-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
'με συγχωρείτε, μπορείτε να πάτε λίγο πιο μπροστά να περάσω;'
'Δε μας παρατάς ρε μ@λ@κα πρωί-πρωί;' είναι η πιο πιθανή απάντηση ( ).
Εκεί πως αντιδράς;Την πιάνεις από το πίσω μέρος του κεφαλιού και τη σκας με όλη σου τη δύναμη στο τιμόνι.
Μετά ευγενικά λες: 'Καλημέρα και σε σένα'. -
Άμα πέσεις στην παγίδα της αντιδικίας το 'χεις χάσει το όποιο δίκιο σου, Νίκο.
Σε περίπτωση που με έχει γράψει στα παπάρια του παππούς που 'χε παρκάρει πάνω στην πλ. Τριών Συμμάχων στην Πάτρα (καρακεντρική, για όσους δεν ξέρουν), αφού είδα κι απόειδα κατευθύνθηκα σε ένα τροχομπάτσο λίγο παραπέρα. Μόλις το κατάλαβε έγινε μπουχός ο κωλόγερος. Ε, βρίσκεις κάποιο τρόπο να αντιδράσεις.
Προφανώς υπάρχουν αυτοί που δε σκαμπάζουν κι ακόμα χειρότερα κι αυτοί που μπορεί να αντιδράσουν βίαια. Απλά δε μπορώ να μην αντιδράσω ρε γμτ, σε περιπτώσεις καφρίλας.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Άμα πέσεις στην παγίδα της αντιδικίας το 'χεις χάσει το όποιο δίκιο σου, Νίκο.Ανάλογα αν θα σε δει κάποιος.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Γενικά έχει γέλιο να πηγαίνεις με υφάκι ηλίθιου και να τους τη λες. Σε τύπισα με ολακαίνουργιο Countryman που πάρκαρε Κηφισίας, ακριβώς έξω απ' το πλαίσιο και πάνω στη διάβαση, περνάω το δρόμο πεζός, της χτυπάω το τζάμι, το κατεβάζει και της λέω 'με συγχωρείτε, μπορείτε να πάτε λίγο πιο μπροστά να περάσω;' Αυτή προχωράει κάνα-δυο μέτρα, ξαναπάω, και της λέω 'με συγχωρείτε, το έχετε πάρει χαμπάρι ότι γαμάτε την κυκλοφορία;'Ρισπεκτ!
-
ορθον.
πρόβλημα ωστόσο υπαρχει όταν λιγο μετά υπαρχει στροφή. εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπερδευτεί ο πίσω.
δεν είναι όλα ή μαύρα ή ασπρα
-
Που το λέει αυτό ρε παιδιά; Γιατί εγώ ξέρω ότι το φλας είναι προειδοποίηση για αλλαγή πορείας. Και γω όταν είναι να παρκάρω, ανάβω αλάρμ, παίρνω θέση και όπισθεν με αλάρμ αναμμένα.
-
κ πού λέει οτι με αλάρμ παρκαρεις;;
-
Δεν είπα ότι το λέει κάπου, όπως και συ δε μου αναφέρεις το 'ορθόν' που απάντησες. Βέβαια έκανα ένα search και σε φόρουμ της αστυνομίας, λέει ότι τα αλάρμ τα χρησιμοποιούμαι μόνο σε περίπτωση βλάβης και ακινησίας. Νόμο και άρθρο δε βρήκα, αλλά οκ. Να΄χαμε να λέγαμε
-
Στην Ελλάδα, η στάθμευση με χρήση alarm είναι μεν 'άγραφος νόμος', αλλά το πλείστον εφαρμόζεται.
Στο εξωτερικό βέβαια, η στάθμευση πραγματοποιείται με χρήση του φλάς αλλά και εκεί συχνά ξεχνιέμαι και τους φρικάρω με τα alarm -
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Ζωα^3 οι μαλ@κες που αναβουν το αλαρμ για να παρκάρουν. Πότε θα το μάθετε; Παρκάρουμε με ΦΛΑΣ, δεξι ή αριστερό.Ολη η Ελλαδα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων παρκαρει με αλαρμ. Και πολυ καλα κανει για τον λογο που αναφερει ο Joe Bar. Αμα θελω να παρκαρω κοντα σε στροφη κ βγαλω φλας, ο απο πισω θα περιμενει να κοψω λιγο κ να στριψω.
Οταν εγω σταματησω στη μεση του δρομου επειδη τελικα παρκαρω, τα ενδεχομενα ειναι απο το να εκπλαγει ο απο πισω μεχρι το να πεσει πανω μου (γιατι περιμενει να κανω το Α - να συνεχισω την πορεια μου - κ ενω εχει ετοιμαστει για αυτο, φρεναροντας, κανω το Β κ σταματαω τελειως = δεν εχει να κανει με αποστασεις ασφαλειας).
edit [mod]
-
κι εμενα ο δασκαλος τοτε που εκανα μαθηματα μου ελεγε παρκαρουμε με φλας.ολοι ομως παρκαρουν με αλαρμ ελλαδα.αντε και μερικοι που αναβαν φλας, εβλεπαν τους αλλους και αναβουν κι αυτοι αλαρμ.
α και μου ειπε κατι αλλο επισης.ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,απλα αν το θελουμε βελτιωνομαστε!!!
και τον θεωρω δασκαλο με τα ολα του, επειδη μια μερα μου εκανε μαθημα με το προσωπικο του αμαξι ενα οπελ καλιμπρα. -
Στο θέμα alarm vs flash για το παρκάρισμα, κατέληξα στην παροιμία 'όπως κουτσαίνουν κούτσαινε'.
Δηλαδή, μετά από τη δέυτερη φορά που παραλίγο να πέσει κάποιος πάνω μου επειδή έβγαλα φλας για να παρκάρω (και την απαραίτητη λογομαχία) αντί αλαρμ, αποφάσισα ότι δεν αξίζει να μου σπάνε τα νεύρα και να διακινδυνεύω τρεξίματα με συνεργεία και ασφάλειες και ανάβω κι εγώ αλαρμ. -
Τα αλάρμ στην πράξη σημαίνουν 'το νου σας γιατί θα κάνω κάτι εκτός από το να συνεχίσω κανονικά την πορεία μου'.
Επίσης σημαίνουν κι ότι 'το ξέρω ότι ενοχλώ εδώ που σταμάτησα' και 'το ξέρω ότι είναι μονόδρομος αλλά στα @@ μου'.
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
θελω να παρκαρω κοντα σε στροφη κ βγαλω φλας, ο απο πισω θα περιμενει να κοψω λιγο κ να στριψω.
Θυμασαι πόσα μέτρα μακρια από στροφή παρκάρουμε; 5 Ολόκληρα μέτρα edit [mod](2 φορές το κατσαρόλι σου σε μήκος), αλλά απ αυτούς είσαι που παρκάρουν πάνω στις στροφές, edit [mod]
Με πατίνι κυκλοφορείς; 2,5μ είναι και το δικό σου κατσαρόλι;
-
Μπήκες φορτσάτος στο θέμα:
- Μ@λ@κες όσοι παρκάρουμε με αλάρμ. Θα φωνάξω εσένα να τρέχεις στα συνεργεία όταν θα το δοκιμάσω με φλας και θα με κάνουν συγκρουόμενο
- Κατσαρόλι το αμάξι του Kacey (+bonus κάτι που διέγραψαν οι mods)
- Διαχωρισμός μ@λ@κισμένων με smart/aygo και οδηγών αυτοκινήτων (τα προαναφερθέντα προφανώς δεν ανήκουν στα αυτοκίνητα)
Για να δούμε τι ακόμα θα μας πεις
-
-
Στο μεταξύ βρήκα τη φωτό με την 'πιάτσα' μπροστά από τη στάση του λεωφορείου στο Μέγαρο Μουσικής, που έγραψα νωρίτερα.
ΌΚ, δεν ήταν σε απόσταση ένα πλάτος αμαξιού απ' το πεζοδρόμιο, ήταν λίγο λιγότερο.
Ήμουν υπερβολικός.... -
Ο χρήστης ___ έγραψε:
θελω να παρκαρω κοντα σε στροφη κ βγαλω φλας, ο απο πισω θα περιμενει να κοψω λιγο κ να στριψω.
Θυμασαι πόσα μέτρα μακρια από στροφή παρκάρουμε; edit mod
κι εμενα ο δασκαλος τοτε που εκανα μαθηματα μου ελεγε παρκαρουμε με φλας.
Πάλι καλά να λες... υπάρχουν κάτι κάφροι που λένε στους μαθητές να ανάβουν αλάρμ....
edit mod
Ναι αστερι μου, 5 μετρα παρκαρουμε απο τη στροφη. Δηλαδη αυτο που μας λες ειναι οτι φλας σε περισσοτερα απο 5μ απο στροφη, αναγκαστικα = παρκαρισμα. Αρα εσυ οταν θες να στριψεις καπου δεν βγαζεις φλας παρα μονο οταν φτασεις 5μ απο τη στροφη. Μπραβο αστερι μου, ετσι προειδοποιεις τον απο πισω σου οτι θες να στριψεις? Ευγε οδηγαρα, που ηρθες να κανεις κ υποδειξεις. Τελικα δεν μας ειπες ομως ποιος λεει οτι για παρκαρισμα βγαζουμε φλας...
edit mod
Εγώ οδηγώ αυτοκίνητο...edit mod
- Κατσαρόλι το αμάξι του Kacey (+bonus κάτι που διέγραψαν οι mods)
Ναι, δεν έπρεπε να το γράψω αυτό, γιατί τώρα θα με κυνηγήσει να με σκοτώσει ο Kacey.....
Δεν χρειαζεται, καποια στιγμη με το καλο θα περασει απο πανω σου ενα φορτηγο κ θα σε κανει Merenda, οταν θα σταματησεις με φλας μες την μεση του δρομου για να παρκαρεις, ή οταν θα βγαλεις φλας σε λιγοτερο απο 5μ απο τη στροφη για να στριψεις. Κ στην ταφοπλακα σου θα γραφει 'πεθανε γιατι εβγαλε φλας για να παρκαρει, επειδη Αυτος ηξερε καλυτερα απο ολους τους αλλους' . Κ ασε εμας που δεν ξερουμε κ ειμαστε μαλακες κ ζωα να βγαζουμε αλαρμ για να σταματησουμε. edit mod
-
edit mod
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν χρειαζεται, καποια στιγμη με το καλο θα περασει απο πανω σου ενα φορτηγο κ θα σε κανει Merenda, οταν θα σταματησεις με φλας μες την μεση του δρομου για να παρκαρειςΘέλω να μάθω πόσα έξτρα έδωσες για το δίπλωμα, πέρα απ' αυτά που ζήταγε ο καθηγητής...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]