-
Προσωπικα δεν εχω προτεινει κατι γιατι προηγουμενο ΠΣΚ ημουν εκτος Αθηνας κι αυτο το ΠΣ ειναι κλεισμενο.
Καφεδακι Κυριακη μπορω λογικα παντως, ψηνεται κανεις; -
Αμε, εγω! απογευμα κυριακης σκεφτομουν κι εγω καμια πεντελη ισως.... Η οτι θετε τελοσπαντων!!
PS μια και το εφερε ο κυριακος στην επιφανεια.. Βασιλη απολαυσε υπευθυνα!! viewtopic.php?f=15&t=40794&start=0#p1728475
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Προσωπικα δεν εχω προτεινει κατι γιατι προηγουμενο ΠΣΚ ημουν εκτος Αθηνας κι αυτο το ΠΣ ειναι κλεισμενο.
Καφεδακι Κυριακη μπορω λογικα παντως, ψηνεται κανεις;ένα μήνυμα αν το θυμηθείτε παρακαλώ...
-
Αν είμαι εδώ!
-
Υποθετω ειμαι μεσα.
-
Για την Κυριακή λοιπόν!
Ωρα; Μέρος;
(Σας παρακαλώ! Οχι ΤέρραΠέτρα! )
-
Παρών.
Υπόψη ότι Κυριακή 25/3 είναι και η παρέλαση, που σημαίνει ότι και η κυκλοφορία θα είναι κομμένη στο κέντρο, αλλά και ότι μπορεί να ακολουθήσει 'τζερτζελές' με απρόβλεπτες συνέπειες.
**Πρόταση **: 11:00 στο Kitchen Bar της μαρίνας Αλίμου. Εκτός κέντρου, άπλετο πάρκινγκ και με πολλές 'εξόδους διαφυγής' !
Βάλτε τώρα που γυρίζει ! -
Να κανω κι εγω μια αλλη προταση; (οχι επειδη ειναι κοντα μου)
Προταση: Πεντελη (που την ανεφερε κι ο Ευθυμης), στο 3+1 με το βουνακι το αερισιο.
Καλο το kitchen bar αλλα αν ειναι απο Μαρτιο να αρχισουμε αυτα τα 'in' κλπ μερη kitchen bar, balux κλπ, εγω θα βγαλω φλυκταινες...
-
Ποιο από τα δύο έχει πιο φθηνό καφέ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ποιο από τα δύο έχει πιο φθηνό καφέ?καλύτερα ρώτα για ποιο απο τα δυο θα κάψεις λιγότερη μπεντζίνα.
-
Δεν ξερω στο 3+1 τον καφε ποσο τον δινουν, το milkshake ομως (σε μια γαβαθα) κανει 7 ευρω. Καλο ειναι;
Παντως εγω αν κανονιστει για νοτια δεν θα ερθω, θα ανεβοκατεβω 2 μερες τωρα, δεν βγαινει και 3η φορα να κανω 50 χλμ.
-
Μια ζωή κοσμικοί ήσασταν εκεί κάτω.
Ενώ εμείς στη φτωχομάνα, καφεδάκι σε ζαχαροπλαστείο (κάτι παραπάνω ξέρουμε... έχει κάτι προφιτερόλ 'κόλαση' ) και μετά σε κουτούκι για ρετσίνες και κοψίδια (στο Κτήμα για όσους ξέρουν ).
Αλλά έτσι είστε εσείς οι Αθηναίοι... της μεγάλης ζωής!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια ζωή κοσμικοί ήσασταν εκεί κάτω.Ενώ εμείς στη φτωχομάνα, καφεδάκι σε ζαχαροπλαστείο (κάτι παραπάνω ξέρουμε... έχει κάτι προφιτερόλ 'κόλαση' ) και μετά σε κουτούκι για ρετσίνες και κοψίδια (στο Κτήμα για όσους ξέρουν ).
Αλλά έτσι είστε εσείς οι Αθηναίοι... της μεγάλης ζωής!
Αγαπητέ μου, με το μήνυμα αυτό προσπαθείτε να μας πείτε οτι δεν ξέρουμε να ζούμε;
-
Είναι ανοιχτό σε πολλές ερμηνείες αγαπητή μου.
-
Δεν προσπαθεί
Το λέειΕ ρε πότε θα σας ξανανέβω
-
Μου είχαν λείψει αυτά τα δι- και τρι- φορούμενα.
-
Φαντάζομαι οτι όσο ο κ. REALZEUS θα καταναλώνει προφιτερόλ, κοψίδια και κρασί να έχετε αποφασίσει ώρα και μέρος για την συνάντηση της Κυριακής.
-
Εγώ απο εδώ που είμαι δύσκολα θα έρθω πάντως
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια ζωή κοσμικοί ήσασταν εκεί κάτω.
....Σε λίγο που λεφτά ΔΕΝ θα υπάρχουν , θα αλλάξουμε lifestyle. Πρός το παρόν , ... τελευταίες αναλαμπές !
Εσείς όμως εκεί πάνω, σαν παρέα είστε πιό 'δεμένοι' !Στο προκείμενο, που αφορά στη συνάντηση της Κυριακής : Όπου με πάτε , πάω !
-
Να πω την αληθεια, φοβαμαι πως εξαιτιας της εορτης το πρωι θα γινεται κακος χαμος σε δρομους και μαγαζια...
Να κανω μια προταση? Συναντηση κατα τις 4-5μμ εδω για καφε-γλυκο (αφου θα εχουμε τσακισει μπακαλιαρους και λοιπα εδεσματα προηγουμενως) κι επειτα ο,τι προκυψει!!
Πως σας φαινεται?? Αν θελετε αλλη ωρα- μερος εγω ακολουθω!!
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...