-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Άρχισε η βροχή... ΠφφφΠωωω αυτά είναι
Θα δείτε και το κότερο εν δράση -
Έχετε κανονίσει που θα βρεθούμε ;
-
Έφτασα
Νομίζω πολύ καλα περάσαμε κύριοι
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες που μας ανέχθηκαν
Και μην παραλείψουμε.Babyzeus
Κόντεψε ένα 1.2Τ να με κάνει ρεζίλι βέβαια αλλα ο Κ4 κι η τρίτη μου έσωσαν τα προσχήματα (καλα να λέω που ο Κωνσταντίνος δεν κατέβασε κι αυτός να μην έχω που να κρυφτώ τώρα ) -
γενικώς υπέροχα!
φάγαμε λίγο,
πήγαμε κοντά,
πληρώσαμε ψίχουλα,
κινηθήκαμε αργάκαι θα το επαναλάβουμε
φεύγω τώρα!
Υ.Γ.: πολύ γουστάρω το μπλέ ανθρωπάκι ημοτικον, πάει με το μπλέ ψιροκάκι μου!
-
Εχω γυρισει εδω και καμια ωρα περιπου... Περασαμε πολυ ωραια και επισης θελω να ευχαριστησω πολυ τους Ορεστη, Θανο και Billopoulo που με βοηθησαν στη μεταφορα μου!!!
Guest star και η κορη του Volvozeus!!!
Επισης δηλωνω ερωτευμενος με ενα ds3 thp
Ελπιζω να ειμαι παρων στην επομενη!!!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Υ.Γ.: πολύ γουστάρω το μπλέ ανθρωπάκι ημοτικον, πάει με το μπλέ ψιροκάκι μου!Επισης δηλωνω ερωτευμενος με ενα ds3 thp
-
Είστε βλάκενς (και δεν ξέχασα το ν). Αυτά τα πράγματα τα λένε νωρίτερα, ευτυχώς που με πήρε ο Θάνος το πρωί αλλιώς δε θα είχα πάρει χαμπάρι. Δεν είναι δίκαιο να έρχεστε στα λημέρια μου κι εγώ να λείπω... Ελπίζω τουλάχιστον να περάσατε καλά.
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Damn πολύ μακριά μου πέφτει. Next time!Α σου πέφτει μακρυά ε? Θυμίσου το αυτό την επόμενη φορά που θα βρεθείτε οι ξέρεις ποιοι (και χωρίς το καπελάκι μου).
-
Πφφφφ
-
Γυρισα κι εγω, πολυ ωραια περασαμε, χαρηκα που γνωρισα κι αλλα παιδια Χιλια ευχαριστω κ στο Θανο για τη βολτα
υγ την επομενη φορα να κανονισουμε ναυπλιο, πιο κοντα θα μου πεσει!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Damn πολύ μακριά μου πέφτει. Next time!
Α σου πέφτει μακρυά ε? Θυμίσου το αυτό την επόμενη φορά που θα βρεθείτε οι ξέρεις ποιοι (και χωρίς το καπελάκι μου).
Έλα ρε γκρίνια, θα κανονίσουμε να έρθουμε κι εμείς κάποια στιγμή αλλά όπως και να το κάνουμε ζορίζουν λίγο τόσα χιλιόμετρα αν δεν έχεις κιμπάρικο premium VAG.
send from a galaxy far far away
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
...
...
...
κιμπαρικο premium VAG... -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Guest star και η κορη του Volvozeus!!!Παραμένει ήσυχη η μπουμπού;
-
Γερή να είναι η κούκλα και να την καμαρωσουμε κοπέλα να μας λεει ... 'εσείς είστε οι γεροξεκούτιδες που με τρεχατε απο εδώ και απο εκεί και δεν μπορούσα να κάνω κιχ τοτε γιατί δεν μιλούσα?'
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παραμένει ήσυχη η μπουμπού;
To τροποποιώ λίγο:
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Παραμένει ήσυχη η μπουμπού;
To τροποποιώ λίγο:
Μπα... θα μοιάσει στη μαμά της και θα κάψει καρδιές!
-
Ποστάρω κι εδώ, για να μην χάσω την επόμενη συνάντηση... Ευθύμη, αν ειδοποιούσες γι'αυτο το σ/κ, θα πηγαίναμε παρέα. Next time..
-
τι μαγαζί έχεις Νικόλα; πες μου car audio να τρελαθώ
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ποστάρω κι εδώ, για να μην χάσω την επόμενη συνάντηση... Ευθύμη, αν ειδοποιούσες γι'αυτο το σ/κ, θα πηγαίναμε παρέα. Next time..Ok!!
-
πού θα πάμε αύριο;
-
?
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...