησπερα σας...
θελω να αγορασω μεταχειρισμενο αυτοκινητο και ειμαι αναμεσα στο πενταθυρο nissan almera 1.5 και στο toyota corolla 1.4 του 2004..
κυριοσ η χρηση του θα ειναι μεσα στην πολη αλλα κανω 1 2 ταξιδια τον χρονο δν με ενδιαφερουν τοσο οι χωροι περισοτερο με ενδιαφερουν η επιδοσεις η αξιοπιστια και η καταναλωση... τι προτεινετε?
ευχαριστω εκ των προτερων -
καλησπερα σας...
θελω να αγορασω μεταχειρισμενο αυτοκινητο και ειμαι αναμεσα στο πενταθυρο nissan almera 1.5 και στο toyota corolla 1.4 του 2004..
κυριοσ η χρηση του θα ειναι μεσα στην πολη αλλα κανω 1 2 ταξιδια τον χρονο δν με ενδιαφερουν τοσο οι χωροι περισοτερο με ενδιαφερουν η επιδοσεις η αξιοπιστια και η καταναλωση... τι προτεινετε?
καλησπερα σας...
εγω θα διαλεγα το βαρυ ονομα toyota
εχει και αλλο ενα συν οτι ειναι 1,4 πραγμα που το κανει να εχει μικροτερο κοστοσ ασφαλειας -
to nissan ομωσ εχει μικροτερο κοστοσ αγορασ...
αρα δεν μου αρκει αυτο -
το κορολλα ηταν το 2ο χειροτερο αυτοκινητο ολων των εποχων
το αλμερα ηταν το 1οψωνιζεις απο χερι βλεπω...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το κορολλα ηταν το 2ο χειροτερο αυτοκινητο ολων των εποχων
το αλμερα ηταν το 1οψωνιζεις απο χερι βλεπω...
Το 1ο είναι το Avensis
-
πλακα κανετε? εγω εχω ακουσει καλα λογια για αυτα τα αμαξια
-
αυτο ειναι αλλη κατηγορια, μεγαλυτερη. lamer
-
Ο χρήστης labros27 έγραψε:
πλακα κανετε? εγω εχω ακουσει καλα λογια για αυτα τα αμαξιαΑπο ποιους? Και τοτε γιατι μας ρωτας εμας...?
Μα συγνωμη φιλε μου, οταν μπαινεις σε ενα φορουμ με αυτοκινητοφιλους που προφανως του αρεσει πρωτιστως Η ΟΔΗΓΗΣΗ τι περιμενεις να ακουσεις για απλους ανθρωπομεταφορεις που δεν παρεχουν καμια οδηγικη συγκινηση...?
Anyway, με το πιστολι στον κροταφο παρε Almera που τουλαχιστον κραταει κατι απο την ''γιαπωνεζικη αξιοπιστια''... -
Ο χρήστης labros27 έγραψε:
κυριως η χρηση του θα ειναι μεσα στην πολη αλλα κανω 1 2 ταξιδια τον χρονο δν με ενδιαφερουν τοσο οι χωροι περισοτερο με ενδιαφερουν οι επιδοσεις η αξιοπιστια και η καταναλωση... τι προτεινετε?
Με βαση αυτο μια χαρα ειναι τα αμαξια που κοιτας.. Και τα 2 κανουν και με το παραπανω τη δουλεια που θες..Οποιο βρεις σε καλυτερη κατασταση λοιπον.. Ας μας απαντησει και καποιος που ειχε-εχει ενα απο τα δυο για την καταναλωση..
-
Εγώ θα πηγαινα για το Toyota πάντως, σαφώς πιο σύγχρονο σε σχέση με το Almera
-
Το Almera είναι από τα πιο κακοκατασκευασμένα αυτοκίνητα της τελευταίας 15ετίας.
-
Φίλε μου εγω σου προτείνω το corolla 1.4. Του 2004 μάλιστα βγάζει και πολυ δύναμη στο δρόμο, ακολουθάει εύκολα τα 1.600 της ευρώπης που σου λένε οτι είναι στριφτεροί.Σε αντίθεση με τα μοντέλα που βγήκαν απο το 2005 και μετά που λόγω ευρωπαϊκών διατάξεων αναγκάστηκε να χάσει σε επιδόσεις. Φαντάζομαι μιλάς για το hatchback έτσι? Το ωραίο πάντως με το κορολάκι και το συγκεκριμένο μοτεράκι είναι οτι αν το βαρεθείς υπερκυβίζεται εύκολα και αξιόπιστα και μετά να δείς γέλια.
Εγώ προσωπικά όταν το megane μου έμενε απο πολλαπλασιαστές και άλλα εγκεφαλικά, μια τογιοτίτσα του πατέρα μου με ξελάσπωνε πάντα. -
Δεν εχεις τον Θεο σου βρε φιλε .Μηπως θα επρεπε να επισκεφτεις καποιον ειδικο;[mod]
nissan almera 1.5 vs toyota corolla 1.4