-
Στην ουσία είμαι ένας από εσάς, όχι τους βολεμένους, που έχει αγανακτήσει επειδή δεν εφαρμόζεται το μνημόνιο. Στα βασικά λοιπόν συμφωνούμε. Ο Γιώργος είναι άχρηστος, μέχρι να μας αποδείξει το αντίθετο.
-
Δηλαδή ένας χρόνος θυσιών,μας πήγε μπροστά ,η πίσω ?
Υπάρχει αμφιβολία για την πορεία του τόπου.....?? -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Tα επιδοματα του,τη δωρεαν εκπαιδευση του,τη δωρεαν υγεια του και διαφορα αλλα οσον αφορα το μελλον του..Α και το μελλον των παιδιων του ανεργου ε..Πρώτον δεν μίλησα για κατάργηση των παραπάνω.
Επίσης, δωρεάν εκπαίδευση δεν υπάρχει. Υπάρχει κάτι σαν εκπαίδευση δωρεάν. Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στο εκπαίδευση και στο δωρεάν, σίγουρα θα επέλεγα το πρώτο. -
http://www.lay-out.gr/ellada/24658
αγανάκτηση...
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Υπάρχει αμφιβολία για την πορεία του τόπου.....??Τα προηγούμενα 29 χρόνια πηγαίναμε μπροστά και τον τελευταίο χρόνο ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε πίσω;
-
Ναι βέβαια, όλα τα χρόνια αγαπούσαν όλοι τον τόπο τους, δεν τον είχαν ρημάξει, δεν είχαν χτίσει τα αυθαίρετα παντού, δεν είχαν ρυπάνει το σύμπαν, δεν κατέστρεφαν περιουσία του δημοσίου/σχολεία/πανεπιστήμια επειδή δεν ήταν δικιά μας, δεν, δεν, δεν. Σήμερα ξύπνησαν οι πατριώτες.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Υπάρχει αμφιβολία για την πορεία του τόπου.....??Τα προηγούμενα 29 χρόνια πηγαίναμε μπροστά και τον τελευταίο χρόνο ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε πίσω;
Τα προηγούμενα 29 χρόνια δέν μας κατήργησαν ότι είχαμε κερδίσει με αγώνες δεκαετίες πρίν ,και μάλιστα με πρόσχημα την σωτηρία μας!!
-
Tα επιδοματα του,τη δωρεαν εκπαιδευση του,τη δωρεαν υγεια του και διαφορα αλλα οσον αφορα το μελλον του..Α και το μελλον των παιδιων του ανεργου ε..
Πρώτον δεν μίλησα για κατάργηση των παραπάνω.
Επίσης, δωρεάν εκπαίδευση δεν υπάρχει. Υπάρχει κάτι σαν εκπαίδευση δωρεάν. Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στο εκπαίδευση και στο δωρεάν, σίγουρα θα επέλεγα το πρώτο.Θεωρεις οτι η εφαρμογη του μνημονιου δεν εμπεριεχει αυτες τις μεταρρυμισεις?
Δωρεαν εκπαιδευση υπαρχει.Οτι πρεπει να φτιαξει η κατασταση στη πρωτο-δευετροβαθμια εκπαιδευση ειναι αλλο θεμα.Το ερωτημα που θετεις ειναι πλαστο ομως. -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Τα προηγούμενα 29 χρόνια δέν μας κατήργησαν ότι είχαμε κερδίσει με αγώνες δεκαετίες πρίν ,και μάλιστα με πρόσχημα την σωτηρία μας!!
Θα ξεράσω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι βέβαια, όλα τα χρόνια αγαπούσαν όλοι τον τόπο τους, δεν τον είχαν ρημάξει, δεν είχαν χτίσει τα αυθαίρετα παντού, δεν είχαν ρυπάνει το σύμπαν, δεν κατέστρεφαν περιουσία του δημοσίου/σχολεία/πανεπιστήμια επειδή δεν ήταν δικιά μας, δεν, δεν, δεν. Σήμερα ξύπνησαν οι πατριώτες.Οχι οι πατριώτες.Τα ζώα!!!
Και τα ζώα κάποτε ξυπνάνε!!! -
Θα ξεράσω.
Πρόσεξε μόνο μην τα καταπιείς!!
-
Να ξαναθυμηθούμε όμως Παναγιώτη Τιμογιαννάκη τη φετινή υποψηφιότητα της γενοπ για βραβείο πρώτης ερμηνείας...
Θα λεγε κανείς ότι πρόκειται για μια ωδή στον εξοργισμένο Έλληνα... Μανjιφίκ...
-
-
Παντως οσοι χαιρονται για το χτεσινο γιουχαρισμα να τους πω οτι στη πορεια συμμετειχαν κατα 95% απλοι εργαζομενοι οπως αυτοι των πρωτοβαθμειων.
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Αν και δεν εχω καταλαβει ποιο ακριβως το νοημα μ αρεσει ο τροπος που γραφεςι σου αφιερωνω αυτο(χωρις παρεξηγηση απλα μου θυμιζει ο τροπος γραφης )Η ωμή πραγματικότητα είναι πολύ ποιό χυδαία από οποιοδήποτε τρόπο έκφρασης αλλά δε βλέπω να εντάσεσαι στους αγανακτισμένους Ελληνες
Δυστυχώς βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.
Στο βίντεο που παρέθεσε ο Σπύρος λίγο ποιό πάνω προφανώς για το σάποιο κατεστημένο γραφικός είναι αυτός που φωνάζει και η Κυρία η πολιτισμένη.
Αυτά τα κοματικά κατακάθια επιπλέουν ζουν και βασιλεύουν.
Αυτή Κυρία αν υποθέσεσουμε ότι γράφει στο φόρουμ θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των περισσοτέρων με την κόσμια συμπερισφορά της,σωστά?
Σωστά,πολύ απλά γιατί ο Ελληνας θέλει να τον χαιδεύεις και να μην του χαλάς τον ύπνο. -
Να σας ρωτησω κατι εγω τωρα...
Οταν το 80% των διπλανων σας θα πεινανε στο μελλον, κι οταν λεω πεινανε το εννοω, θα τους δωσετε φαι; Αν ναι, δεν χρειαζεται κανεις να ειναι κανεις δυστυχισμενος, αγανακτησμενος ή οτιδηποτε, αφου υπαρχουν καλοι ανθρωποι.
Αν οχι, πρεπει κατι να γινει.Αν υπηρχαν 'καλοι' ανθρωποι, δεν θα ειχαμε φτασει εδω που ειμαστε. Οι 'καλοι' ανθρωποι θα πληρωναν ο,τι επρεπε να εχουν πληρωσει για να ειμαστε μια χαρα τωρα. Αρα;
Προφανως δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενα ατομα, αλλα σε ολους τους ελληνες.
-
Η γενικότερη συμπεριφορά του Φωτόπουλου είναι το λιγότερο εριστική και φυσικά φτιαχτή. Γνώριζε απόλυτα ότι κάποιοι τον κατέγραφαν και βέβαια όπως και ο κάθε Βουλευτής έπαιζε το συγκεκριμένο παιγνίδι εντυπώσεων.
Αυτό καθώς οι όλες κραυγές του κυρίου Φωτόπουλου στόχο δεν είχαν να διασφαλίσει τα συμφέροντα των διαγωνιζομένων γενικώς στην επιχείρηση αλλά να εξασφαλίσει τα συμφέροντα κάποιων.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αν και δεν εχω καταλαβει ποιο ακριβως το νοημα μ αρεσει ο τροπος που γραφεςι σου αφιερωνω αυτο(χωρις παρεξηγηση απλα μου θυμιζει ο τροπος γραφης )
Η ωμή πραγματικότητα είναι πολύ ποιό χυδαία από οποιοδήποτε τρόπο έκφρασης αλλά δε βλέπω να εντάσεσαι στους αγανακτισμένους Ελληνες
E λογικος χρειαζομαι 6 ωρες και γυρω στα 300 ευρω να ερθω και αλλα τοσα για πισω..(τοσο απεχει η πολη του λαιβ της υπογραφης σου)..Ε ενταξει θα μου δωθουν και αλλες ευκαιριες.
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Παντως οσοι χαιρονται για το χτεσινο γιουχαρισμα να τους πω οτι στη πορεια συμμετειχαν κατα 95% απλοι εργαζομενοι οπως αυτοι των πρωτοβαθμειων.Τι ποσοστό σφάλματος βγάζεις συνήθως και τι απόκλιση; Αν αυτό τον υπολογισμό τον έκανες με μια ματιά στην πορεία πρέπει να σου πω ότι χαραμίζεσαι. Ξέρω κάτι τύπους σε εταιρείες έρευνας αγοράς που θα σε πλήρωναν χρυσάφι. Στείλε μου βιογραφικό σε pm.
ΥΓ: Εκτός από μισθολογική κλίμακα και επάγγελμα βγάζεις και δημογραφικά στοιχεία; Αν κάνεις και cross analysis μπορεί να σε χρειαστώ και εγώ σε κάτι.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παντως οσοι χαιρονται για το χτεσινο γιουχαρισμα να τους πω οτι στη πορεια συμμετειχαν κατα 95% απλοι εργαζομενοι οπως αυτοι των πρωτοβαθμειων.
Τι ποσοστό σφάλματος βγάζεις συνήθως και τι απόκλιση; Αν αυτό τον υπολογισμό τον έκανες με μια ματιά στην πορεία πρέπει να σου πω ότι χαραμίζεσαι. Ξέρω κάτι τύπους σε εταιρείες έρευνας αγοράς που θα σε πλήρωναν χρυσάφι. Στείλε μου βιογραφικό σε pm.
ΥΓ: Εκτός από μισθολογική κλίμακα και επάγγελμα βγάζεις και δημογραφικά στοιχεία; Αν κάνεις και cross analysis μπορεί να σε χρειαστώ και εγώ σε κάτι.
Δεν ξερω αν ησουν εκει,δεν ξερω αν ξερεις να διαβαζεις τι λενε τα πανώ.
Αγανακτισμένοι Έλληνες