-
-
Κι ένα πετούμενο xdream* να μη βρεθεί μπροστά σας...
(*)xdream: είδος πειραγμένου alfista που οδηγεί 147 GTA και σαπακιάζει τουρμπισμένα μοντέλα του ομίλου.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κι ένα πετούμενο xdream* να μη βρεθεί μπροστά σας...(*)xdream: είδος πειραγμένου alfista που οδηγεί 147 GTA και σαπακιάζει τουρμπισμένα μοντέλα του ομίλου.
Δεν χρειαζεται να επιστρατευθει και GTA εκδοση για αυτο...
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
(*)xdream: είδος πειραγμένου alfista που οδηγεί 147 GTA και σαπακιάζει τουρμπισμένα μοντέλα του ομίλου.
Είναι γνωστό ότι ένα 1600αρι αρκεί.....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ε ναι ρε μαγκα....
Στην επιστροφη απο Λιμνη Πλαστηρα (alfa romeo meeting) ριξαμε γελιο με κατι golf GT(ι) που το επαιζαν γρηγοροι...στο Δομοκο αρχισε η τσοντα...και εμεις με τα ''ταπεινα'' 1600αρια μας...ενω τα τουρμπακια μαγκια στις ευθειες και φρενακι φρενακι οταν αρχιζαν τα δυσκολα(στροφιλικια)...
ριξαμε πολυ γελιο με τα ''παιδια που ηταν παντα αντρες'' -
ε ναι ρε μαγκα....
Στην επιστροφη απο Λιμνη Πλαστηρα (alfa romeo meeting) ριξαμε γελιο με κατι golf GT(ι) που το επαιζαν γρηγοροι...στο Δομοκο αρχισε η τσοντα...και εμεις με τα ''ταπεινα'' 1600αρια μας...ενω τα τουρμπακια μαγκια στις ευθειες και φρενακι φρενακι οταν αρχιζαν τα δυσκολα(στροφιλικια)...
ριξαμε πολυ γελιο με τα ''παιδια που ηταν παντα αντρες''Αυτό δε λέει κάτι. Και εμένα μια φορά με το Atos που είχαμε με πήγαινε καροτσάκι ένα Evo VIII. Αυτό σημαίνει ότι το Atos είναι πιο γρήγορο από το Evo;;;;
-
QUIZ:Σε πιο νησι του Αιγαιου ,κaτακοκκινη ALFA GT δε μπορουσε με τιποτα να ξεκολλησει,ΕΙΔΙΚΑ στις στροφες,απο μαυρο VOLVO V 70 SW?
H απαντηση στο επομενο τευχος...
Περισσοτερα στοιχεια στη διαθεση του συντακτη... -
Ναι!
-
Δόκτορα το ναι σε εμένα πάει;;;;
-
Για το atos που λες δεν ξερω...
Εγω ξερω καλα τι ειδα ομως...
Και επειδη εχω οδηγησει golf Gt ευτυχως που δεν εκανα τη μαλακια να το αγορασω...το αμαξι θελει KW variant II για να στριψει...
Το θεμα ειναι οτι σε στροφες ενα καλυτερα στημενο αμαξι,οπως παραδοσιακα ειναι οι αλφα,μπορει να τα ''χωσει'' σε ενα αυτοκινητο περισσοτερων αλογων...
Δυστυχως ενα τουρμπακι μονο δεν κανει ενα αμαξι γρηγορο.... -
Ναι ρε! Πλάκα κάνω!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι ρε! Πλάκα κάνω!Κακώς. Μετά από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι το Atos που είχαμε ήταν όντως πιο γρήγορο από Evo και κακώς το δώσαμε....
-
Ναι ρε! Πλάκα κάνω!
Κακώς. Μετά από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι το Atos που είχαμε ήταν όντως πιο γρήγορο από Evo και κακώς το δώσαμε....
Μην κανεις τον ηλιθιο..
Ο οδηγος evo ουτε καν θα ειδε τον κουβα...
Σιγα μην ασχολιοταν και με atos -
Και επειδη εχω οδηγησει golf Gt ευτυχως που δεν εκανα τη μαλακια να το αγορασω...το αμαξι θελει KW variant II για να στριψει...
Το θεμα ειναι οτι σε στροφες ενα καλυτερα στημενο αμαξι,οπως παραδοσιακα ειναι οι αλφα,μπορει να τα ''χωσει'' σε ενα αυτοκινητο περισσοτερων αλογων...
Δυστυχως ενα τουρμπακι μονο δεν κανει ενα αμαξι γρηγορο....Φυσικά την περίπτωση αυτός που το είχε να μην ήξερε να οδηγεί και να το πάταγε μόνο σε ευθείες την αποκλείουμε.
Μου αρέσει η λογική σου. Με αυτή τη λογική το Rav4 που έχουμε σε στροφές είναι πιο γρήγορο από S8.... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κανονίστε να πρέπει να σβήνω το πρωί!
Καληνύχτα.Απλά το θυμίζω!
-
Ναι ρε! Πλάκα κάνω!
Κακώς. Μετά από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι το Atos που είχαμε ήταν όντως πιο γρήγορο από Evo και κακώς το δώσαμε....
Μην κανεις τον ηλιθιο..
Ο οδηγος evo ουτε καν θα ειδε τον κουβα...
Σιγα μην ασχολιοταν και με atosΧαρακτηρισμούς στα φιλαράκια σου.
Και ο οδηγός του Golf ήταν κουλός. Δεν φταίω εγώ που μερικοί δεν ξέρουν να οδηγούν και σίγουρα δε φταίνε τα αυτοκίνητα που έχουν. Όπως το παράδειγμά μου. Και να είσαι σίγουρος πως και με είδε και με άκουσε... -
Δυστυχως ενα τουρμπακι μονο δεν κανει ενα αμαξι γρηγορο....Φυσικά την περίπτωση αυτός που το είχε να μην ήξερε να οδηγεί και να το πάταγε μόνο σε ευθείες την αποκλείουμε.
Μου αρέσει η λογική σου. Με αυτή τη λογική το Rav4 που έχουμε σε στροφές είναι πιο γρήγορο από S8....Πρωτον σου λεω οτι το GT το εκανα test drive,εχοντας μαθει σε 106 rallye,δεν ειμαι ο Σουμαχερ αλλα εχω μια εμπειρια σε γρηγορη στροφο-οδηγηση και πραγματικα το γκολφ με τρομαξε,δευτερον στην επιστροφη απο Πλαστηρα δεν ηταν 1 αλλα 2-3...και μαλιστα το ενα ηταν διλιτρο...
εχει γεμισει και ο τοπος απο δαυτα -
Και πάλι δε μου λέει κάτι. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν να πάρουν μία στροφή. Αγοράζουν αυτοκίνητα για τις ευθείες και μετά το τσαρουχώνουν. Μπορώ να σου πω άπειρα τέτοια παραδείγματα με γρήγορα αυτοκίνητα.
Μήπως σε τρόμαξε επειδή ήταν πολλά παραπάνω τα χιλιόμετρα;
Αλλά και πάλι το GT είναι εντελώς διαφορετικό από το GTi. -
Και πάλι δε μου λέει κάτι. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν να πάρουν μία στροφή. Αγοράζουν αυτοκίνητα για τις ευθείες και μετά το τσαρουχώνουν. Μπορώ να σου πω άπειρα τέτοια παραδείγματα με γρήγορα αυτοκίνητα.
Μήπως σε τρόμαξε επειδή ήταν πολλά παραπάνω τα χιλιόμετρα;
Αλλά και πάλι το GT είναι εντελώς διαφορετικό από το GTi.Το ξερω απλα θελω να σου δειξω τι παραπληροφορηση υπαρχει απο τα ελληνικα σκουπιδοπεριοδικα...καθονται και παρουσιαζουν το golf GT ως σπορ εκδοση του γκολφ,τσιμπαει ο καθε χαζος πιτσιρικας και νομιζει οτι εγινε tommy makkinen...
Εχεις δει πως παρουσιαζεται το GT στη Γερμανια?Ως ενα οικολογικο επιτευγμα,ως χαμηλοτερη καταναλωση/ρυποι και καλη αποδοση...κανεις δεν το παρουσιαζει ως σπορ εκδοση και μπουρδες...
εδω ομως ο μαλακας ο ελληνας τα αλογα τα εχει σα στραγαλια...
ελπιζω να με πιανεις -
Από αυτή την άποψη έχεις δίκιο.
Είναι σα να σου λένε ότι αφού δεν έχεις λεφτά για το GTi πάρε το GT που είναι το ίδιο με λιγότερα άλογα κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Άλλωστε θα ήταν παράλογο να είχαν δύο ίδια μοντέλα με μόνη διαφορά τα άλογα.
ΑLFA ROMEO FORUM