-
Θα φαω το κρυο της Αρκουδας στον Εβρο .
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θα φαω το κρυο της Αρκουδας στον Εβρο .Προς στιγμήν λέω να σηκώσεις το κινητό σου πάντως
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θα φαω το κρυο της Αρκουδας στον Εβρο .Και η μέση θα είναι στην Θεσ/νίκη αντί για το Γαλατσι! Μια χαρα όλα δηλαδή και πάλι!!!
-
Ενδεικτικά για Αττικό Άλσος για να καταλάβετε που λέω δείτε εδώ
Για πείτε γνώμες -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θα φαω το κρυο της Αρκουδας στον Εβρο .
Και η μέση θα είναι στην Θεσ/νίκη αντί για το Γαλατσι! Μια χαρα όλα δηλαδή και πάλι!!!
Μακαριιιιιιιιιιι
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Έχουμε χάσει βέβαια τον δημιουργό και έχοντα το γενικό πρόσταγμα κύριο dbeko
Tα μεγάλα παιδιά του forum έχουν και μεγάλες υποχρεώσεις .
Πάντως για το επόμενο ΠΣΚ, μάλλον είμαι διαθέσιμος . Από Τετάρτη-Πέμπτη, το συζητάμε -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Έχουμε χάσει βέβαια τον δημιουργό και έχοντα το γενικό πρόσταγμα κύριο dbeko
Tα μεγάλα παιδιά του forum έχουν και μεγάλες υποχρεώσεις .
Πάντως για το επόμενο ΠΣΚ, μάλλον είμαι διαθέσιμος . Από Τετάρτη-Πέμπτη, το συζητάμε -
Εγω πάντως είμαι δυτικά......
-
Το έλεγα στο chat προηγουμένως... Κάνα 'Apolis' ή 'Terra Petra' για πολύ άνετο parking, αλλά και γενικά Πετρούπολη που παρκάρεις αρκετά άνετα, νομίζω πως λέει. Υπάρχει κι εύκολη πρόσβαση από Ε.Ο. & Α.Ο. Επίσης υπάρχουν και πολλά μαγαζιά να ικανοποιήσουν μασαμπούκα...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγω πάντως είμαι δυτικά......Εσύ είσαι παραπονιάρης
Κάτσε και έχουμε πληρες σχέδιο το οποίο θα συζητηθεί την άλλη Παρασκευή -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγω πάντως είμαι δυτικά......Με προλαβες!! Λευτερια στο far west
Καλη ιδεα η πετρουπολη, δεν ξερω κατα ποσο 'χαλαει' τους νοτιους βεβαια...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Εγω πάντως είμαι δυτικά......
Με προλαβες!! Λευτερια στο far west
Καλη ιδεα η πετρουπολη, δεν ξερω κατα ποσο 'χαλαει' τους νοτιους βεβαια...
Νταξ κι εγώ από την άλλη άκρη του κόσμου έρχομαι
Όπως είπαμε δεν μιλάμε για ένα μόνιμο αλλά για 2-3 μόνιμα σημεία για να βολεύονται όλοι αλλά να υπάρχουν κι αλλαγές για να μην ρουτινιάζουμε -
Bασικά το μέρος που πληροί τις πιο πολλές προϋποθέσεις (πάρκιν, εύκολη πρόσβαση, χώρο να κάτσουμε) είναι το ΣΕΦ, είτε στο Ολύμπικο, είτε σε μια από τις πιο πίσω καφετέριες. Εντάξει, λοξοκοιτάει προς νότο, αλλά από ΑΟ και ποτάμι βγαίνεις αμέσως. Το μόνο που δε διαθέτει εκεί γυρω είναι μια στροφοδιαδρομή. Μπορούμε να συμβιβαστούμε με ένα σιρκουί Καστέλας!
-
Είπαμε για 2-3 τρία μέρη.Το Olympico είναι πολύ καλή πρόταση άσχετα αν εμείς θέλουμε 1 ώρα και βάλε να κατέβουμε με την κίνηση στην Κιφησού εκείνη την ώρα
Πρόταση για καφέ λοιπόν την άλλη Παρασκευή για να αξιολογήσουμε τα μέρη αν θέλετε
Κατ' αρχήν μπορούμε να βρεθούμε στο Terra Petra στην Πετρούπολη για να συζητήσουμε το θέμα και να δούμε πως θα το οργανώσουμε -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το Olympico είναι πολύ καλή πρόταση άσχετα αν εμείς θέλουμε 1 ώρα και βάλε να κατέβουμε με την κίνηση στην Κιφησού εκείνη την ώραΔεν έχεις πρόβλημα εσύ
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Το Olympico είναι πολύ καλή πρόταση άσχετα αν εμείς θέλουμε 1 ώρα και βάλε να κατέβουμε με την κίνηση στην Κιφησού εκείνη την ώρα
Δεν έχεις πρόβλημα εσύ
Ούτε η τροχαία να μου στέλνει κλήσεις
-
Και κάτι που θυμήθηκα
Διονύση προλαβαίνει να ζεσταθεί τ' αμάξι σου μέχρι το Olympico απο το σπίτι ή όχι? -
Λαθος ερωτηση...
Διονυση προλαβαινεις να φτασεις μεχρι εκει απο το σπιτι σου χωρις να τελειωσει το αποθεμα του λαδιου που εχεις ή οχι;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Λαθος ερωτηση...Διονυση προλαβαινεις να φτασεις μεχρι εκει απο το σπιτι σου χωρις να τελειωσει το αποθεμα του λαδιου που εχεις ή οχι;
Ρε άσε που σου λέω.Αν ήξερες που μένει θα καταλάβαινες την ερώτηση μου.
Εγώ βέβαια δεν λέω αλλά προλαβαίνει δεν προλαβαίνει -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μπορουμε να το κανουμε και εναλλαξ, μια στα βορεια, μια στα νοτια και μια ενδιαμεσα ωστε την μια να κανουμε οι βορειοι την μεγαλη αποσταση και την αλλη οι νοτιοι+1
Κι εγώ προτείνω να βρούμε 4-5 μέρη και να πηγαίνουμε εναλλάξ, ώστε να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις.
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...