-
Οταν μπηκα για πρωτη φορα στο forum, πριν λιγο καιρο, ειχα την αφελη εντυπωση, πως εδω μεσα δεν ειναι για βολτα. Το πρωτο που διαπιστωσα πως πρεπει να βρω λησαρι, αγγλικων - γερμανικων κατ αρχην, και δευτερον, δεν εχει καμμια σημασια, η επικοινωνια επι δυσκολων θεματων, εμπειριων, προβληματων και η ανταλλαγη λυσεων. Αναγκαζεσαι αμυντικα, προσβλητικα ενιοτε. Με λιγα λογια , να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. Το προσεξε, τοπαθα, μην το πληρωσεις και εσυ, αστειο !!!!!!Η αληθεια ειναι οτι υπερασπιζομαστε το λαθος μας, μην μας πουνε ανικανους. Νομιζω πως η ουσια ειναι , να κανουμε τις αντιπροσωπειες υπευθυνες, απεναντι μας, μιλωντας μεταξυ μας και φτυνοντας τους οταν πρεπει. Την πιθανοτητα να σου σπασει το σασμαν στην εθνικη, με το παιδι σου μεσα, εχει περασει στο μυαλο κανενος! Ουτε στην Αμερικη με τη ΤΟΥΟΤΑ. Ρε μπας και εχω πεσει στο side των αντιπροσωπειων, λες!!!!!!!
-
Κάτσε ρε φίλε. Σου έτυχε μια αναποδιά με το αυτοκίνητό σου και η αντιπροσωπεία σου κάνει νερά. Δεν έχω καταλάβει όμως γιατί εισαι τοσό επιθετικός ή έστω υποτιμητικός απένταντι στα υπόλοιπα μέλη. Το ότι ειναι ένα φόρουμ για αυτοκίνητα δε σημαίνει οτι άμεσα θα βρεις λύσησ το πρόβλημα σου. ΓΙα αυτό υπάρχουν τα φόρουμ των δικηγόρων , του Συνηγορου του Πολίτη , του Καταναλωτή ακόμα και της μαμάς Άλφα.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Κάτσε ρε φίλε. Σου έτυχε μια αναποδιά με το αυτοκίνητό σου και η αντιπροσωπεία σου κάνει νερά. Δεν έχω καταλάβει όμως γιατί εισαι τοσό επιθετικός ή έστω υποτιμητικός απένταντι στα υπόλοιπα μέλη. Το ότι ειναι ένα φόρουμ για αυτοκίνητα δε σημαίνει οτι άμεσα θα βρεις λύσησ το πρόβλημα σου. ΓΙα αυτό υπάρχουν τα φόρουμ των δικηγόρων , του Συνηγορου του Πολίτη , του Καταναλωτή ακόμα και της μαμάς Άλφα.Οταν θα προσπαθησεις να τα χρησιμοποιεισεις, θα καταλαβεις. Σαν τα προβατα στη σφαγη με κλειστα ματια, χρονια τωρα. ΧΙλια συγνωμη , θα γελαω και εγω
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Κάτσε ρε φίλε. Σου έτυχε μια αναποδιά με το αυτοκίνητό σου και η αντιπροσωπεία σου κάνει νερά. Δεν έχω καταλάβει όμως γιατί εισαι τοσό επιθετικός ή έστω υποτιμητικός απένταντι στα υπόλοιπα μέλη. Το ότι ειναι ένα φόρουμ για αυτοκίνητα δε σημαίνει οτι άμεσα θα βρεις λύσησ το πρόβλημα σου. ΓΙα αυτό υπάρχουν τα φόρουμ των δικηγόρων , του Συνηγορου του Πολίτη , του Καταναλωτή ακόμα και της μαμάς Άλφα.Δεν καταλαβες και εσυ?? Επειδη τον επρηξε η αντιπροσωπια θα ΠΡΗΞΕΙ και εμας . Ιταλικο πηρες πως κανεις ετσι???
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Κάτσε ρε φίλε. Σου έτυχε μια αναποδιά με το αυτοκίνητό σου και η αντιπροσωπεία σου κάνει νερά. Δεν έχω καταλάβει όμως γιατί εισαι τοσό επιθετικός ή έστω υποτιμητικός απένταντι στα υπόλοιπα μέλη. Το ότι ειναι ένα φόρουμ για αυτοκίνητα δε σημαίνει οτι άμεσα θα βρεις λύσησ το πρόβλημα σου. ΓΙα αυτό υπάρχουν τα φόρουμ των δικηγόρων , του Συνηγορου του Πολίτη , του Καταναλωτή ακόμα και της μαμάς Άλφα.
Δεν καταλαβες και εσυ?? Επειδη τον επρηξε η αντιπροσωπια θα ΠΡΗΞΕΙ και εμας . Ιταλικο πηρες πως κανεις ετσι???
Eγω ειμαι ΠΑΟΚ, εσυ..........
-
Mercedακιας
-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
Δεν καταλαβες και εσυ?? Επειδη τον επρηξε η αντιπροσωπια θα ΠΡΗΞΕΙ και εμας . Ιταλικο πηρες πως κανεις ετσι???
Παρακαλω να απαντησει για μενα ο GREEK. Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
. Ιταλικο πηρες πως κανεις ετσι???Και τι σημαίνει ότι πήρε ιταλικό ?? Ότι θα χαλάει συνέχεια ή ότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί ?
-
Η απαντηση σε πμ
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
. Ιταλικο πηρες πως κανεις ετσι???
Και τι σημαίνει ότι πήρε ιταλικό ?? Ότι θα χαλάει συνέχεια ή ότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί ?
Ενω τα γερμανικα ε!!!!!Εγω εδω μεσα διαβασα, στο forum της ALFA για τα dsg και αυτο περιμενα. Παντα σου μπαινει η σκεψη , ρε μπας να αγορασω απο αλλη μερια! Το 2003 ειχα στα χερια μου μια 320 is, προσπαθω να θυμηθω τον φιλο που με επεισε. Χαθηκε οταν κατεβασα 2 φορες καπακι, ισως γιατι και αυτος επαθε το ιδιο. Μοτερ αγγλικα, με πετσικαρισμενες κεφαλες. 42 χηνες το μαραφετι εκανε, να το παρει ο
-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
Εγώ είμαι Εθνικός Πειραιώς αλλά έτσι όπως τον έκαναν καλά να πάθουν. Έχω να πατήσω πολλά χρόνια σε γήπεδο....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Εγώ είμαι Εθνικός Πειραιώς αλλά έτσι όπως τον έκαναν καλά να πάθουν. Έχω να πατήσω πολλά χρόνια σε γήπεδο....
Εχει ενα καινουργιο γηπεδο στο Συνταγμα..... Χαρμα, με πολλους Γερμανους τραπεζικους ομως.
Νομίζω φτάνουν τα άσχετα και τα λοιπά Κάτι για Alfa Romeo υπάρχει ? ΦΙΛΑΡΕΤΕ, σε όποιο θέμα έχεις μπει, το ΄χεις κάνει για σκέψου λιγάκι πριν πατήσεις 'Υποβολή' σε παρακαλώ... [Mod]
-
-
Αλλά γιατί μόνο εξαγωγή;
-
Ξένα νούμερα
-
Δεν μπορει να γινει εκδοση ελληνικων πινακιδων;
-
Αυτοκινητάρα
Αρρωσταίνω και μόνο στην ιδέα να ακούω τον V6 να στροφάρει -
πολυ ιδιαιτερο αυτοκινητο.καμμια σχεση με τις varges
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αυτοκινητάρα
Αρρωσταίνω και μόνο στην ιδέα να ακούω τον V6 να στροφάρειΘα αρρωστήσεις ακομα περισσότερο οταν σου στείλει τα τελη κυκλοφορίας ο Παπακωνσταντινου
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Αυτοκινητάρα
Αρρωσταίνω και μόνο στην ιδέα να ακούω τον V6 να στροφάρειΘα αρρωστήσεις ακομα περισσότερο οταν σου στείλει τα τελη κυκλοφορίας ο Παπακωνσταντινου
Θα μου στέλνει κάρτα όμως κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα και θα με χιλιοευχαριστεί
Επιτέλους θα αισθανθώ σημαντίκος για την προσφορά μου στο κοινωνικό σύνολό
ΑLFA ROMEO FORUM