-
-
-
-
ναι αλλα μπορει να ειναι σκληρο με τα πιατα και απαλο με τα χερια
το σαμπουαν αυτοκινητο ειναι τοσο καλο με τα χερια σου?
-
Kαλα που το καταλαβατε οτι το επλυνα με υγρο για πιατα?
Τι σαμπουαν να παρω? δεν ξερω καποια καλη μαρκα
Edit
Τωρα το ειδα οτι φαινεται στη φωτο -
-
-
εχει κουρνιασει κατω απο τη δεξια ροδα
σαμπουαν εγω περνω μια φθηνια απο το praktiker (οπως και σαπουναδα για τα τζαμια) και ειναι μια χαρα δεν εχω παραπονο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχει κουρνιασει κατω απο τη δεξια ροδαοχι (υπαρχει στα αληθεια γατα δεν κανω πλακα )
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Kαλα που το καταλαβατε οτι το επλυνα με υγρο για πιατα?Τι σαμπουαν να παρω? δεν ξερω καποια καλη μαρκα
Edit
Τωρα το ειδα οτι φαινεται στη φωτοAutoglym,Meguiars και κανα 2 αλλες...πανε σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων συνηθως εχουν απο αυτα
-
μια ασπρομαυρη (ή απλα ασπρη) πανω στο δεντρο?
σε ενα σημειο που κανει V -
σε ενα σημειο που κανει V -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Πολυ ωραιο αλλα μην το πλενεις με υγρο για πιατα ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στο χρωμα του
μπορεί να ακούγεται χαζή ως ερώτηση, αλλά...γιατί?
(εγώ χρησιμοποιούσα υγρό σαπούνι για τα χέρια από αυτά που έχουν και άρωμα Γάλα+μέλι Τώρα πλέον σε βενζινάδικο.Χρόνος και κυρίως ξεκούραση δεν υπάρχει για να κάτσω να το κάνω μόνος μου, αν και πολύ το χαίρομαι να το πλένω εγώ το αμάξι μου ) -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κουκλί!Ευχαριστω
-
σε ενα σημειο που κανει Vειχα σκασει να τη βρω
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Πολυ ωραιο αλλα μην το πλενεις με υγρο για πιατα ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στο χρωμα του
μπορεί να ακούγεται χαζή ως ερώτηση, αλλά...γιατί?
(εγώ χρησιμοποιούσα υγρό σαπούνι για τα χέρια από αυτά που έχουν και άρωμα Γάλα+μέλι Τώρα πλέον σε βενζινάδικο.Χρόνος και κυρίως ξεκούραση δεν υπάρχει για να κάτσω να το κάνω μόνος μου, αν και πολύ το χαίρομαι να το πλένω εγώ το αμάξι μου )Καταστρεφει το προστατευτικο στρωμα της βαφης ξερενει το χρωμα και προκαλει θολο χρωμα αραχνιασματα και πολλα αλλα...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
[
Καταστρεφει το προστατευτικο στρωμα της βαφης ξερενει το χρωμα και προκαλει θολο χρωμα αραχνιασματα και πολλα αλλα...Ευχαριστώ.
-
Δεν της αρεσει να τη βγαζουν φωτογραφιες γι'αυτο εχει γυρισμενη τη πλατη της η κωλογατα
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
[
Καταστρεφει το προστατευτικο στρωμα της βαφης ξερενει το χρωμα και προκαλει θολο χρωμα αραχνιασματα και πολλα αλλα...Ευχαριστώ.
Αν το εχεις κανει λιγες φορες δεν πειραζει...
Απλως επειδη πρεπει να εχεις τη μαυρη περλα για χρωμα και επειδη εχω το ιδιο χρωμα καποια στιγμη κανε μια ψιλη αλοιφουλα και μετα με σαμπουαν για αυτοκινητα και δεν θα εχεις κανενα προβλημα -
Δεν της αρεσει να τη βγαζουν φωτογραφιες γι'αυτο εχει γυρισμενη τη πλατη της η κωλογατα
παντως ωραιο σε ασπρο το puntaki
να το προσεχεις και αγρατζουνιστο σου ευχομαι!!
ΥΓ λατρευω τις γατες και κανω τα παντα να μην τις πατησω , ετσι ηλιθιες που ειναι και μολις δουν φως χαζευουν..
τα περιστερια απο την αλλη....
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!