-
Θα είμαι κι εγώ εκεί κύριοι Billopoule, Orestisren και sinanai μετά της γραιός...
-
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δε θα αποφασίσω εγώ, μόνο θα φάω.
οκ πέτρινο τότες
και προς οριστικοποίησηΠαρασκευή λοιπόν κατά στις 20:30 ραντεβού στο Πέτρινο στην Πεντέλη για φαγητό
Σε περίπτωση που θέλετε κάποιοι στροφοδιαδρομές μπορείτε να κανονισετε νωρίτερα και να βρεθούμε εκεί
θα μπορούσα εγώ να έρθω αργότερα και όχι νωρίτερα? έχω μια υποχρέωση...
-
Vel προφανως!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τι εννοείς; Ότι μπορεί κανείς να στρίψει νωρίτερα απ' τις 20.30 Παρασκευή, στη β.α. Αττική;μια τουρμπο κονβερζιον θες κι εισαι μέσα στις προσπεράσεις μετά.... θα σου δείξω με τον busso που προσπέρασα εγώ το νεο S4.... κλειστή φουρκετούλα ανηφορική δεξιά που οδηγεί σε απότομη αριστερή κλειστή!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Τι εννοείς; Ότι μπορεί κανείς να στρίψει νωρίτερα απ' τις 20.30 Παρασκευή, στη β.α. Αττική;
μια τουρμπο κονβερζιον θες κι εισαι μέσα στις προσπεράσεις μετά.... θα σου δείξω με τον busso που προσπέρασα εγώ το νεο S4.... κλειστή φουρκετούλα ανηφορική δεξιά που οδηγεί σε απότομη αριστερή κλειστή!
Τι διάλο, εδώ προσπέρασες;
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Δε θα αποφασίσω εγώ, μόνο θα φάω.
οκ πέτρινο τότες
και προς οριστικοποίησηΠαρασκευή λοιπόν κατά στις 20:30 ραντεβού στο Πέτρινο στην Πεντέλη για φαγητό
Σε περίπτωση που θέλετε κάποιοι στροφοδιαδρομές μπορείτε να κανονισετε νωρίτερα και να βρεθούμε εκεί
θα μπορούσα εγώ να έρθω αργότερα και όχι νωρίτερα? έχω μια υποχρέωση...
Προφανώς και θα σε περιμένουμε
-
Αφού το πρόγραμμα θα έχει μόνο φαγητό, οπότε θα γλυτώσω το κέρασμα που υποσχέθηκα και αφορούσε μόνο καφέ, τότε....... θα έρθω !!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αφού το πρόγραμμα θα έχει μόνο φαγητό, οπότε θα γλυτώσω το κέρασμα που υποσχέθηκα και αφορούσε μόνο καφέ, τότε....... θα έρθω !!!Ελα Ορεστιαδα να κερασω καφεδακι , μαζι και το φορουμ παρακαλω
-
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σας γνωρίσω και γω
-
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αφού το πρόγραμμα θα έχει μόνο φαγητό, οπότε θα γλυτώσω το κέρασμα που υποσχέθηκα και αφορούσε μόνο καφέ, τότε....... θα έρθω !!!Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σας γνωρίσω και γω
Πάρε και το γείτονά σου τον Ευθύμη κι ελάτε
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ελα Ορεστιαδα να κερασω καφεδακι , μαζι και το φορουμ παρακαλωΕσύ να κάτσεις στα αυγά σου, μην ......
-
Ο χρήστης moskvitch_90 έγραψε:
Θα είμαι κι εγώ εκεί κύριοι Billopoule, Orestisren και sinanai μετά της γραιός...ωπ
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ελα Ορεστιαδα να κερασω καφεδακι , μαζι και το φορουμ παρακαλω
Εσύ να κάτσεις στα αυγά σου, μην ......
Το βλεπεται δημοσια με απειλει
-
Βάλ' τε χάρτη να δούμε πού είναι (αν τα καταφέρω να έρθω δηλαδή ... ) !
-
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Βάλ' τε χάρτη να δούμε πού είναι (αν τα καταφέρω να έρθω δηλαδή ... ) !Τέρμα Pentelis avenue, αλλάζει σε El. Venizelou road και κάπου συναντάει την King George street, νούμερο 8. Σωστά μάγκεsh?
ή
παίρνεις την Κλεισθένους, Δουκίσσης Πλακεντίας και στο τέλος φτάνουμε στον προορισμό μας.
Πάντα από Αττική οδό
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Βάλ' τε χάρτη να δούμε πού είναι (αν τα καταφέρω να έρθω δηλαδή ... ) !
Τέρμα Pentelis avenue, αλλάζει σε El. Venizelou road και κάπου συναντάει την King George street, νούμερο 8. Σωστά μάγκεsh?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λοιπόν αφού υπάρχει ταύτιση όσον αφορά το πέτρινο και καθότι οικονομικόΠαρασκευή λοιπόν κατά στις 20:30 ραντεβού στο Πέτρινο στην Πεντέλη για φαγητό
Eνδιαφερεται κανεις να κανουμε και καμμια βολτα λιγο πριν, στις 19:45 πχ, να συναντηθουμε στην μεγαλη πλατεια της Πεντελης, (εκει που συναντηθηκαμε και την προηγουμενη φορα, για να παμε για καφε μετα στη Νεα Μακρη...), να κανουμε μια συντομη διαδρομη μεχρι λιγο πριν την Μαραθωνος, καταβαση-αναβαση, και μετα να γυρισουμε κατευθειαν για φαγητο?
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...