-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν σου πω τι προβλημα έχω στο γρήγοροΑκους και εσυ το 'τακ-τακ' ;
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Kαλοριζικο!Να το χαιρεσαι φιλε!Πολυ ωραιο!
Να είσαι καλά.
Ευχαριστώ πολυ
Eλα ρε φίλε, εσύ δεν είχες ένα ραλάκι?
Με γεια το GTI, αλλά πως σου φαίνεται η μετάβαση? Δε σου φαίνεται λίγο βαρκα?
Αν και για την κατηγορία του το θεωρώ πολύ μαζεμένο και ευκολοδήγητο. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν σου πω τι προβλημα έχω στο γρήγορο
Ακους και εσυ το 'τακ-τακ' ;
Μην ψαρώνεις...ο χάρος είναι.Σου χτυπάει το τζάμι
ΥΓ:Πολύ γρήγορα πας εσύ.ουουου...κοντράκια!!
ΥΓ2:όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε...βέβαια σε σένα είναι πιο έντονο...peugeot.Τι περιμένεις?Καμιά καλή αεροδυναμική? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν σου πω τι προβλημα έχω στο γρήγορο
Ακους και εσυ το 'τακ-τακ' ;
Από τα 160 και πάνω ξεκουμπώνει η μαύρη σίτα (αποτέλεσμα του κομματιού λαστιχου αναγόμωσης που έφαγα με 140-150 στο σημείο αυτό) και φεύγει όλη μέσα προς τα ψυγεία μπλοκάροντας τη ροή αέρα. Μπόνους οι απίστευτοι κραδασμοί.
-
Σιλικονη δεν θα το κραταγε;
-
Και αν χρειαστεί να βγει, θα γίνει χωρίς ζημιά στο χρώμα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σιλικονη δεν θα το κραταγε;H σιλικονη ειναι για αλλα πραματα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και αν χρειαστεί να βγει, θα γίνει χωρίς ζημιά στο χρώμα;Απο την εσωτερικη μερια,εκει και να χρειαστει να κοψεις την σιλικονη δεν θα φαινεται κατι.Λεω εγω τωρα χωρις να ξερω πως πιανει η σιτα πανω στον προφυλακτηρα
Υπαρχει και η λυση τις σιτας για τα καλοριφερ
-
Κουμπωτό είναι, δεν ξέρω γιατί ξεκουμπώνει ρε γμτ. Ανεύθυνοι.
-
-
-
Από τις διακοπές...
(βάζετε όλοι σας φώτο...ε ζήλεψα κι εγώ, χάλασε και το xs.to την υπογραφή μου και πρέπει να την αλλάξω τώρα πάλι )
-
Νίκο (Nikos120i) έχεις βάλει M-pack?
Πραγματικά το αμάξι σου είναι πάρα πολύ όμορφο
(αν και θα το προτιμούσα 5θ ) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Νίκο (Nikos120i) έχεις βάλει M-pack?Πραγματικά το αμάξι σου είναι πάρα πολύ όμορφο
(αν και θα το προτιμούσα 5θ )Ευχαριστώ.
Μέχρι και από το Busso έχω ακούσει καλά λόγια...φαντάσου
Έβαλα το BMW Performance Pack βασικά και άλλαξα και ζάντες, έβαλα τις 18άρες του M-Pack.
Μπα...5θυρο δε μου αρέσει καθόλου...μα ΚΑΘΟΛΟΥ! Πέφτει τρελό στρίμωγμα για να μπούνε και να βγούνε πίσω...αλλά τι να κάνουμε, είναι αρκετά πιο όμορφο το 3θυρο πιστεύω από το 5θυρο.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Νίκο (Nikos120i) έχεις βάλει M-pack?
Πραγματικά το αμάξι σου είναι πάρα πολύ όμορφο
(αν και θα το προτιμούσα 5θ )Ευχαριστώ.
Μέχρι και από το Busso έχω ακούσει καλά λόγια...φαντάσου
Έβαλα το BMW Performance Pack βασικά και άλλαξα και ζάντες, έβαλα τις 18άρες του M-Pack.
Μπα...5θυρο δε μου αρέσει καθόλου...μα ΚΑΘΟΛΟΥ! Πέφτει τρελό στρίμωγμα για να μπούνε και να βγούνε πίσω...αλλά τι να κάνουμε, είναι αρκετά πιο όμορφο το 3θυρο πιστεύω από το 5θυρο.
μπα... πολύ πιο όμορφο το 5θυρο. (καλά είμαι και φαν του 5θυρου )
-
εσωτερικά έχει καμία διαφορά?Δεν πρόσεξα κάτι (αν και οι φωτογραφίες σου είναι βραδυνές και δε φαίνεται τίποτα τρομερό εκτός από το απίστευτο ( ) εσωτερικό της BMW (το οποίο πολύ μου αρέσει γιατί είναι λιτό αλλά έχει ό,τι χρειάζεσαι χωρίς συμβιβασμούς ).
Βάλε 2-3 ακόμα φωτογραφίες (να το χαζέψουμε κιόλας )...Τι μας βάζεις και σε ρωτάμε?
ΥΓ:με χαλάει λίγο που σου κατήργησε τους προβολείς ομίχλης...(έχω ένα άγχος με την ομίχλη )Αν εξαιρέσεις αυτό, εξωτερικά το αμάξι είναι απίστευτο
-
ωραιο το πουντακι
-
Από τις διακοπές...(βάζετε όλοι σας φώτο...ε ζήλεψα κι εγώ, χάλασε και το xs.to την υπογραφή μου και πρέπει να την αλλάξω τώρα πάλι )
Aπο τα πιο ομορφα αμαξια που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη .
Βεβαια στη βασικα εκδοση δεν ειναι τοσο ομορφο
αλλα ολα τα αυτοκινητα στη βασικα εκδοση ''χανουν''. -
-
Δες ρε, δουλεύουν όλα τα λαμπάκια.
Ακόμα να γίνει η βόλτα.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!