-
Ολοι μου ελεγαν οτι τα ps3 ειναι ο διαδοχος και μου ανεβαζαν το αιμα στο κεφαλι , τελικα βρηκα απο πορσικο , αλλα δεν ειναι εξτρα load..
Θα μου πεις και το αλλο @@ ητανSent from my LG-P500
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ε ναι τώρα πια ps3 και xboxείναι μεγάλο ξενέρωμα το βυζί ένα τρύπημα φτιάχνεται κ αντέχει, αλλά το βυζί άμα πέσει δεν
Eσύ πάλι δεν ήρθες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ολοι μου ελεγαν οτι τα ps3 ειναι ο διαδοχος και μου ανεβαζαν το αιμα στο κεφαλι , τελικα βρηκα απο πορσικο , αλλα δεν ειναι εξτρα load..
Ρε Κιούση(ς) τι σχέση έχει αν ήταν XL ή όχι
Καλοφόρετο και άλλο κακό να μην σε βρεί -
δεν μπορείς να βάλεις μη XL στο δικό σου... θα πατήσει άσφαλτο και με σένα μέσα!
-
το βυζί άμα πέσει δεν -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ε ναι τώρα πια ps3 και xbox
είναι μεγάλο ξενέρωμα το βυζί ένα τρύπημα φτιάχνεται κ αντέχει, αλλά το βυζί άμα πέσει δεν
Eσύ πάλι δεν ήρθες
να μην αλλάζετε τελευταία στιγμή
next time man -
ε ναι τώρα πια ps3 και xbox
είναι μεγάλο ξενέρωμα το βυζί ένα τρύπημα φτιάχνεται κ αντέχει, αλλά το βυζί άμα πέσει δεν
Eσύ πάλι δεν ήρθες
να μην αλλάζετε τελευταία στιγμή
next time manΚαι τις αλλες φορες στα Νοτια λες οτι δεν μπορουσες , ασε που δεν ειχαμε κανονισει για Νοτια, απλα προταθηκαν
-
ώχου το κουράσατε
μπορώ; θα έρθω και το ξέρετε
δεν μπορώ; δε θα έρθω κι αυτό το ξέρετε -
-
Τα PS3 ειναι (περιπου) ενας αναβαθμισμενος διαδοχος των ExaltoII.
Για τα δικα σου, πλεον υπαρχουν τα επισης μισο κλικ (και καλα) πιο αναβαθμισμενα Pilot Supersport...
Απλα, δεν υπαρχουν πλεον ακριβως στην ιδια κατηγορια, λαστιχα οπως το PS2. Ή πας μισο κλικ πιο σπορ (pilot supersport)
ή μισο κλικ πιο ανετα (PS3).
Τελος το extra load, ισως, (με καθε επιφυλαξη) , σε συνδυασμο με τον δεικτη ταχυτητας που να εχεις επιλεξει, να μην ταιριαζει/να μην ειναι 'σωστο' στις προδιαγραφες/βαρος/μεταδοση του αυτοκινητου σου. -
Γρηγορη το δεικτη ταχυτητας και το xl τα επελεξα με βαση αυτο που ειχε επιλεξει ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ στα λαστιχα πρωτης τοποθετησης δε τα εβγαλα απο τη κοιλια μου
.και αμα το καλοσκεφτεις ενα τιγκα φορτωμενο s3 με ατομα και αποσκευες μπορει να φτασει αρκετα επικινδυνα νουμερα , προφανως θελουν να εχουν το κεφαλι τους ησυχο ακομα κι αν το δικο μου παει παντα σχεδον αδειοΟλα τα χαρακτηριστικα ειναι ιδια με τα sc πρωτης τοποθετησης , μονο το μοντελο αλλαξε για κατι (υποτιθεται ) καλυτερο
Οσο για το οτι δεν ειναι τα ps3 αντικαταστατης των 2, το γνωριζω πολυ καλα
Πηγαινε πες το αυτο στους ασχετους λαστιχαδες της Αθηνας, οπου δε βρισκεις ps2 ουτε για δειγμα πλεον και ολοι σου λενε οτι τα 3 ειναι ο διαδοχος και μου ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλιEpic Fail των βλαμμενων της michelin που εδωσαν ΛΑΘΟΣ ονομα στο λαστιχο τους και γινεται αυτη η παρανοηση για να πουλησουν πανακριβα τα φυκια
Μπορει στο site τους να το υπονοουν και να τα δειχνουν ολα ως διαθεσιμα, αλλα μεχρι εκει.. στην αγορα αυτο που ισχυει ειναι οτι τα 3 ειναι ο διαδοχος και παρολο που τα 2 υπαρχουν ακομα σε τοσα αυτοκινητα , απλα εξαφανιστηκαν..
Sent from my LG-P500
-
ερωτηση (ξερω ασχετη αλλα για να παρω απαντηση) :
την παρασκευη θα κατεβω αθηνα στον ροτζερ. απο θεμα παρκινγκ τι γινεται στο ΟΑΚΑ;;; περνουμε αμαξι μαζι;; παμε με ηλεκτρικο;;
-
Και με αυτοκίνητο και με ΗΣΑΠ θα γίνεται χαμός. Οπότε ΗΣΑΠ, να μην το 'χεις άγχος (το αυτοκίνητο). Φρόντισε, όμως, να αφήσεις τα πάντα στο αυτοκίνητο (κινητό, φωτογραφική κ.τ.λ.) γιατί λένε πως ο έλεγχος θα είναι αυστηρότατος.
Αν κατέβεις από Θεσ/νίκη κατευθείαν έλα Κηφισιά να πάμε μαζί.
-
Μπορεις επισης να παρκαρεις απο την απεναντι πλευρα της Κηφισσιας (στην Ριζαρειο) και να περπατησεις 5 λεπτα.
-
H απο κατω απο τη Σπυρου Λουη προς Καποδιστριου μερια...Αλλα νομιζω οτι ειναι λυσεις που ολοι τις σκεφτονται, οποτε η καλυτερη λυση νομιζω ειναι σε καποιο κοντικο σταθμο τραινου...Πευκακια - Περισσο θα προτεινα που χει μεγαλυτερη απλα για παρκαρισμα...
-
ρε ποπ ποστάρεις εδώ για να ρωτήσεις πώς να πας στο ΟΑΚΑ ή για να κανονίσεις συνάντηση;
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τα PS3 ειναι (περιπου) ενας αναβαθμισμενος διαδοχος των ExaltoII.
Για τα δικα σου, πλεον υπαρχουν τα επισης μισο κλικ (και καλα) πιο αναβαθμισμενα Pilot Supersport...
Απλα, δεν υπαρχουν πλεον ακριβως στην ιδια κατηγορια, λαστιχα οπως το PS2. Ή πας μισο κλικ πιο σπορ (pilot supersport)
ή μισο κλικ πιο ανετα (PS3).
Τελος το extra load, ισως, (με καθε επιφυλαξη) , σε συνδυασμο με τον δεικτη ταχυτητας που να εχεις επιλεξει, να μην ταιριαζει/να μην ειναι 'σωστο' στις προδιαγραφες/βαρος/μεταδοση του αυτοκινητου σου.το extra load ορίζεται από το load του κάθε άξονα και συνεπώς του εκάστοτε τροχού, δεν είναι κάτι με το οποίο μπορεί κανείς να παίξει... οπότε καλό θα είναι, όπως είπα και στον κάτοχο, να το βάλει στον πίσω άξονα ώστε να μειώσει την διαφορά με τα ανώτατα επιτρεπτά όρια φόρτωσης...
το XL επηρεάζει και το 'δέσιμο' του ελαστικού και την γόμα αυτή καθεαυτή οπότε έχει ιδιαίτερο ρόλο στην σχεδίασή του... Καλό είναι να μην χρησιμοποιούνται ελαστικά μη XL σε αυτοκίνητα για ελαστικά XL παρόλο που συνήθως αυτό αποφεύγεται εκ του πρακταίου αφού οι διαστάσεις ορίζουν από μόνες τους αν ένα ελαστικό θα φέρει αυτον τον δείκτη ή όχι.
μιλάμε...
-
ρε ποπ ποστάρεις εδώ για να ρωτήσεις πώς να πας στο ΟΑΚΑ ή για να κανονίσεις συνάντηση;Μπορεί και για τα δύο. Που ξέρεις
-
Ωραία τότε μια και υποθέτουμε αφού κατεβαίνει εκλεκτό μέλος(απ' όσο με έχουν ενημερώσει) του 4ΤFΒΕ να κανονίσουμε μια συνάντηση για να κοντράρουν τις καταναλώσεις τους με τον φίλτατο Θωμά
Μιλάμε για Παρασκευή ή θα κάτσει και το Σάββατο ο συμφορουμιτης Popolaros -
Να το κατεβασω σε κατηφορα ρολλαριστο ??
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...