-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Να το προσέξεις. Δεν ξέρω αν ήσουν εδώ εκείνη την ημέρα. Αν όχι πιστεύω πως είδες μέσω δορυφορικής τις χιλιάδες κόσμου που διαμαρτύρονταν και μετά την αποχώρηση του...προέδρου μαζεύτηκαν στην εξέδρα. Ηρακληδείς? Είναι καταφανές λοιπόν ότι το Post έγινε μόνον και μόνο για σούσουρο.υ.γ. χθες βράδυ κατά τις 21:00 κάνω να φύγω από το γραφείο, καρακέντρο Τσιμισκή. Με το που βγαίνω από την είσοδο της οικοδομής αμέσως νιώθω ένα τρομερό κάψιμο σε μύτη, μάτια και πνευμόνια. Οι μπάτσοι είχεν ρίξει χημικά με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική. Είναι εγκληματικό που δεν έχουν καταργηθεί ακόμα αυτά τα δηλητήρια και όποιος μπάτσος τα πετάει δεν είναι τπτ άλλο από ένα ζώο και μισό. Την στιγμή εκείνη περπατούσαν παιδάκια, ηλικιωμένοι που αναγκάζονταν να εισπνεύσουν τα δηλητήρια.
Kι εσύ να το προσέξεις καλύτερα γιατί μάλλον δεν κατάλαβες τι γραφτηκε ίσως λόγω διαγώνιας ανάγνωσης του ποστ. Δορυφορική δεν έχω αλλά είδα τι έγινε και είχε και μερικούς οπαδούς του Γηραιού η όλη φάση. Για τα χημικά, στο λέω φιλικά αν και μπορεί να παρεξηγηθεί αυτό που θα σου γράψω, άργησες λίγο αλλά ανακάλυψες το πως και που χρησιμοποιούνται χρόνια τώρα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ
-
Ωραία. Και εγώ είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και πάω σε διαμαρτυρίες. Αν με συλλάβουν που φωνάζω θα με στοχοποιήσουν ως διαμαρτυρόμενο οπαδό. Νομίζω είναι κατανοητό το ζήτημα και εμφανίζεται ως επιχείρημα στην προσπάθεια να πληγεί η εικόνα της αγανάκτησης.
Όσο για το 2ο σκέλος πριν λίγο καιρό είχα ζητήσει συγγνώμη (αν θυμάσαι) που κατά το παρελθόν είχα στηρίξει την αστυνομία σε κάποιες ενέργειες . Λάθος μου και το αναγνωρίζω. Κάλλιο αργά ναι.
Επίσης αν έχεις κάτι με μένα, μιας και συχνά μου την λες, πέστο μου δεν έχω κανένα πρόβλημα
-
Τπτ δεν έχω με σένα απλά διαφορετική οπτική, λιγότερο συναισθηματικά φορτισμένη αν θές, για την όλη κατάσταση. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα ρε Kωνσταντίνε και ειδικά σε τέτοια πολύπλοκα ζητήματα.
Υ.Γ. Το γεγονός πως οπαδοί μιας ομάδας χρησιμοποιούν την αγανάκτηση για να προωθήσουν τα συμφέροντα της ομάδας τους θα έπρεπε να προβληματίζει τους αγανακτισμένους που τους ανέχονται αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη -
Αναρωτιεμαι πως εγινε η ταυτοποιηση ολων αυτων..Επισης απο ποτε ο οπαδος του Ηρακλη ειναι πολιτικη ταυτοτητα?
-
Γρ.Ψαριανός: Ή πελάτες είναι ή μ...κες!
Αναταράξεις αναμένεται να προκαλέσει η συνέντευξη του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς και τα σχόλια του για τους «Αγανακτισμένους».
Ο Γρηγόρης Ψαριανός μίλησε στο περιοδικό informer για τις τελευταίες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή και τους «Αγανακτισμένους», τους οποίους αποκαλεί «πελάτες» και «μ...κες».
Σε ερώτηση αν ανησυχεί για την «μούτζα» των «Αγανακτισμένων» που στρέφεται κατά πάντων ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας απαντά:
«Δικαίως είναι θυμωμένος ο κόσμος, αλλά δεν νομίζω να φταίει η μακαρίτισσα η γιαγιά μου... Στο χέρι του κόσμου είναι να αλλάξει τα πράγματα και το σκηνικό. Και όχι μόνο στις εκλογές, κάθε κάτι χρόνια κι εντός Βουλής. Παντού, με τη συμμετοχή του και με ένα είδος σοφίας...
Αλλά μια και λέμε για πολιτικούς και Κοινοβούλια, οι πολιτικοί δεν εκλέγονται μόνοι τους, κάποιοι τους ψηφίζουν κι αν το κάνουν με κριτήριο ''Πελατειακό'' κάποτε θα το πληρώσουν, όπως γίνεται τώρα, με τους ''αγανακτισμένους πελάτες'' που πετάνε αυγά και μουντζώνουν αυτούς που οι ίδιοι ψήφισαν. Αν ένας πολιτικός είναι Λαμόγιο ή καθήκι ή Μ...κας και εκλέγεται επί 15 ή 20 ή 30 χρόνια ΣΥΝΕΧΩΣ, δεν λέει κάτι αυτό σ' όσους τον έχουν ψηφίσει δεκαπέντε φορές; Και δεν είναι ''εξαπατημένη νύφη'' ο κατά συρροήν και κατ' εξακολούθησιν ψηφοφόρος. Ή Πελάτης είναι ή Μαλάκας, είναι ''σήριαλ κίλλερ'' του εαυτού του. Τι ακριβώς μουντζώνει;
Επίσης, πολλοί - και φίλοι μας - λένε ''εγώ ψηφίζω ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ ή ΑΠΕΧΩ κι έχω τη συνείδηση μου ήσυχη, δεν ψήφισα κανέναν κερατά''! Ρε φίλε, αριθμητική ξέρεις; Αν στους 1000 οι 950 ψηφίζουν άκυρα, λευκά ή απέχουν και οι 30 ρίξουν Ψ και οι 20 Χ, ο Ψ θα κάνει κυβέρνηση - δηλαδή Εγώ! - ο Χ θα 'ναι Αντιπολίτευση και οι 950 ξέρετε ΤΙ ΘΑ 'ΝΑΙ; Μην πω καλύτερα, κατάλαβαν αυτοί... Την εικόνα και την ποιότητα των πολιτικών την ζωγραφίζει και την καθορίζει ο κόσμος. Κι αν φίλε μου την πάτησες (μια, δυο, τρεις..) πρόσεχε μην την ξαναπατήσεις. Αν την πάτησες δεκαπέντε φορές, εντός, εκτός, εναλλάξ, που λέμε και στην γεωμετρία, ποιον μουντζώνεις; Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν με σοφία, αλλά είναι δυστυχώς μειοψηφία. Και συνήθως αυτοί ψηφίζουν Μικρά Κόμματα.
Ξέρετε, αν είχαμε στη Βουλή 10 κόμματα δεν θα 'χαμε φτάσει στην καταστροφή που οδηγηθήκαμε με τους Μαυρογιαλούρους του ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥτσικου πελατειακού κωλοχανείου των εναλλάξ αυτοδύναμων πανίσχυρων (ας γελάσω!..) κυβερνήσεων. Σκεφτείτε πόσο ''χάλια'' είναι οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες με κυβερνήσεις συνεργασίας ή π.χ. το Βέλγιο κι η Ολλανδία που μένουν κάτι μήνες ή και χρόνια ''ακυβέρνητα''! Αλλά τι να πεις, έτσι που ψηφίζει ο σοφός Ελληνάρας, πασοκονουδού σε μέσο ποσοστό 80%, εδώ και 37 ολόκληρα χρόνια! Ελπίζω να μη μας έχει καταραστεί ο Μεγαλοδύναμος και ξαναδούμε ''αυτοδύναμες'' κυβερνήσεις. Εκλογές θα 'ρθουν, για να δούμε! Πελάτες μου!, που 'λεγε κι ο Μέγας Βέγγος!»
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 1&catID=77
-
InFiNiTy, έχεις 'χαλάσει'.
Πάντως ΔΑ δεν πρόκειται να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές, ο κόσμος να χτυπιέται, λόγω Πασβαντίδη. Και το κόμμα της πλάκας είναι τελικά αφού δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους σε πολλά πράγματα (όπως με την υπογραφή Σαμαρά). Πάμε πάλι για μικρότερο κόμμα εκτός βουλής.
-
O τύπος έχει 100% δίκιο σε ένα πράγμα:
η αποχή κάνει καλό μόνο στους βαμμένους των κομμάτων εξουσίας -
Ο χοντρός έχει ξεσκιστεί στη δουλειά. Πάλι τ' άκουσε.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=112106&catid=9
-
Τι selling all kinds of public property μωρή άπλυτη που δεν έχει πωληθεί ούτε μια κρατική καρέκλα;
-
Ρε συ, InFiNiTy, έλεος, δηλαδή. Η πρωτογενής αιτία του post είναι ότι έχουμε να κάνουμε με έναν (βρωμόστομο) ΚΟΠΡΙΤΗ - ΓΥΡΟΛΟΓΟ της Ευρώπης. Αυτό με το δήθεν ξεπούλημα πείραξε εσένα;
-
Εγώ βλέπω έναν βουλευτή που ο λαός εκλέγει 30 συνεχόμενα χρόνια για να τον εκπροσωπεί είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη.
Αν κάποιος σε εκείνη την αίθουσα δε βρίσκεται με δημοκρατικές διαδικασίες, αυτός σίγουρα δεν είναι ο Πάγκαλος. -
Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι εκλεγμένος με δημοκρατικές διαδικασίες (όσο δημοκρατικές μπορεί να είναι πέρα από την απλή αναλογική). Από έργο έχει να επιδείξει κάτι; Να σου υπενθυμίσω ότι, εκτός από το να τρώει δρακουλίνια, είναι υπεύθυνος για τις συγχωνεύσεις και αποκρατικοποιήσεις που τόσο πολύ ποθείς.
-
Συμφωνώ και αν υπάρχει κάποιος που θα έπρεπε να τον βρίζει, αυτός είμαι εγώ, όπως και για την κατάργηση πολλών άχρηστων οργανισμών που ποτέ δεν έγινε.
-
Το οτι εναι εκλεγμενος ... μονο αλλοθι δεν τον δινει. Και ουτε και τους υπολοιπους 299. Εκτος αν μιλαμε για αλλη Βουλη ... ισως της Ελβετιας κλπ.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
-
'ΑΦΙΣΑ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ «...ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ [spoiler:2n3r6dsb]ΜΑΛΑΚΕΣ[/spoiler:2n3r6dsb]...'
ΑΘΗΝΑ-19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
http://www.poeota.gr/paskeota/pdf/PAGKALOS15-12-2011.pdf -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τι selling all kinds of public property μωρή άπλυτη που δεν έχει πωληθεί ούτε μια κρατική καρέκλα;Πολύ αγανακτισμένος τώρα τελευταία...
Έχει πλάκα που η εκλογή από το λαό χρησιμοποιείται ως άλλοθι για να κάνει κάποιος ό,τι του γουστάρει. Συνάδει με τη νεοφανή λογική πως εκλέγουμε πρόσωπα για μία τετραετία και όχι ανθρώπους που θα εκτελέσουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Τι selling all kinds of public property μωρή άπλυτη που δεν έχει πωληθεί ούτε μια κρατική καρέκλα;
Πολύ αγανακτισμένος τώρα τελευταία...
Έχει πλάκα που η εκλογή από το λαό χρησιμοποιείται ως άλλοθι για να κάνει κάποιος ό,τι του γουστάρει. Συνάδει με τη νεοφανή λογική πως εκλέγουμε πρόσωπα για μία τετραετία και όχι ανθρώπους που θα εκτελέσουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
Δύο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στα αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στο φανάρι Κωνσταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού, στην κάθοδο.
Ενώ η μία σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, έρχεται η άλλη στο παράθυρο και σε χαιρετά, σκύβοντας ταυτόχρονα, με τα στήθη της να βγαίνουν σχεδόν έξω από την μπλούζα της.
Αδύνατον να μην κοιτάξεις!!
Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλάνε να τις πας λίγο πιο κάτω, μέχρι το Ρουφ με το αυτοκίνητό σου. Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω…
Καθ’ οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, μία από αυτές σου αποσπά την προσοχή, κάνοντάς σου στοματικό έρωτα, ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!!
Δώστε προσοχή, γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή!
Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα!! -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
'ΑΦΙΣΑ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ «...ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ [spoiler:2jbepprt]ΜΑΛΑΚΕΣ[/spoiler:2jbepprt]...'
ΑΘΗΝΑ-19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
http://www.poeota.gr/paskeota/pdf/PAGKALOS15-12-2011.pdfΠοια είναι η χρησιμότητα της φωτογραφίας του Πάγκαλου στην παραλία;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
'ΑΦΙΣΑ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ «...ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ [spoiler:1bp5v06g]ΜΑΛΑΚΕΣ[/spoiler:1bp5v06g]...'
ΑΘΗΝΑ-19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
http://www.poeota.gr/paskeota/pdf/PAGKALOS15-12-2011.pdfΠοια είναι η χρησιμότητα της φωτογραφίας του Πάγκαλου στην παραλία;
Έχεις δίκιο. Θα προκαλέσει ζημιά στον τουρισμό.
Αγανακτισμένοι Έλληνες