-
Βασικά μόνο η φασολάδα πειράζει.
-
@ taurus : Αστα αυτά και κανόνισε. Παρασκευή να κλείσει, για να ... οργανωθούμε ???
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βασικά μόνο η φασολάδα πειράζει.μπαααα, εμένα, όλως περιέργως, δεν με πιάνει ξεπόρδισμα από την φασολάδα... έχω καλό αποχετευτικό, με καλή εξαέρωση εκ των άνωθεν...
-
Αρα, να μήν το κανονίσουμε Παρασκευή-νηστεία, αλλά Πέμπτη .....
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αρα, να μήν το κανονίσουμε Παρασκευή-νηστεία, αλλά Πέμπτη .....νηστεία πνευματική έκαναν οι άνθρωποι οι σοφοί και όχι του κρέατος (για να ντύνουν την οικονομική τους αθλιότητα όπως και σύντομα θα κάνουμε ξανά όλοι μας με τους α-μισθους και τις συντάξεις που έρχονται)...
σε αστειότερο τόνο, πάμε και κυριακή για μπάρμπεκιου στον ναό της Α.Σοφίας, έχει ωραία άπλα έμπροσθεν του και θα πουλήσουμε κανά σουβλάκι σε αυτούς που θα βγαίνουν ζαλισμένοι - πεινασμένοι απ΄τα άγια και τους ψαλμούς
-
Mλκ, ωραία ιδέα πέταξες!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mλκ, ωραία ιδέα πέταξες!επειδή θα λείπω το μεγαλύτερο μέρος του επόμενου μήνα και δεν είμαι σίγουρος για την ακριβή ημερομηνία επιστροφής μου, θέλω να κεράσω όσους γνωρίζω προσωπικά εδώ μέσα ένα τρελό σουβλάκι στην τζατζικοκίνηση Κυριακή ή Δευτέρα βράδυ...
Παρακαλώ όσοι πιστοί προσέλθετε και για τυχόν πληροφορίες ώρας και ημέρας μην διστάσετε να πάρετε στο γνωστό κινητό με τους πολλούς βαθμούς κάτω από την βάση... 6972 999 789
-
-
Μέσα!!!
-
Εγω θα το σκεφτω να ερθω μονο αν κερασεις ΚΑΙ παγωτο μετα.
-
πήγαμε, περάσαμε μαμάτα, φάγαμε, ήπιαμε, μαλώσαμε για το πόσο μαλακή είναι ρύθμιση, του ενός και μοναδικού αυτοκινήτου για τον έλληνα μάγκα, της ανάρτησης.... ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε! ΧΑΧΑΧΑΧΧαχααχχααχαχαααα
ευχαριστώ όλους σας που ήλθατε, ήταν ωραία η παρέα, έστω κι αν η αστυ* ενοχλήθηκε από το μέγεθος του τραπεζιού - κατάληψης δρόμου! Πάει, σε αυτόν τον δήμο, δεν ματαπατάμε!
-
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εγω θα το σκεφτω να ερθω μονο αν κερασεις ΚΑΙ παγωτο μετα.εσύ το είπες και το έκανες, δεν είπα για παγωτό και είσαι ο μόνος της παρέας που δεν ήρθες...
-
65χ -36χ=?χ
-
ε?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
65χ -36χ=?χ -
μ*^νπ@ν
είχα βοήθεια αλλά το βρήκα! έλυσα την εξίσωση!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
μ*^νπ@νείχα βοήθεια αλλά το βρήκα! έλυσα την εξίσωση!
Σκονακι λεγεται βεβαια αυτο
-
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
μ*^νπ@ν
είχα βοήθεια αλλά το βρήκα! έλυσα την εξίσωση!
Σκονακι λεγεται βεβαια αυτο
και φαντάσου ότι θα ήταν η πρώτο η μου φορά που ανιτγράφω στα μαθηματικά με σκονάκι...
στο γυμνάσιο εγώ έγραφα τα test τριών συμμαθητών μου
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...