-
-
κοίτα που παρεξηγήθηκε
Αυτές τίς επισημάνσεις θα τίς αφήνεις γιά τους μοντερέιτορς φίλε
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
κοίτα που παρεξηγήθηκεΑυτές τίς επισημάνσεις θα τίς αφήνεις γιά τους μοντερέιτορς φίλε
YES SIR !
με αυτά και με αυτά μια σελιδά αηδείες μαζέψαμε όμως ε?
-
Το άν μαζέψαμε αηδείες (θα ξαναπώ τα ίδια αλλά και τι να κάνω;Αφού δεν κατάλαβες με την πρώτη,μπάς και εννοησεις τωρα) είναι δική σου άποψη
Η δική μου άποψη μπορει να διαφέρει απο τη δική σου και αυτα που λές αηδείες εμένα να μου αρέσουν
Επειδή σε αυτο το φόρουμ υπάρχει διαφορετικό 'κλίμα' απο αυτό που ξέρεις εσύ όμως,θα αναγκαστείς να συμβαδίσεις εσύ με αυτο.
Εάν πάλι θεωρείς πώς 'δεν σε σηκώνει' και γράφονται αηδείες,τότε θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι η συμμετοχή σε ένα φόρουμ είναι ΕΠΙΛΟΓΗ και όχι υποχρέωση
Μπορεις να μήν συμμετέχεις εάν σε αηδιάζει,και να ασχοληθείς με φόρουμς που είναι πιό κοντά στή δικές σου απαιτήσεις (στύλ γραφής,κ.λ.π.)
Εδώ όμως δεν είναι 'όπως τα ήθελες' αλλά 'όπως τα βρήκες'
Υπέύθυνοι για να κρίνουν τίς δημοσιεύσεις είναι οι μοντερέτορς,καί όχι εσύ.
Εσύ όπως και εγώ έχουμε τα ίδια δικαιώματα σε αυτό το φόρουμ,και όπως δεν δικαιούμαι εγώ να κρίνω δικές σου δημοσιεύσεις ώς 'αηδείες' έτσι θα κάνεις και εσύΑν πάλι δεν κατάλαβες,εγώ τρίτη φορα δεν θα ξαναεπαναλάβω.
-
HUNTER με όλο το σεβασμό -επειδή δεν σε ξέρω προσωπικά- αλλά σήκωσε και λίγο το καπάκι....
Το πρόβλημα με αυτό το topic είναι παλιό και το παράπονο αρκετών είναι ότι δεν εμφανίζεται σε άλλα (πχ BMW). Ότι γραφεί αλλού για πλάκα διαγράφεται με τη μια ενώ εδώ μπαίνει ο καθένας γράφει ότι του καπνίσει και ξεκινά η μάχη του κακού με το καλό και το θέμα έχει καταντήσει αηδία.
Συγνώμη για την απαντησή μου αλλά ο felleas δεν είδα να σου πουλάει μαγκιά και εσύ τον πήρε 'από το γιακά'.
Φιλικά -
Σε όλα τα θέματα γίνεται πλάκα, και δεν σβήνεται. Εκτός αν σταματήσει να είναι πλάκα.
-
Η πλάκα παντού είναι καλοδεχούμενη και θα βλέπεις ότι και 'εμείς' οι της μάρκας το γυρνάμε στην πλάκα. Αλλά στην BMW βάλαμε μια φώτο από μια Μ3 που είχε μείνει και μπουκάραν moderators για να μην παρεκτραπεί η κουβέντα (που δεν είχαμε τέτοια πρόθεση).
Το κακό με το forum της Alfa είναι ότι έχει γίνει η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ κουβέντα άπειρες φορές με τους ίδιους πρωταγωνιστές και αυτό καταντά αηδία. Προσωπικά έχω πάψει να ασχολούμαι. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
H FAH και το εργοστάσιο τι λες να προτιμά, αποκλειστικότητα ή πωλήσεις; -ρητορική ερώτησηAν και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις... προτιμά να πιάσει τους στόχους που έχουν οριστεί. Απλώς.
Αν στους στόχους, έχει προβλεφθεί 'αποκλειστικότητα' ή 'μαζικότητα' είναι θέμα μιας γενικότερης πολιτικής positioning και λοιπών παραγόντων διαχείρισης. Φυσικά, υπέρβαση των στόχων, δεν χάλασε ποτέ κανέναν... -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
H FAH και το εργοστάσιο τι λες να προτιμά, αποκλειστικότητα ή πωλήσεις; -ρητορική ερώτηση
Aν και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις... προτιμά να πιάσει τους στόχους που έχουν οριστεί. Απλώς.
Αν στους στόχους, έχει προβλεφθεί 'αποκλειστικότητα' ή 'μαζικότητα' είναι θέμα μιας γενικότερης πολιτικής positioning και λοιπών παραγόντων διαχείρισης. Φυσικά, υπέρβαση των στόχων, δεν χάλασε ποτέ κανέναν...οι στόχοι στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο αποκλειστικότητα δεν περιλαμβάνουν. Χωρίς μαζικές πωλήσεις δεν θα επιβιώσει. Τόσο απλό
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η πλάκα παντού είναι καλοδεχούμενη και θα βλέπεις ότι και 'εμείς' οι της μάρκας το γυρνάμε στην πλάκα. Αλλά στην BMW βάλαμε μια φώτο από μια Μ3 που είχε μείνει και μπουκάραν moderators για να μην παρεκτραπεί η κουβέντα (που δεν είχαμε τέτοια πρόθεση).
Το κακό με το forum της Alfa είναι ότι έχει γίνει η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ κουβέντα άπειρες φορές με τους ίδιους πρωταγωνιστές και αυτό καταντά αηδία. Προσωπικά έχω πάψει να ασχολούμαι.To βλέπουμε στο photoshop
-
HUNTER με όλο το σεβασμό -επειδή δεν σε ξέρω προσωπικά- αλλά σήκωσε και λίγο το καπάκι....
Το πρόβλημα με αυτό το topic είναι παλιό και το παράπονο αρκετών είναι ότι δεν εμφανίζεται σε άλλα (πχ BMW). Ότι γραφεί αλλού για πλάκα διαγράφεται με τη μια ενώ εδώ μπαίνει ο καθένας γράφει ότι του καπνίσει και ξεκινά η μάχη του κακού με το καλό και το θέμα έχει καταντήσει αηδία.
Συγνώμη για την απαντησή μου αλλά ο felleas δεν είδα να σου πουλάει μαγκιά και εσύ τον πήρε 'από το γιακά'.
ΦιλικάΚαλά,ο καθένας βλέπει ότι θέλει φίλε,αυτό είναι δεδομένο.
Η εισήμανση του φελέα για 'όφ-τόπικ' έπεσε στήν πρώτη μου δημοσίευση σε αυτο το τόπικ.Ψαξε μέχρι τήν πρώτη σελίδα και θα δείς πώς δεν υπάρχει άλλη.
Και το τί προηγούμενα έχετε και με ποιόν ΔΕΝ με αφορά κασθόλου.
Ούτε σας ενόχλησα,ούτε καποιο υπονοούμενο πέταξα.
Με όλα τα τόπικ στα οποία εμφανίζονται φανατικές απόψεις ΔΕΝ ασχολούμαι πλέον,πολύ περισσότερο με τα τόπικ τών άλφαΚάτι τελευταίο:Το ότι η επικεφαλίδα του τόπικ αναφέρει το όνομα τής αλφα-ρομέο δεν το μετατρέπει αυτομάτως σε 'δικό σας'',όπου κάποιοι άλλοι πλήν τών μοντς θα θέσουν τους δικούς τους όρους
(τρίτη φορα και τελευταία) -
Η ρύθμιση του τι συμβαίνει στα θέματα είναι ευθύνη των moderators. Η πλάκα είναι παντού καλοδεχούμενη, όσο παραμένει πλάκα.
ΥΓ Αντρέα, νομίζω ότι η δημοσίευση του felleas περί off topic απλά συνέπεσε να είναι κάτω από την δικιά σου. Δεν θεωρώ ότι αναφερόταν σε εσένα.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
H FAH και το εργοστάσιο τι λες να προτιμά, αποκλειστικότητα ή πωλήσεις; -ρητορική ερώτηση
Aν και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις... προτιμά να πιάσει τους στόχους που έχουν οριστεί. Απλώς.
Αν στους στόχους, έχει προβλεφθεί 'αποκλειστικότητα' ή 'μαζικότητα' είναι θέμα μιας γενικότερης πολιτικής positioning και λοιπών παραγόντων διαχείρισης. Φυσικά, υπέρβαση των στόχων, δεν χάλασε ποτέ κανέναν...οι στόχοι στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο αποκλειστικότητα δεν περιλαμβάνουν. Χωρίς μαζικές πωλήσεις δεν θα επιβιώσει. Τόσο απλό
Σύμφωνοι.
Γενικά μιλούσα. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το κακό με το forum της Alfa είναι ότι έχει γίνει η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ κουβέντα άπειρες φορές με τους ίδιους πρωταγωνιστές και αυτό καταντά αηδία. Προσωπικά έχω πάψει να ασχολούμαι.To βλέπουμε στο photoshop
Ε γειά σου. Τώρα το πιάνεις το νόημα.
Πάντως κακώς υπάρχει αυτή η νοοτροπία βροντάκηδες και φουρτουνάκηδες. Ούτε εμείς ούτε εσείς ούτε είπα ότι είναι δικό μας το topic. Απλά καταντά λίγο 'Μέρα της μαρμότας' η όλη φάση. Συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια .....
Φαντάσου στο topic της BMW μια φορά την εβδομάδα να γράφαν τα ίδια 3-4 άτομα πόσο αργή είναι η 116 και πόσο δεν αξίζει τα λευτά της... -
Ε γειά σου. Τώρα το πιάνεις το νόημα.
Πάντως κακώς υπάρχει αυτή η νοοτροπία βροντάκηδες και φουρτουνάκηδες. Ούτε εμείς ούτε εσείς ούτε είπα ότι είναι δικό μας το topic. Απλά καταντά λίγο 'Μέρα της μαρμότας' η όλη φάση. Συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια .....
Φαντάσου στο topic της BMW μια φορά την εβδομάδα να γράφαν τα ίδια 3-4 άτομα πόσο αργή είναι η 116 και πόσο δεν αξίζει τα λευτά της...έχουν γραφτεί ΚΑΙ εκεί, αλλά κάποιος τα έσβησε
και για την 325 επίσης γράφτηκε κι από κει ξεκίνησαν τα XL
-
Φαντάσου στο topic της BMW μια φορά την εβδομάδα να γράφαν τα ίδια 3-4 άτομα πόσο αργή είναι η 116 και πόσο δεν αξίζει τα λευτά της...
τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εχει γραφτει?
ή μηπως θα πρεπει να γραφονται μονο τα θετικα?
-
Μα τι λες. Τώρα μπήκα στο της BMW και σε θαύμασα. Όχι όντως το σωστό πράγμα να λέγεται να μη σε αδικούμε κιόλας.
-
Μπορούμε κάποτε να σταματήσουμε αυτό το γαϊτανάκι των συγκρίσεων?
Φίλε EDDIE147, αυτά που έχουν γραφεί για τις 1.6 BMW μάλλον δεν τα έχεις διαβάσει. Αλλά δεν έχει καμία σημασία. Όπως λέμε και ξαναλέμε, είναι ΑΠΟΨΕΙΣ!!!
Φτανει ρε παίδες! Βαρέθηκα!
-
Μα τι λες. Τώρα μπήκα στο της BMW και σε θαύμασα. Όχι όντως το σωστό πράγμα να λέγεται να μη σε αδικούμε κιόλας.Στο σβησμένο όμως;
όταν μπαίνεις/ετε σε συγκεκριμένα ΕΛΑΧΙΣΤΑ θέματα δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη.
Η ημιμάθεια χειρότερη και από την αμάθεια
για το πρώην Audi κουβέντα ε;
-
oi alfa simera einai aytokinita tou diaolou,teleiws adiafora odigika mona gia na ta vlepeis...sixainomai pragmatika ta germanika alla einai klaseis anwtera ayti ti stigmi ksekollate apo tin pethameni etaireia sas k afiste ti epitelous na pethanei me aksioprepeia einai ntropi ayto pou symvainei edw k 20 k pleon xronia k an thewreite apantantisi tis 159 k brera mallon den thelete na katalavete...oi alfa pou pote den itan kati to idiaitero,k eidika osa xronia zoume oi perissoteroi pou grafoume edw,den einai pia kan ayto pou itan...
ΑLFA ROMEO FORUM