-
Ο ταυράκος;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο ταυράκος;Δεν ειδα καπου παραπανω, να εγραψε οτι θα ερθει...
Αν παντως το δει, ειναι ευπροσδεκτος!!! -
Του προτείνω να πάει! Θα του λυθούν και απορίες...
-
Χάρηκα για την γνωριμία παιδιά!
Μόνο λυπάμαι που έπρεπε να φύγω πρώτη και εύχομαι να τα ξαναπούμε απο κοντά! -
Επρεπε να βγαλεις φωτο τα μουτρα μας μολις ηρθες! κι εμεις χαρηκαμε για τη γνωριμια
PS: breaking news, καποιος ετοιμαζεται για το καινουριο του αυτοκινητο στο αγαπημενο χρωμα του φορουμ
-
Επρεπε να βαλεις τη σωστη φωτο
Δεν ειναι πολυ ωραιο σ'αυτο το χρωμα??Πολυ ωραια περασαμε!!
Να ευχαριστησω την Τζωρτζινα και τον Billopoulo που επιμεληθηκαν τη μεταφορα μου και δεσμευομαι να τους το ανταποδωσω!!Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
Χάρηκα για την γνωριμία παιδιά!
Μόνο λυπάμαι που έπρεπε να φύγω πρώτη και εύχομαι να τα ξαναπούμε απο κοντά!Και μεις χαρηκαμε!! Σε περιμενουμε και σε επομενες συναντησεις!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σε περιμενουμε και σε επομενες συναντησεις!!Θα έρθω με μεγάλη μου χαρά!
Αλλά σε παρακαλώ, όχι στο Τερα Πετρα...!
Ξεβιδώθηκε όλο το μηχανάκι απο τις λακκούβες. Ασε που γέρασα, δεν είμαι πια για εντούρο με το ss! -
Κι είπα ότι έφυγα και σταματήσατε να βγαίνετε
Μπράβο στο Γιώργο γιατ την πρωτοβουλία καθώς κινηθηκε το τοπικό και βγήκατε κιόλας
Επίσης ευχαριστω για την ενημέρωση για τα τεκτενόμενα (άμεσα μεσω τηλεφώνου )
Τους αιφνιδίασες Helenkor κι ευτυχώς που δεν ημουν εκεί (δεν είμαι καλη παρέα όταν γίνονται πράγματα που δεν περιμένω ) -
Τελη Μαρτιου που ξαναρχομαι, παρε αδεια και ελα!!
-
Μέσα στο Πάσχα μόνο Γιώργο.
Δεν μπορώ νωρίτερα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μέσα στο Πάσχα μόνο Γιώργο.
Δεν μπορώ νωρίτεραΣε πηγαν και στην αλλη ακρη της Ελλαδας...
-
Sorry παιδάκια, από τη μια η κούραση της Ριτσώνας, απο την άλλη μια υποχρέωση που προέκυψε, δε μου επέτρεψαν.
Άλλη φορα...
-
Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
Σε περιμενουμε και σε επομενες συναντησεις!!
Θα έρθω με μεγάλη μου χαρά!
Ξεβιδώθηκε όλο το μηχανάκι απο τις λακκούβες. Ασε που γέρασα, δεν είμαι πια για εντούρο με το ss!essesse? a la ιταλικα?
όσο για την απόσταση, τι να πω, εκεί πάνω που μας τραβάνε είναι... μακριά... αλλά ρε Ελεν, όχι και γέρασες/. Εμείς τι να πούμε?
-
α ρε σαζλπουπου που σας χρειάζεται
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
α ρε σαζλπουπου που σας χρειάζεταιελληνιστι?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Σε περιμενουμε και σε επομενες συναντησεις!!
Θα έρθω με μεγάλη μου χαρά!
Ξεβιδώθηκε όλο το μηχανάκι απο τις λακκούβες. Ασε που γέρασα, δεν είμαι πια για εντούρο με το ss!essesse? ** a la ιταλικα?**
όσο για την απόσταση, τι να πω, εκεί πάνω που μας τραβάνε είναι... μακριά... αλλά ρε Ελεν, όχι και γέρασες/. Εμείς τι να πούμε?
Α la αγγλικά! Είναι πολύ 'σκληρό' το μηχανάκι για λακκούβες και πηγάδια.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
α ρε σαζλπουπου που σας χρειάζεται+οο
-
χατζελπου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
χατζελπουπου΄σε ρε dino!? εύχομαι να περνάς φίνα στας Αγγλίας... κι άμα κατέβεις ρίξε κανά τηλέφωνο για κανά παίδι...
-
Ενταξει ειπαμε να κρατησουμε δυναμεις για την πανελληνια αλλα οχι κι ετσι!! Θα παμε για κανα καφεδακι ρε παιδια?
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...