-
-
@n_olumpios… έχω λιώσει, έχω πεθάνει, έχω εξαϋλωθεί, έχω μαραζώσει. Από το Γέλιο!
Αλλά να πω και την αλήθεια δεν ξέρω γιατί βγάζει καυσαέρια μόνο από την μία εξάτμιση.
-
Για να μην τρελλαθουμε κιολας Καυσαερια βγαζει κανονικα και απο τις δυο εξατμησεις, αλλα τα πρωινα ατμους υγρασιας μονο απο την μια μερια η δεξια, η αριστερά!!!!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Για να μην τρελλαθουμε κιολας Καυσαερια βγαζει κανονικα και απο τις δυο εξατμησεις, αλλα τα πρωινα ατμους υγρασιας μονο απο την μια μερια η δεξια, η αριστερά!!!!Είναι τρελές αυτές οι ιταλιάνες!
-
Επίσης τα μεσημέρια βγάζει από την αριστερή εξάτμιση βενζίνη και το βράδυ από τη δεξιά λάδια. Για δεκατιανό αμολάει ψυκτικό υγρό από τους εκτοξευτές υγρού για τα τζάμια.
-
Εγκάθετε Οπελοχιουντάκια, μιλάς για Μαζεράτι?
-
-
Παραβλέπω!!!! τις κακοηθειες για τις Ιταλιανες? Γιατι αυτη τη στιγμη συντηρώ 4 τον αριθμό. (Prisma, Kappa, 2.24v, Barchetta) Και δεν βλεπω να μου κοστιζουν και πολύ.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Το μυστηριο της εξατμησις συνεχιζεται στα κρυα πρωινα ξεκινηματα!!! Φιλε Biscuine εδω πληρωνω, 500 ευρω το χρονο με full bonus malus και εκπτωση λογω οτι εχω πολλα αυτοκινητα στην ιδια ασφαλεια (οικογενειακη εκπτωση το λενε).ποσοο??!! ουτε φιατ 500 δεν ασφαλιζεις με αυτα τα λεφτα εδω
οι τιμες για την δικια μου γκιπλι 2.0 ξενιναν απο 2500
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
@n_olumpios… έχω λιώσει, έχω πεθάνει, έχω εξαϋλωθεί, έχω μαραζώσει. Από το Γέλιο!Αλλά να πω και την αλήθεια δεν ξέρω γιατί βγάζει καυσαέρια μόνο από την μία εξάτμιση.
Καλά βρε απαράδεκτε, μετά από τόσα χρόνια, δε φτάνει που γράφεις λάθος το username μου, γελάς και εις βάρος μου?
(Εγώ σας λέω ότι την εξήγηση την είχα δώσει σε εκείνο το thread για την εκδρομή, αλλά δε θέλετε να με πιστέψετε. Καλάααα)...
-
όπως έχω εξομολογηθεί στον αγαπητό 2.24 μέσω π.μ., από την εποχή που ήμουν φοιτητής στην ιταλία,έχει γίνει το αυτοκίνητο των ονείρων μου και σας χαρίζω όλες τίς φερράρι και λάμπο του κόσμου
αλήθεια,η kappa είναι η δίπορτη; αν είναι ,να αυτοκτονήσω...(πάλι)edit
δέν βλέπω να σχολιάζει κανείς την dogleg πρώτη... -
Ο χρήστης stratospuma έγραψε:
αλήθεια,η kappa είναι η δίπορτη; αν είναι ,να αυτοκτονήσω...(πάλι)
Όχι πεντάπορτη στείσον είναι μη κάνεις καμμιά τρέλα.
-
σωστός ο tazio....
-
Που να βρεθει Kappa coupe;!!!Eνα διαστημα την εψαχνα.Πριν την GTV,αν θυμαμαι καλα...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κι όμως, νομίζω του 224.V είναι όντως Coupe!
Ωραίο αυτοκίνητο. Πάντα είχαν 'κάτι' οι μεγάλες Lancia
-
Οχι παιδια η τετραπορτη ειναι. εχουν πουληθει 2 coupe στην Ελλαδα νομοζω και εχω δει την μια (μπλε) στην περιοχη της Φιλοθεης αλλα δεν την εχω ξαναδει απο τοτε. Νομιζω οτι συνολικα εχουν κατακευασθει 1600 περιπου
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Που να βρεθει Kappa coupe;!!!Eνα διαστημα την εψαχνα.Πριν την GTV,αν θυμαμαι καλα...
απο κοτετσι σε κοτετσι δηλ δημητριε..
Εβγαλες τον κουβα και εβαλες το μηλο,ε;Σε λιγο θα βγει και το sti απο το ονομα,οπως πηγαινει η δουλεια.
Μην ντρεπεσαι παντως για τις επιλογες σου.Ολοι κανουμε μαλακιες... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κι όμως, νομίζω του 224.V είναι όντως Coupe!
Ωραίο αυτοκίνητο. Πάντα είχαν 'κάτι' οι μεγάλες Lancia
Όπως κατάλαβες stratospuma ο 'krus...' δε σε γουστάρει καθόλου.
-
-
Μάζεψε αρκετό ήλιο χθες,έπαιξε με τη θάλασσα και την άμμο,έστριψε ,μύρισε λάστιχο(το δικό του )και επέστρεψε στη βάση του ''γεμάτο''
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!