-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Πρωτον σου λεω οτι το GT το εκανα test drive,εχοντας μαθει σε 106 rallye,δεν ειμαι ο Σουμαχερ αλλα εχω μια εμπειρια σε γρηγορη στροφο-οδηγηση και πραγματικα το γκολφ με τρομαξε
είναι επικίνδυνο!
δευτερον,
εχει γεμισει και ο τοπος απο δαυταπουλάνε αυτά? τα παίρνει ο κόσμος?
-
ΟΚ, έγιναν όλα κατανοητά. Ας μείνετε στο θέμα τώρα που είναι για ALFA ROMEO
[moderator]
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πρωτον σου λεω οτι το GT το εκανα test drive,εχοντας μαθει σε 106 rallye,δεν ειμαι ο Σουμαχερ αλλα εχω μια εμπειρια σε γρηγορη στροφο-οδηγηση και πραγματικα το γκολφ με τρομαξε
είναι επικίνδυνο!
δευτερον,
εχει γεμισει και ο τοπος απο δαυταπουλάνε αυτά? τα παίρνει ο κόσμος?
ναι ειναι επικινδυνο και με την ασχετιλα που υπαρχει στους ελληνικους δρομους θα γινει ο νεος νεκροθαφτης τυπου saxo/rallye/punto gt/ibiza fr...
Αν φυσικα αντεξει το σκισιμο...
και ναι φυσικα και εχει γεμισει ο κοσμος απο δαυτα..οπως γεμισε με σαξοραλλα,πουντοτζιτα και ιμπιζακια...
Ο κομπλεξαρας αγαμητος ελληνας θελει καπου να ξεσπασει...και αφου στις γυναικες δε μπορει αναζητα φθηνα γκαζια...
ε αφου ειναι και γκολφ ειναι ευκαιρια!
σορρυ για το off topic
συνεχιζουμε... -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
QUIZ:Σε πιο νησι του Αιγαιου ,κaτακοκκινη ALFA GT δε μπορουσε με τιποτα να ξεκολλησει,ΕΙΔΙΚΑ στις στροφες,απο μαυρο VOLVO V 70 SW?
H απαντηση στο επομενο τευχος...
Περισσοτερα στοιχεια στη διαθεση του συντακτη...πια εκδοση παληκαριμου η 2.5Τ μονιμη τετρακινηση 210
η το απλο 2.4 170 αλογα ?
αν ειναι το 2ο παρακαλω τους μοντ να το μεταφερουν στα ανεκδοτα
-
Ο χρήστης Biscione έγραψε:
αν ειναι το 2ο παρακαλω τους μοντ να το μεταφερουν στα ανεκδοταΚαθώς η ύπαρξη κουλού οδηγού σε μπάκετ Alfa αποκλείεται λόγω κάποιου άγραφου κανόνα...
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Καθώς η ύπαρξη κουλού οδηγού σε μπάκετ Alfa αποκλείεται λόγω κάποιου άγραφου κανόνα...
@νδρέας
καλα σιγουρα παιζει και αυτο αν ο αλλος εχει 2 αριστερα χερια και ποδια
-
To ποιος περνάει ποιον σε στροφές εξαρτάται από πολλά:
- όρεξη που έχει ο οδηγός για να τρέξει
- αν οι συνεπιβάτες (γυναίκες) μπορεί να ζαλίζονται
- Μπορεί να το στρώνει
- Και τέλος μπορεί να μην μπορεί να το πάει πιο γρήγορα επειδή είναι κουλός, αρχάριος, φοβιτσιάρης κλπ κλπ
Οπότε αυτά τα ακούω βερεσέ
-
Ο χρήστης Biscione έγραψε:
QUIZ:Σε πιο νησι του Αιγαιου ,κaτακοκκινη ALFA GT δε μπορουσε με τιποτα να ξεκολλησει,ΕΙΔΙΚΑ στις στροφες,απο μαυρο VOLVO V 70 SW?
H απαντηση στο επομενο τευχος...
Περισσοτερα στοιχεια στη διαθεση του συντακτη...πια εκδοση παληκαριμου η 2.5Τ μονιμη τετρακινηση 210
η το απλο 2.4 170 αλογα ?
H απλη εκδοση του volvo ηταν συνφορουμιτη Biscione.2,0 lt turbo,180PS προσθιοκινητη.Γιατι να παει στα ανεκδοτα ?Επειδη προκειται για γεγονος στο οποιο η ALFA υστερει?
Αυτα που εγραψε ο djpetros που πρεπει να πανε δηλαδη??Αλλα ξεχασα αμα η alfa ειναι μπροστα ολα ειναι πιθανα και εγω λεω ανεκδοτα...ή μηπως λεω ψεμματα?
Τελος παντων,το περιστατικο αυτο εγινε στη Κω, φετος το καλοκαιρισε ,σε μια διαδρομη αρκετα μεγαλη και με σχετικα υψηλες ταχυτητες.Το volvo το οδηγουσε ο κολλητος μου.Ο οδηγος της αλφα δε φαινοταν για ασχετος εστριβε πολυ γρηγορα ,αλλα οχι πιο γρηγορα απο το volvo.
Τα ειρωνικα σχολια και τα αστειακια Σε παρακαλω αλλη φορα να τα αποφευγεις ,οταν σχολιαζεις τα γραφομενα μου.Τοσο δυσκολο ειναι να πεις απλα, οτι διαφωνεις μαζι μου?? -
H απλη ηταν συνφορουμιτη Biscione.2,0 lt turbo,180PS προσθιοκινητη.Γιατι να παει στα ανεκδοτα ?Επειδη προκειται για ALFA?Ποια ''απλη''??
Εβγαινε GT 2.0 turbo με 180ps??edit: η απλη ΕΚΔΟΣΗ του volvo εννοεις μαλλον..
-
εδιτ
-
Καλά εμπειρίες του τύπου τσάγιασα Porsche στην Α.Ο αγνοώντας την πιθανότητα ο οδηγός της να έψαχνε τον derty fm στο ραδιόφωνο καλό είναι να τις έχουμε για τίποτα χαζογκόμενες, κολητούς κλπ. Να μιλάμε και λίγο σοβαρά. Και που ξέρεις εσύ ρε Kosti ότι ο τύπος με την Alfa δεν πήγαινε ρολαριστός για να χαζεύει τη διαδρομή ενώ ο φίλος σου από το σκίσιμο θα είχε μουσκέψει το κάθισμα;
Αυτά είναι για μικρά παιδιά και δεν στο γράφω σαν ειρωνία αλλά για να μην λέμε και ότι θέλουμε.
Εμένα φέτος το καλοκαίρι μου έπεσε πιτσιρικάς με Fiat Stilo 5d στη Βάρης Κορωπίου. Επειδή τον πέρασα σε ένα φανάρι και μετά χαλάρωσα με πέρασε και πήγε όλο το στροφιλίκι ανάμεσα σε Κορωπί και Βάρη μαμιώντας.
Η αλήθεια είναι ότι το πήγαινε πολύ καλά αλλά αφενός δεν είχα κάποια ιδιαίτερη κάυλα τη συγκεκριμένη στιγμή να κοπανηθώ για να περάσω το φιατάκι και αφετέρου δεν είχα όρεξη να στουκάρω με κανένα παππού που μπορεί να έβρισκα τελευταία στιγμή μπροστά μου με 50. Γι αυτό πήγαινα πολύ χαλαρά με 5η και 130 πίσω του αλλά δεν έκανα κίνηση να τον περάσω.
Αν ο συγκεκριμένος πιτσιρικάς πιστεύει ότι το φιατάκι του πάει πιο γρήγορα από την 147 συγνώμη αλλά είναι πολλά κιλά μαλάκας. -
Ενώ όπου συμμετέχουν Alfa όλοι οι άλλοι οδηγοί κάνουν κόντρες;
Αυτός με το φιατάκι που νόμισε ότι πάει πιο γρήγορα από την 147 -πως τόλμησε- είναι αυτός που είναι... αυτοί που πιστεύουν -και το λένε- ότι αρκεί μία 147 1.6 για ένα GTI τι μπορεί να είναι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ενώ όπου συμμετέχουν Alfa όλοι οι άλλοι οδηγοί κάνουν κόντρες;Αυτός με το φιατάκι που νόμισε ότι πάει πιο γρήγορα από την 147 -πως τόλμησε- είναι αυτός που είναι... αυτοί που πιστεύουν -και το λένε- ότι αρκεί μία 147 1.6 για ένα GTI τι μπορεί να είναι;
Θελω να δειξω οτι ενα τουρμπακι δεν φερνει την ανοιξη...
vw ειναι...μην ξεχνιομαστε -
Ευτυχώς που δεν ασχολείσαι
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καλά εμπειρίες του τύπου τσάγιασα Porsche στην Α.Ο αγνοώντας την πιθανότητα ο οδηγός της να έψαχνε τον derty fm στο ραδιόφωνο καλό είναι να τις έχουμε για τίποτα χαζογκόμενες, κολητούς κλπ. Να μιλάμε και λίγο σοβαρά. Και που ξέρεις εσύ ρε Kosti ότι ο τύπος με την Alfa δεν πήγαινε ρολαριστός για να χαζεύει τη διαδρομή ενώ ο φίλος σου από το σκίσιμο θα είχε μουσκέψει το κάθισμα;
Αυτά είναι για μικρά παιδιά και δεν στο γράφω σαν ειρωνία αλλά για να μην λέμε και ότι θέλουμε.
Εμένα φέτος το καλοκαίρι μου έπεσε πιτσιρικάς με Fiat Stilo 5d στη Βάρης Κορωπίου. Επειδή τον πέρασα σε ένα φανάρι και μετά χαλάρωσα με πέρασε και πήγε όλο το στροφιλίκι ανάμεσα σε Κορωπί και Βάρη μαμιώντας.
Η αλήθεια είναι ότι το πήγαινε πολύ καλά αλλά αφενός δεν είχα κάποια ιδιαίτερη κάυλα τη συγκεκριμένη στιγμή να κοπανηθώ για να περάσω το φιατάκι και αφετέρου δεν είχα όρεξη να στουκάρω με κανένα παππού που μπορεί να έβρισκα τελευταία στιγμή μπροστά μου με 50. Γι αυτό πήγαινα πολύ χαλαρά με 5η και 130 πίσω του αλλά δεν έκανα κίνηση να τον περάσω.
Αν ο συγκεκριμένος πιτσιρικάς πιστεύει ότι το φιατάκι του πάει πιο γρήγορα από την 147 συγνώμη αλλά είναι πολλά κιλά μαλάκας.O τυπος με την αλφα δε πηγαινε ρολαριστος γιατι ντριφταριζε συνεχεια και σε μια στροφη πεταξε και κωλο!Εσυ λες να πηγαινε χαλαρα?
Η ολη κοντρα κρατησε περιπου 15κμ απο το αεροδρομιο της Κω μεχρι το Ζηπαρι ,για οσους ξερουν. Λες να αλλαζε σταθμο στο ραδιο επι 15 KM?? Kai οι δυο εφτασαν να πηγαινουν καποια στιγμη με 180km/h...το ποσο χαλαρα μπορει να ειναι 180 km/h σε επαρχιακο δρομο...τι να σου πω...Τελος παντων εγω αυτα ειχα να πω και επιμενω στο οτι το περιστατικο ειναι αληθινο.Δεν υπαρχουν και πολλες κοκκινες GT στη Κω...
Δε μου λες ομως EDDIE_147 το οτι η 147 1,6 ριχνει σε Gt kai GTI(VW) δεν ειναι για μικρα παιδια ?Αυτο γιατι δεν το σχολιαζεις? -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ευτυχώς που δεν ασχολείσαιεγω να ασχοληθω?
4 αλφα πηγαιναμε κομβοι και ηρθε ο φλωρακος(που ηταν παντα αντρας ) να το παιξει γρηγορος με τα τσαφ τσουφ αλλα οταν αρχισαν οι στροφουλες και τα χρεπια οι αλφες τις καταπιναν αυτος ''κυρια''... -
dj_petros
Θελω να δειξω οτι ενα τουρμπακι δεν φερνει την ανοιξη...
vw ειναι...μην ξεχνιομαστεOταν βαλει η αλφα turbo ,αλλα θα μας λετε...Σα να τα ακουω απο τωρα...Επανασταση ,οπως με το twinphaser...
-
dj_petrosΘελω να δειξω οτι ενα τουρμπακι δεν φερνει την ανοιξη...
vw ειναι...μην ξεχνιομαστεOταν βαλει η αλφα turbo ,αλλα θα μας λετε...Σα να τα ακουω απο τωρα...Επανασταση ,οπως με το twinphaser...
Η 149 μονο τουρμπο κινητηρες θα εχει.
Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα αυτη...
Η ατμοσφαιρα εχει παντα αλλη χαρη... -
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Η 149 μονο τουρμπο κινητηρες θα εχει.
Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα αυτη...
Η ατμοσφαιρα εχει παντα αλλη χαρη...Ναι μονο που δεν εχει αλογα και ροπη!!
Και με τετοιο βαρος που εχουν τα σημερινα hatchback...θα πρεπει να εχει απο 3λιτρο και πανω για να μη σερνεται...πραγμα το οποιο δεν συμφερει την τσεπη μας...οποτε πολυ καλη κινηση ΟΛΩΝ πλεον των εταιρειων η στροφη σε διαφορες μορφες υπερτροφοδοτησης!Επιτελους ξυπνησε και η Alfa...
-
dj_petros
Η 149 μονο τουρμπο κινητηρες θα εχει
To ξερω για αυτο το λεω.Μερικοι θα κανουν λες και ανακαλυφθηκε η πυριτιδα...
ΑLFA ROMEO FORUM