-
λοιπον φιλος μου θελει να αλλαξει ζαντες και λαστιχα στο Α3 του (το γιατι δε μας ενδιαφερει) και ψαχνει να βρει μαγαζι..
σαν κλασικος ντοπιος (γλυφαδιωτης) σκεφτηκε το Ζανια, αλλα απο οτι θυμαμαι το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι λιγο μπουτικ , οποτε μεχρι στιγμης τον απετρεψα..για αυτο ρωταω εσας μηπως εχετε στο νου σας καποιο μαγαζι εδω στην αθηνα (οχι απαραιτητα νοτια προαστια) που να εχει καλες τιμες, ποικιλια και φυσικα καλο service γιατι εγω εχω μαυρα μεσανυχτα με το θεμα
επισης θα ηταν καλο να ξερουμε αν υπαρχει περιπτωση να αγοραστουν απο το συγκεκριμενο μαγαζι τα 17αρια ζαντολαστιχα του (γνησια audi) ωστε να εχει μια καλυτερη τιμη
ακουω προτασεις παρακαλω
-
λοιπον φιλος μου θελει να αλλαξει ζαντες και λαστιχα στο Α3 του (το γιατι δε μας ενδιαφερει) και ψαχνει να βρει μαγαζι..
σαν κλασικος ντοπιος (γλυφαδιωτης) σκεφτηκε το Ζανια, αλλα απο οτι θυμαμαι το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι λιγο μπουτικ , οποτε μεχρι στιγμης τον απετρεψα..για αυτο ρωταω εσας μηπως εχετε στο νου σας καποιο μαγαζι εδω στην αθηνα (οχι απαραιτητα νοτια προαστια) που να εχει καλες τιμες, ποικιλια και φυσικα καλο service γιατι εγω εχω μαυρα μεσανυχτα με το θεμα
επισης θα ηταν καλο να ξερουμε αν υπαρχει περιπτωση να αγοραστουν απο το συγκεκριμενο μαγαζι τα 17αρια ζαντολαστιχα του (γνησια audi) ωστε να εχει μια καλυτερη τιμη
ακουω προτασεις παρακαλω
-
ακουω προτασεις παρακαλω
-
Αν μιλάμε για original νομίζω ότι απευθύνεσαι κατευθείαν στην αντιπροσωπεία (δεν θα το έκανα). Αν σκέφτεσαι για replica, κοίτα να πέσεις σε σωστή εταιρεία
Στο δικό μου Audi μόλις παρήγγειλα Replica RS6 8x18'' στα 700παρά της εταιρείας WSP (θεωρείται η top εταιρεία για replica)Νομίζω πως πρώτα πρέπει να καταλήξει στο τι θέλει και μετά να βρει το κατάστημα
-
μου ανεφερε και replica, αλλα εγω προσωπικα δε θα εμπιστευομουν replica σε σχεση με τις αυθεντικες (οι οποιες συνηθως ειναι εξαιρετικες σε ποιοτητα)
μου ελεγε οτι περα απο replica κοιταει και καποιες oz (μου λεγε και κατι αλλα , αλλα ημουν στο δρομο και δεν εδωσα πολλη βαση.. )
-
κυριαζής στις 3 γέφυρες στα κάτω πατήσια...
τρομερή εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές...
-
Αν κυνηγάει και το τελευταίο δευτερόλεπτο θα σου έλεγε για τις Ultraleggera της OZ
Υπάρχουν replica και repica, γι'αυτό και σου πρότεινα την WSP που σαν εταιρεία εδώ και χρόνια έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα. Κινέζικες και δήθεν Ιταλικές replicas αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης καλύτερα να τις αποφύγεις -
-
Στον πατερα μου να ερθει.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
λοιπον φιλος μου θελει να αλλαξει ζαντες και λαστιχα στο Α3 του (το γιατι δε μας ενδιαφερει) και ψαχνει να βρει μαγαζι..Τα φώτα τι τα θες; Βράδυ θα τις αλλάξει;
-
εγώ τις δικές μου τις εχω πάρει από Αθήνα, Μεταμόρφωση από Auto-Ελαστική.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Στον πατερα μου να ερθει.α γι αυτο εχεις εκεινες της θεριες στο φοκους
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Στον πατερα μου να ερθει.
α γι αυτο εχεις εκεινες της θεριες στο φοκους
Ελα που ειναι θεριες. Μακαρι να ηταν το αφεντικο...
-
Ο χρήστης alexisp έγραψε:
Στο δικό μου Audi μόλις παρήγγειλα Replica RS6 8x18'' στα 700παρά της εταιρείας WSPOi αυθεντικές πόσο κοστίζουν;
Αυτές δε λες;
Τα φώτα τι τα θες; Βράδυ θα τις αλλάξει;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Στο δικό μου Audi μόλις παρήγγειλα Replica RS6 8x18'' στα 700παρά της εταιρείας WSP
Oi αυθεντικές πόσο κοστίζουν;
Αυτές δε λες;
Τα φώτα τι τα θες; Βράδυ θα τις αλλάξει;
Ω ναι,
μέσα στο προσεχές διάστημα θα είναι πάνω στο ΤΤδάκι μου
Για καινούριες ούτε καν ρώτησα πρώτον επειδή βγαίνουν από 19 και πάνω σε Original και δεύτερον επειδή τώρα τελευταία αισθάνομαι κάτι τσιμπήματα στην καρδιά -
Τι tt εχεις?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τι tt εχεις?Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Ένα mk2 Coupe σε Ibis White
like this
-
του παει πολυ το λευκο , να το χαιρεσαι , ειμαι ερωτευμενος και εγω με ενα λευκο tts που εχει γνωστη μου και ειναι κουκλι (εχει και ανθρακι 19αρες ζαντες rs4 και ειναι κολαση )
αν και για καποιο λογο το ΤΤ εγω θα το επαιρνα σε κοκκινο
wannabe alfista κι ετσι
-
Να'σαι καλά φίλε!
Σε κόκκινο κόβει λίγο είναι η γνώμη μου. Αν δεν είναι να πάρεις Ferrari, μην πάρεις κόκκινο αυτοκίνητο ποτέ σου (αν και εγώ αν έπαιρνα Ferrari, κίτρινη θα την έπαιρνα)
Στο θέμα μας τώρα, κοίτα και ebay αν θέλεις γιατί έχει πολλές RS4 original σε καλές τιμές. Αν το αυτοκίνητο είναι ατμοσφαρικό και ειδικά 16άρι, μην πας σε κάτι παραπάνω από 17. Θα το ταλαιπωρήσεις και είναι κρίμα
-
οχι δεν ειναι για μενα , ειναι για φιλο με 1.4 tfsi (συντομα με προγραμμα)
εγω μια χαρα βολευομαι με τις εργοστασιακες μου , δεν εχω παραπονο
για αυτο αλλωστε και δηλωσα ασχετος με το ζητημα, δεν εχω ψαχτει ποτε με aftermarket ζαντες
Αγορά ζαντών , τα φώτα σας παρακαλώ!!!