-
Βάλε βάλε!!
-
Άν είναι περιποιημένο ναι!!
-
-
Φιλαράκι πως γίνεται να στρίβεις και ταυτόχρονα να βγάζεις φωτό; ΟΥΑΟΥ
-
Σταματημένος ήταν. Βλ. τις ζάντες.
-
Όχι καλέ! Έτσι στρίβει αυτό.
-
Φυσικά και δεν ήμουν σταματημένος, είχα προσωπικό φωτογράφο. Ευχαριστώ peterpan.
-
-
-
Νικο πανεμορφη.....εχει στανταρ το νικελενιο πλαισιο στα παραθυρα η το εβαλες εσυ?
πανεμορφη.....να την χαιρεσαι!
ερωτηση κρισεως....τα ραν φλατ πως πανε?????
εγω τα πεταξα...
charmak66 ωραιο μουτρακι!!!!!!
να το χαιρεσαι!και να το φροντιζεις εεεεε.....????? -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
charmak66 ωραιο μουτρακι!!!!!!
να το χαιρεσαι!και να το φροντιζεις εεεεε.....?????Ευχαριστώ!
Μα φυσικά! Σε λίγο καιρό θα του βάλω και καινούρια λαστιχάκια! -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Νικο πανεμορφη.....εχει στανταρ το νικελενιο πλαισιο στα παραθυρα η το εβαλες εσυ?πανεμορφη.....να την χαιρεσαι!
ερωτηση κρισεως....τα ραν φλατ πως πανε?????
εγω τα πεταξα...
To πλαίσιο το έβαλα εγώ στη παραγγελία. Είναι ο εξοπλισμός chrome-line που κοστίζει 170 ευρώ. Εκτός από το νικελένιο πλαίσιο περιλαμβάνει γυαλιστερά μαύρα πλαίσια εξωτερικών καθρεπτών και το 'BMW' στα μαρσπιέ επίσης νικελένιο. Τις χρωμιομένες γρίλιες έβαλα εγώ που είναι από την 130i (δώρο βασικά μου τις έκαναν μαζί με το πίσω PDC το οποίο είναι νέας τεχνολογίας και δεν έχει ματάκια...είναι πίσω από τον προφυλακτήρα.)
Τα run flat είναι μια χαρά. Δε τα πετάω σε καμία περίπτωση. Μια στραβή να κάτσει σε ταξίδι και να είσαι σε υψηλή ταχύτητα...είσαι καλυμμένος. Είναι μια χαρά...είναι ναι μεν σκληρά...αλλά και η ανάρτηση είναι σκληρή...αλλά είναι ΟΚ...αποφεύγεις τις λακούβες (που πάντα το έκανα...έχω συνηθίσει πλέον) και είναι εντάξει. Το άγχος βασικά το να μην έχω runflat, να μην έχω ρεζέρβα και να πάθω κάτι...είναι μεγαλύτερο για εμένα...για άλλους ίσως όχι...αλλά δε το ρισκάρω.
-
Εγώ τα runflat θα τα σουτάρω τελικά...σκληρό λάστιχο σκληρή ανάρτηση και στο ελλαδιστάν ήδη μέσα στα 2 πρώτα χρόνια χρειάστηκε να φέρω στα ίσα 2 ζάντες
-
-
-
Aκόμα δεν έβαλες την 13αρα ζάντα, σύμφωνα με το γνωστό Ποπολάρειο θεώρημα;
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν έχω ποστάρει εδώ τη φώτο της BMW μου...αλλά γενικότερα την έχω ποστάρει στο φόρουμ...παρ'όλα αυτά (αν δε σας πειράζει) θα τη βάλω και εδώ, μιας και είναι το relevant topic...
Θεωρώ κορυφαία τη μινιμαλιστική (όσον αφορά τα κουμπάκια) κονσόλα της BMW .
Ναι συμφωνώ...στη πράξη είναι πολύ πρακτικά και όλα στη θέση τους.
-
-
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!