-
Με γειές την κούκλα...
-
-
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ante, na ti doume kai se kana track-day...Αφού είπαμε ρε παιδιά, οι Porsche, δεν κάνουν για πίστες
Μην ψαρώνεις, φίλε Νίκο. Αστείο μεταξύ μας είναι αυτό, για τη μνημειώδη κοτσάνα που είχε πετάξει ένας κάποτε...!!
Καλωσήρθες στο forum, καλορίζικο το μωρό και ελπίζω να σε δούμε στην πίστα σε κάποιο από τα επόμενα trackdays
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ante, na ti doume kai se kana track-day...
Αφού είπαμε ρε παιδιά, οι Porsche, δεν κάνουν για πίστες
Μην ψαρώνεις, φίλε Νίκο. Αστείο μεταξύ μας είναι αυτό, για τη μνημειώδη κοτσάνα που είχε πετάξει ένας κάποτε...!!
Καλωσήρθες στο forum, καλορίζικο το μωρό** και ελπίζω να σε δούμε στην πίστα σε κάποιο από τα επόμενα trackdays**
Για να μας πάει και καμιά βόλτα! Άκομα δεν ήρθε ο άνθρωπος αρχίσαμε το γλύψιμο!
-
Βασικά...όχι, δεν ευελπιστώ σε βόλτα. Να τη δω στην πίστα θέλω
Μη λες τέτοια και μας περάσει για λιγούρια ο άνθρωπος και δεν ξαναπατήσει στο forum...
-
Πού θα κόψω χαρτάκι για βόλτα με την 996;
Ρε παιδιά, όσο τη βλέπω αυτή τη φωτογραφία, τόσο μου θυμίζει Viper (χρειάζεται και λίγη φαντασία βέβαια)
-
Ναί ρε,τώρα που το λές μοιάζει λίγο με Βάιπερ.
(τέσσερις ρόδες δέν έχει καί εκείνο; )
καλοφάγωτο Νίκο.
-
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια!!!
Φοβερό αυτοκίνητο το S3, κυρίως με λίγες βελτιώσεις, και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το 996!!! Για να απαντήσω στην ερώτηση του dimitrios, το τελωνέιο ήταν κάτι παραπάνω από 28.000Ευρώ!!!
Απ'ότι βλέπω πάντως μπορώ να βγάλω μερικά από αυτά που έδωσα με τα κουπόνια που θα μοιράσω για βόλτα... Τι λέτε, να βάλω 1 Ευρώ την βόλτα??? Παιδιά, πολύ ευχαρίστως, όταν βρεθούμε σε καμία συνάντηση, κανένα track day (οι Porsche είναι κυρίως για track-days!!!), κερνάω βόλτες!!! Αν έχω προλάβει να βάλω και την σπορ εξάτμιση της Porsche, με τον φοβερό θόρυβο που κάνει θα ξεσικώσει πολύ κόσμο με την μουσική της!!!
Νίκος.
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
οι Porsche είναι κυρίως για track-days!!!Χοχοχο! Ειναι σε καλα χερια τοτε!!! Hell yeah!
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
οι Porsche είναι κυρίως για track-daysΕπιτέλους! Το σωστό αμάξι για τη σωστή χρήση
-
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
οι Porsche είναι κυρίως για track-days
Επιτέλους! Το σωστό αμάξι για τη σωστή χρήση
Ε, ο άνθρωπος που ξέρει απο αυτοκίνητα, φαίνεται....Τολμώ να πω (δε ξέρω γιατι, αυτό μου εμπνέει) οτι το S3 πρέπει να το είχε σε πολύ καλή κατάσταση, προσεγμένο και να αποτέλεσε καλή αγορά για το φίλο του που το εχει πια....
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα NikoS3 ....!
-
Ο χρήστης soundworks57 έγραψε:
[img]http://img161.imageshack.us/img161/9199/renault5gt0nf.jp
ΤΟ ΠΕΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙΤώρα δέν έχεις αυτοκίνητο;
(μίκρυνε λίγο τήν φωτό άμα μπορείς)
-
Κουκλί το 5αράκι σου, φίλε μου, αλλά μας ξέσκισες με τη φωτογραφία σου
Αν θες, ανέβασέ τη στο imageshack ή μίκρυνέ τη
-
-
sorry για τα άθλια μεγέθη η επόμενες θα είναι οκ
-
Ρε φίλε έλεος με τις φωτό σου...στο είπανε και στο άλλο θέμα!
Φτιάξτες!
-
είπα συγγνώμη...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!