-
-
Εσύ γιατί χαίρεσαι τώρα;
-
Είναι σαν τον ποπολάρο που αν δει φοκους ΣΤ μουσκεύει το μποξεράκι του. Ε, αντί για φόκους, βάλε δίλιτρη κλειούμπα.
-
αναθεμα το κακο ταιμινγκ στις αγορες...
-
-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Με γεια! Εξαιρετική επιλογή!Κάτσε γιατί δεν το είδε καλά ο dimsabas!
Dimsabas, σου εφιστώ την προσοχή, είναι Renault Clio 2.0 16V και ουδεμία σχέση έχει με πίσω κίνηση! Και φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι ανοιχτό!
Με λίγα λόγια, δεν είναι MX-5!
-
Αχ δε με καταλαβαίνετε εδώ μέσα...
Το γρήγορο γαλλικό μπροστοκίνητο είναι ένα πρώτο θετικό βήμα προς το ΜΧ-5 (βλέπε Obelix, Jason Clio)...
Έγινε σαφέστερο τώρα; -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αχ δε με καταλαβαίνετε εδώ μέσα...
Το γρήγορο γαλλικό μπροστοκίνητο **είναι ένα πρώτο θετικό βήμα **προς το ΜΧ-5 (βλέπε Obelix, Jason Clio)...
Έγινε σαφέστερο τώρα;Trojan horse.
-
-
Να και το δικό μου...μια ταπεινή μερτσεντεζ!
Για εμένα δε χρειάζεται να γράψω...τα κλασικά, κοιλαράς (ω ναι το τιμόνι το χειρίζομαι με το πάχος) παπούκας (άααανεση, αυτά είναι) και όποιον δω στην αριστερή τον κυνηγάωΤο μόνο εξτρά άξιο αναφοράς είναι το Sport πακέτο με τα 4πίστονα μπροστά...
Αυτάαααα... -
Όμορφος! Τράβα βρε και μια φωτογραφία με κανονική μηχανή, σε φως ημέρας, να δείξει το όχημα!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όμορφος! Τράβα βρε και μια φωτογραφία με κανονική μηχανή, σε φως ημέρας, να δείξει το όχημα!!!Όταν το ξαναπερασω κανα 2 χερια 'προδερμ' θα το βγαλω και με την ψηφιακή
-
Ωραίες ζάντες φοράει!
-
Και εγώ από τις ζάντες ψάρωσα! Του πάνε πολύ!
-
Στην washpark είναι, ε;
Οι ζάντες είναι πολύ ωραίες, όντως... είναι οι κλασσικές της f/l clk, και του sv2 αυτές φοράει...
-
iliasp
πουρό με λίγα λόγια ε;
μία ίδια ασημί έχει φίλος μου. Ωραίο εργαλείο...αν και δεν τις πάω τις Μερκ.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Ωραίο εργαλείο...αν και δεν τις πάω τις Μερκ.Φαινεται απ την υπογραφη σου..
-
-
Ωραίο τα ξυραφι σου
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!