-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:omg:
E P I C fotos+1
Θάνο, Keep shooting!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ξέρω ότι το τόπικ γράφει 'βάλτε ΜΙΑ φώτο...' κι όχι 22... ...οπότε ζητώ συγνώμη εκ προοιμίου, αλλά η δουλειά του Thάnos στη φωτογράφιση του si μου ήταν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ απίστευτη που δε μπόρεσα να αφήσω περισσότερες έξω (καμιά 50αριά μου έστειλε ).Αυτός έκανε απίστευτη δουλειά εσύ με τι το έπλυνες; Με το θαυματουργό βιμ; Πως γυαλίζει έτσι ρε;
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ο μοναδικός Ιάπωνας που πέρασε από τα χέρια μου.
Το άτιμο ήταν...καλό!
Βέβαια δεν είχε κανένα αξιόλογο χώρο αποσκευών , αλλά με δυο άτομα , πήγαινε παντού.Το μικρα ουτε να το θυμασαι ε??
εκτος κι αν δε συγκαταλεγεται στα 'αυτοκινητα'
[size=150]σωστή παρατήρηση Ευθύμη!
Τα τουμπαρισμένα δεν πρέπει να συγκαταλέγονται στα αυτο-κίνητα! -
το τουμπαρες
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
το τουμπαρεςΝαι το κακόμοιρο , δεν είχε γράψει καν πολλά χιλιόμετρα. Ασε που μου ζητούσαν περί τα 1,8 εκ δραχμές για να το επαναφέρουν στην πρώτερη κατάστασή του. Πήγε άδοξα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ξέρω ότι το τόπικ γράφει 'βάλτε ΜΙΑ φώτο...' κι όχι 22... ...οπότε ζητώ συγνώμη εκ προοιμίου, αλλά η δουλειά του Thάnos στη φωτογράφιση του si μου ήταν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ απίστευτη που δε μπόρεσα να αφήσω περισσότερες έξω (καμιά 50αριά μου έστειλε ).
Αυτός έκανε απίστευτη δουλειά εσύ με τι το έπλυνες; Με το θαυματουργό βιμ; Πως γυαλίζει έτσι ρε;
Αυτός είχε κάνει θαυματουργή δουλειά με το Williams Ceramic Coat.
Εγώ απλά το άφησα στο βενζινάδικο όσο ήμουν στο Σούπερ Μάρκετ.
Είδες τι καλά που έχει κρατήσει το Ceramic Coat?
Ένα απλό πλύσιμο και γίνεται όπως το παρέλαβα τη πρώτη μέρα.
Αααα...και έχω να το πλύνω από το Φεβρουάριο.
-
-
Της οικονομικής κρίσης οι ψησταριές φαντάζομαι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Της οικονομικής κρίσης οι ψησταριές φαντάζομαι.οντως, σημερα ΔΕΝ περισεψαν κρεατα....
μερικα απο τα καλα της οικονομικης κρισης (εκτος απο την ταβερνα που αντικαταστάθηκε απο το πικ νικ )
Uploaded with ImageShack.us
και οι ψησταριες...
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
(εκτος απο την ταβερνα που αντικαταστάθηκε απο το πικ νικ )Aυτά είναι!
-
Θανε ωραιες φωτογραφιες αλλα ελειπε το μοντελο ρε θυ για την πινελια, στην χειροτερη ας ξεντυνες τον Νικο
well done! -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Θανε ωραιες φωτογραφιες αλλα ελειπε το μοντελο ρε θυ για την πινελια, στην χειροτερη ας ξεντυνες τον Νικο
well done! -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
well done!Απο την μία δεν έχει άδικο ο Γιαννς και απο την άλλη τα θέλει ο ποπός του αλλουνού που βάζει σίφτυ εμοτικονς...
-
-
για ποτε η επομενη φωτογραφηση λοιπον ;
-
Οι φωτογραφιες ειναι εξαιρετικες!!! Δεν εχω λογια!!!!
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
για ποτε η επομενη φωτογραφηση λοιπον ;Θα τον πάρω καμιά μέρα στη πίστα
Should be fun.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
για ποτε η επομενη φωτογραφηση λοιπον ;
**Θα τον πάρω **καμιά μέρα στη πίστα
Should be fun.
Ρε μην στρώνετε τέτοιες μπαλιές
-
Ο χρήστης drdino έγραψε: