-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
2.6 είπα
Αυτό είναι 2.5ναι θα σε χάλαγε...
... κερνάς???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
2.6 είπα
Αυτό είναι 2.5ναι θα σε χάλαγε...
... κερνάς???
το χεις χάσει...σου λέω για 2.5 ...μου λες για μεγαλύτερο άρα κ ακριβότερο 2.6 και μου λες εάν κερνάω;
-
Το 2.6 είναι ΠΟΛΥ φθηνότερο από το 2.5. Πολύ όμως.
-
Το 2.6 είναι ΠΟΛΥ φθηνότερο από το 2.5. Πολύ όμως.επειδή δεν ξέρω...από που είναι αυτό το μοτέρ και τι απόδοση έχει;
γιατί από όσο ξέρω στις 190 μπήκαν τα 2.3 και 2.5 ... -
190Ε 2.6
6κύλινδρη εν σειρά, με 2 βαλβίδες στον κύλινδρο, πρέπει να έβγαζε κάνα 160άρι ίππους. Τα 2.3 και 2.5 ήταν 4κύλινδρα με κυλινδροκεφαλή Cosworth, ενεργή ανάρτηση πίσω, μπλοκέ και σασμάν Getrag. Παρήχθη επίσημα και είναι μάλλον το πιο καλοπουλημένο 190Ε. Δε μιλάω για Ελλάδα βέβαια. -
http://www.carfolio.com/specifications/ ... ifications
εδώ δεν το βλέπω...
μιλάς για αυτό το μοτέρ ;
S-6
SOHC
12 valves total
2 valves per cylinder170.3 PS @5800 rpm
228.0 Nm (23.3 kgm) @4600 rpm -
ΑΥτό το μοτέρ είναι. Με δέκα άλογα λιγότερα για την 190:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-B ... x_cylinder -
ΑΥτό το μοτέρ είναι. Με δέκα άλογα λιγότερα για την 190:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-B ... x_cylinder166 PS.
μάλιστα...ζυγίζει περίπου 1250 κιλά άρα έχουμε ένα διόλου κακό 7,5 κιλά ανα ίππο.
-
εχει φιλαρακι ενα τετοιο mercedes με καπακι cosworth ++ διαφορα αλλα πραγματα πανω και κυκλοφορει με ημισλικ.
το εχω δει να στριβει αρκετες φορες και ειναι απιστευτο.
-
190Ε 2.6
6κύλινδρη εν σειρά, με 2 βαλβίδες στον κύλινδρο, πρέπει να έβγαζε κάνα 160άρι ίππους. Τα 2.3 και 2.5 ήταν 4κύλινδρα με κυλινδροκεφαλή Cosworth, ενεργή ανάρτηση πίσω, μπλοκέ και σασμάν Getrag. Παρήχθη επίσημα και είναι μάλλον το πιο καλοπουλημένο 190Ε. Δε μιλάω για Ελλάδα βέβαια.Τι λες πάλι?
Αυτορυθμιζόμενη ως προς το ύψος ήταν μόνο (Για να μην κάθεται όταν φορτώνεις τις βαλίτσες των πελατών από το αεροδρόμιο ) -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
190Ε 2.6
6κύλινδρη εν σειρά, με 2 βαλβίδες στον κύλινδρο, πρέπει να έβγαζε κάνα 160άρι ίππους. Τα 2.3 και 2.5 ήταν 4κύλινδρα με κυλινδροκεφαλή Cosworth, ενεργή ανάρτηση πίσω, μπλοκέ και σασμάν Getrag. Παρήχθη επίσημα και είναι μάλλον το πιο καλοπουλημένο 190Ε. Δε μιλάω για Ελλάδα βέβαια.Τι λες πάλι?
Αυτορυθμιζόμενη ως προς το ύψος ήταν μόνο (Για να μην κάθεται όταν φορτώνεις τις βαλίτσες των πελατών από το αεροδρόμιο )Εσυ πάλι!!!Μη δείς ανθρωπο να χαίρεται ρε!!!
-
Εκτος απο την παλιοσειρα, το 307 SW μου, αποκτηθηκαν στην οικογενεια, μεσα σ' ενα μηνα, αλλα 2 Peugeot
Απο τον father το μεταχειρισμενο 206 1.4 (για το οποιο ρωτουσα στο φορουμ) και απο την κοπελα του αδερφου μου ενα 107 2tronic.
Εδω τα βλεπετε ολα μαζι στην αυλη, στριμωγμενα για να ανοιξει χωρος για ενα παιδικο παρτυ
Η μονη παραφωνια στη μικρη μας αντιπροσωπεια Peugeot, το Panda της γυναικας μου (εντεχνα κρυμμενο για να μην φαινεται )
-
-
Ωραίο είναι,τα κάνει αόρατα.Επειδή έρχομαι συνέχεια Πάτρα(έχω κάνει γαμπρό Πατρινό=μινάρα ),αν μένεις κοντά στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου,μπορεί να σε πετύχω.Όχι τίποτα άλλο να δω αν ξέρεις να το τσουλήσεις!΄Μεγειά και πάλι και καλοτάξιδο.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Τι λες πάλι?
Αυτορυθμιζόμενη ως προς το ύψος ήταν μόνο (Για να μην κάθεται όταν φορτώνεις τις βαλίτσες των πελατών από το αεροδρόμιο )'H για να μην αλλάζει η γεωμετρία των αναρτήσεων καθώς αδειάζει το racing fuel tank στην πίστα...
Το μοτέρ είναι το Μ103 και έχει 122KW (166αλογάκια) στην 190:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_M103_engineΕκτός από αρκετή δύναμη κάνει και υπέροχο μεταξένιο ήχο!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ωραίο είναι,τα κάνει αόρατα.Επειδή έρχομαι συνέχεια Πάτρα(έχω κάνει γαμπρό Πατρινό=μινάρα ),αν μένεις κοντά στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου,μπορεί να σε πετύχω.Όχι τίποτα άλλο να δω αν ξέρεις να το τσουλήσεις!΄Μεγειά και πάλι και καλοτάξιδο.Μπαα...μενω απο την αλλη μερια της Πατρας, στην Αγυια!
Αλλωστε το αμαξι Ηλεια θα κυκλοφορει...
(Αμαλιαδα και περιχωρα)Οποτε σιγουρα θα το πετυχεις κατω!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ωραίο είναι,τα κάνει αόρατα.Επειδή έρχομαι συνέχεια Πάτρα(έχω κάνει γαμπρό Πατρινό=μινάρα ),αν μένεις κοντά στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου,μπορεί να σε πετύχω.Όχι τίποτα άλλο να δω αν ξέρεις να το τσουλήσεις!΄Μεγειά και πάλι και καλοτάξιδο.
Μπαα...μενω απο την αλλη μερια της Πατρας, στην Αγυια!
Αλλωστε το αμαξι Ηλεια θα κυκλοφορει...
(Αμαλιαδα και περιχωρα)Οποτε σιγουρα θα το πετυχεις κατω!
το εδωσες το αστρα opc?
-
Δεν παρακολουθείς το forum... Το S3 είναι του μπαμπά (λέμε τώρα).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δεν παρακολουθείς το forum... Το S3 είναι του μπαμπά (λέμε τώρα).ειμαι λιγακι αδιαβαστος αυτες τις μερες λογω καλοκαιρινων διακοπων
-
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!