-
Για αυτο το σημειο μιλαμε, ναι.
Θες να αφησεις σε καποιον απο εμας το τηλεφωνο σου να σε παρουμε εκεινη την ωρα κι αν ερχεσαι να σε περιμενουμε λιγο; -
done.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
- Thomas_C200K
- Billopoulos
- Taurus συνοδευόμενος και μάλλον με πρίμιουμ.
- cavallino
- Thάnos
- Volvozeus
- Γρηγόρης Κίκιζας
Vellerefontis
Εγώ αύριο δεεεεν τελικά
εγώ όμως μέσα! βέβαια θα έρθω απλά για τη μόστρα...
-
Εγώ θα ξεκινήσω από Καλλιθέα και πιθανό να βρω και τον Cavallino κάπου στο δρόμο. Στο αμάξι όμως θα έχω χώρο, μόνος θα είμαι. Αν θέλει κανείς από ν.π. ή κάπου από τη διαδρομή ως πάνω την Κηφησίας να τον μαζέψω, μου το λέει.
-
Παιδια εγω κατα 90% δε θα τα καταφερω, αν αλλαξει κατι τελευταια στιγμη θα ενημερωσω τηλεφωνικως
-
Θα ειναι κι ο Orestis.D μαζι μου.
Ισως ειμαστε λιγο νωριτερα στο σημειο, οποτε αν δειτε μαυρο C4 VTS μας βρηκατε.
Αλλιως θα σας βρουμε εμεις! -
Θα είναι και ο συμμετοχικός mod Ντιριντίνος σε ρόλο τιμώμενου προσώπου.
-
παίδες ας μου στείλει κάποιος το κιν του, αν κ το βλέπω πολύ δύσκολο να έρθω εκεί μακρυά όχι ότι βαριέμαι απλώς είχα κανονίσει κ γι'άλλα πράματα μετά αφού υπολόγιζα για χαλαρό καφεδάκι παραλιακή (=κοντά μου)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
παίδες ας μου στείλει κάποιος το κιν του, αν κ το βλέπω πολύ δύσκολο να έρθω εκεί μακρυά όχι ότι βαριέμαι απλώς είχα κανονίσει κ γι'άλλα πράματα μετά αφού υπολόγιζα για χαλαρό καφεδάκι παραλιακή (=κοντά μου)Αστα αυτα , εχουμε χορτασει απο υποσχεσεις .
-
Πεστα ρε Θωμά
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Θωμα θα ερθεις;
-
Παιζεται, γιατι με εχουν καλεσει για μια δουλεια και περιμενω απαντηση
Το πολυ πολυ να το μεταθεσω για αυριο -
Θελω κανενα 40λεπτο να ερθω απο Γλυφαδα....αναλογα τι ωρα θα φυγω απο το γραφειο, παιζει να μην προλαβαινω να ειμαι 7 εκει....θα παρω τηλ τον Vell αν ειναι για να σας βρω..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Θελω κανενα 40λεπτο να ερθω απο Γλυφαδα....αναλογα τι ωρα θα φυγω απο το γραφειο, παιζει να μην προλαβαινω να ειμαι 7 εκει....θα παρω τηλ τον Vell αν ειναι για να σας βρω..Αεροπορια ο Σουηδος
-
Οχι θα ειναι ταριφες σαν εσενα ολοι...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εγω λεω να αποφασισουμε οσοι εχουμε γαλλικο αυτοκινητο τις μας βολευει.Μέρος λες
Καπου με άπλα αν χρειαστεί να μας φορτώσουν
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πεστα ρε ΘωμάSent from my MB860 using smoke signals.
κάτσε ρε συ μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας. Όταν λέμε εξ'αρχής κάπου στα ΝΠ, Βάρκιζα βουλιαγμένη και προς τα κει μεριά σημαίνει ότι είναι κοντά μου και έχω κανονίσει το πρόγραμμά μου. ε όταν αλλάζει τελευταία στιγμή και γίνεται στην Καλαμάτα τι να κάνω; anyway, ακόμα νωρίς είναι
-
Πεταξου ρε, δε θα χασεις!! Τι να πω κι εγω που κανω ταξιδι καθε φορα??
Εγω παιδες ειμαι ακομα χωρις τουτου, οποτε καλα να περασετε!!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Πεταξου ρε, δε θα χασεις!! Τι να πω κι εγω που κανω ταξιδι καθε φορα??Εγω παιδες ειμαι ακομα χωρις τουτου, οποτε καλα να περασετε!!!
Ευθύμη ... να μοιραστούμε τον πόνο μας ... οδεύω 2η εβδομάδα χωρίς δίπλωμα και άρα ... και τουτού!
-
Καλό.... ξεκάπνισμα παίδες!
Εγώ δυστυχώς έπηξα σήμερα.... Οπότε μόνο για βραδυνό Διόνυσο-Πεντέλη το βλέπω...
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...