-
Ελα εσυ 7 να σε παω μια πεντελη πανω-κατω που ηθελες.
Και μετα τρωμε.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Βελτιωνεται κι αλλο η κατασταση τωρα
Οριακα λογω σχολης/δουλειας προλαβαινω το 19.00, αλλα πιστευω θα ειμαι εκει.
-
Iσως περασω και εγω καμμια βολτα...Πρωτα καμμια γυρα στο γνωστο 'σιρκουι', και μετα για κρεατικα...
-
Τα λέμε εκεί
-
Mεσα και γω...
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Mεσα και γω...Άντε να μαζευόμαστε γιατί έχει πέσει πείνα
-
Εγω παντως πριν λιγο εφαγα κατι γεμιστα σπεσιαλ οποτε αν ερθω θα ερθω για την παρεα μονο
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εγω παντως πριν λιγο εφαγα κατι γεμιστα σπεσιαλ οποτε αν ερθω θα ερθω για την παρεα μονοΚι εγώ πριν κανά δίωρο τσίμπησα κάτι στο γραφείο...αλλά μπορεί να χτυπήσω 1-->5 καλαμάκια (ή σουβλάκια για τους Βόρειους )
-
Καφεδάκι χθες το απόγευμα η αφεντιά μου με νεοσύλλεκτο Efthimis , αδερφό Ευθύμη (καλός πολίτης ρε!!!) και φυσικά ..... Angel. Περιττό να πω πως ο φίλος Νίκος λάμπει από ευτυχία και αιτία δεν είναι το RAV, αλλά κάποια αιθέρια ύπαρξη Λεπτομέρειες προσεχώς
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Καφεδάκι χθες το απόγευμα η αφεντιά μου με νεοσύλλεκτο Efthimis , αδερφό Ευθύμη (καλός πολίτης ρε!!!) και φυσικά ..... Angel. Περιττό να πω πως ο φίλος Νίκος λάμπει από ευτυχία και αιτία δεν είναι το RAV, αλλά κάποια αιθέρια ύπαρξη Λεπτομέρειες προσεχώς -
....βρισκόμαστε απόψε στο Πισίνα του Πειραιά, ωρα 8 το απόγευμα(ελπίζω να έχετε αλλάξει τα ρολόγια σας, χαχα), ευπρόσδεκτοι όλοι ανεξαιρέτως! άμα προλάβεται την ανακοίνωση μας...
-
Φτου γμτ και ήμουν κοντά!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Φτου γμτ και ήμουν κοντά!δεν μαζευτήκαμε πολλοί λόγο προηγούμενων υποχρεώσεων αλλά όσοι πήγαμε περάσαμε ωραία, μας πήγε και ο Γιάννης σε ένα ωραίο πειραιώτικο φαγάδικο και περάσαμε μια χαρα!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
δεν μαζευτήκαμε πολλοί λόγο προηγούμενων υποχρεώσεων αλλά όσοι πήγαμε περάσαμε ωραία, μας πήγε και ο Γιάννης σε ένα ωραίο πειραιώτικο φαγάδικο και περάσαμε μια χαρα!
Βελ σου ερχομαι και αν τυχει μπορει να κινουμαι με υβριδικο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
δεν μαζευτήκαμε πολλοί λόγο προηγούμενων υποχρεώσεων αλλά όσοι πήγαμε περάσαμε ωραία, μας πήγε και ο Γιάννης σε ένα ωραίο πειραιώτικο φαγάδικο και περάσαμε μια χαρα!
ωραία, να κανονίσουμε γίγα συνάντηση τότε! να πούμε σε όλα τα καλά παιδιά της παρέας!
Πότε όμως με το καλό, ας πούμε είναι πιθανό μες το Σαββατοκύριακο?
Υ.Γ.: μην νομίζεις ότι δεν πρόσεξα την λέξη υβριδικό αλλά εύχομαι να είναι ανάλογο του ονόματος που κουβαλάει το καπό σου... ας πούμε, όνειρα κάνουμε, μια S400h
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ωραία, να κανονίσουμε γίγα συνάντηση τότε! να πούμε σε όλα τα καλά παιδιά της παρέας!
Υ.Γ.: μην νομίζεις ότι δεν πρόσεξα την λέξη υβριδικό αλλά εύχομαι να είναι ανάλογο του ονόματος που κουβαλάει το καπό σου... ας πούμε, όνειρα κάνουμε, μια S400h
Μακαρι να οδηγουσα μια S 400 H , αλλα κατσε να δω αν θα κατεβω γιατι δεν υφισταται δρομος λογω βροχης
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μακαρι να οδηγουσα μια S 400 H , αλλα κατσε να δω αν θα κατεβω γιατι δεν υφισταται δρομος λογω βροχης
α, ναι, ξέχασα ότι είμαι Ελλάδα... εδώ απλά βρέχει και σταματάνε όλα... εκεί έκανε τυφώνα, χάθηκαν, λέει, δύο ημέρες εργασίας και 19 άνθρωποι από τα 15 000 000 (εκατομύρια) που μένουν εκεί από όπου πέρασε... δηλαδή ένα προς εκατομύριο περίπου αναλόγια... αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο στην Αθήνα, 4 από τα 5 εκατομύρια κατοίκους δεν θα υπήρχαν!
-
Απρογραμάτιστη έξοδος στην Πεντέλη αυτή τη στιγμή.
Το 3+1 είναι κλειστό.
Ευτυχώς η διπλανή πιτσαρία έχει φτιάξει ωραίο εξωτερικό χώρο.
Υ.Γ. Οι διπλανές ταβέρνες μου'χουν σπάσει τη μύτη απ'την τσίκνα. -
θα πιούμε το καθιερωμένο γιορτινό καφεδάκι σε αντίστοιχο γιορτινό περιβάλλον;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θα φάμε το καθιερωμένο γιορτινό κοψιδάκι σε αντίστοιχο γιορτινό περιβάλλον;Φιξντ
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...