-
Συμφωνώ! Άφήστε που, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, μόλις αντιληφθούν το λάθος τους, θα αλλάξουν πορεία πηγαίνοντας προς ένα 'σωστό' ταμείο, με συνέπεια να τον 'δούμε' μπροστά μας....
-
Εχω γραψει παλιοτερα και σκηνικο συγκεκριμενο οπου ενος τετοιου απροσεκτου....πηγαμε να εμπλεκουμε αλλα 2 αυτοκινητα στα διοδια της Ελευσινας τοτε.
-
Αυτό στα διόδια πραγματικά είναι επικίνδυνο! Παίρνω ευθεία πορεία για το toll και στα 50 μέτρα τσακ μπαινει σφήνα ενα aygo. Τωρα τι κατάλαβε δε ξέρω. Ειδε γρηγοροτερο αυτοκινητο και τον πείραξε στον εισοφαγο η μαύρη γραμμη του αμαξιού μου? Η πίστευε ότι πέρασε φερράρι?
Πραγματικά κίνηση χωρίς νόημα! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αυτό στα διόδια πραγματικά είναι επικίνδυνο! Παίρνω ευθεία πορεία για το toll και στα 50 μέτρα τσακ μπαινει σφήνα ενα aygo. Τωρα τι κατάλαβε δε ξέρω. Ειδε γρηγοροτερο αυτοκινητο και τον πείραξε στον εισοφαγο η μαύρη γραμμη του αμαξιού μου? Η πίστευε ότι πέρασε φερράρι?
Πραγματικά κίνηση χωρίς νόημα!το πιθανότερο .......να μη σε πρόσεξε καθόλου
κυκλοφορούν πολλά τέτοια πράματα στους δρόμους,δυστυχώς! -
Ευτυχώς που τον είδα δε λές!!! Γιατί αν ήμουν κι εγω ..... θα τον πήγαινα κατευθείαν και ποιο γρήγορα για εισητήριο...
-
Πισωκολλητο και με τ αυτοκινητο ο coupeas..
-
-
Θαναση τι αμαξι εχεις; barchetta ειναι αυτο στην φωτογραφια;
-
Νομίζω ότι είναι το Fiat Coupe. Από αυτό πρέπει να βγαίνει και το nickname 'coupeas'.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Νομίζω ότι είναι το Fiat Coupe. Από αυτό πρέπει να βγαίνει και το nickname 'coupeas'.Ναι παιζει να ειναι αυτο.
-
This is!!!
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Νομίζω ότι είναι το Fiat Coupe. Από αυτό πρέπει να βγαίνει και το nickname 'coupeas'.Σε ξετρυπωσε Προκαλεις Θαναση με την διπλη μαυρη γραμμη και μετα τα φορτωνεις στους αλλους. Ποιος ξερει τι αλλο τους κανεις, σινιαλα, κολλας πισω τους, το μαρσαρεις στα φαναρια, ντροπη σου.
-
Όταν βγήκε το fiat coupe θυμάμαι το λέγανε όλοι η ferrari του φτωχού ειδικά στην έκδοση με τα 220 αλογάκια μπορούσε να κολλήσει πίσω, κάνει σινιάλα, μαρσαρίσματα κλπ κλπ τρομοκρατία σκέτη. Πολύ ωραίο αμάξι. να το χαίρεσαι.
βγήκαμε λίγο Χαλάλι το αξίζει. -
Το θυμαμαι. Βολιδα ηταν.
-
Ναι δίνει στόχο με την διπλή μαύρη γραμμή. Η αλήθεια είναι ότι ως οδηγός δεν προκαλώ. Τα σινιάλα όμως με προκαλούν εμένα κανονικότατα και γίνομαι ταύρος. Ειδικά όταν δεν έχω που να πάω. Εκβιαστικες καταστάσεις στο τιμόνι δεν χρειάζονται. Άναψε φλάς βρε αδερφέ.
Επειδή κι εγώ κάποιες φορές θα χρειαστεί να πάω ποιό γρήγορα αφήνω τη μεσαία σκάλα αναμένη συνέχεια ώσπου να ελαττώσω ταχύτητα. Δεν παίζω τα φώτα εκβιαστικά και τσαμπουκαλίδικα σε κανέναν. Περιμένω να έρθει η φώτιση...
Δεν κολλάω προφυλακτήρα ποτέ. Κάποιο κατέβασμα πότε πότε για ξεπέταγμα δεξιά ή αριστερά λόγο έλλειψης γαιδουρινής υπομονής είναι η αμαρτία μου!!! -
Κοιτα εχω εναν φιλο παντρεμενο. Φιλο, οχι γνωστο. Και ειμαι εντος θεματος γιατι ενταξει δεν θα τον χαρακτηρισω ζωο, αλλα ωρες, ωρες, επικινδυνος. Εχει 2 παιδια, αν καποιος τον κολησει, το αμαξι το σανιδωνει. Εχει μια C200 - 1800cc, 2009 μοντελο. Καλο αμάξι, με αξιοπρεπεις επιδοσεις, αλλα οχι για να κανει μλκιες με 2 παιδια μεσα. Ειναι και χερας και στις στροφες μπαινει, το παει το αμαξι στο οριο. Και οτι αμαξι πιασει στα χερια του, το λυσσαει. Αλλα ειναι θεμα χαρακτηρα. Ειναι ανταγωνιστικος. Και του το λεω πολλες φορες. Μου λεει, ε οχι ρε κολλητε να νομιζει ο αλλος οτι με περασε! Και τι εγινε του λεω. Αστον. Δλδ τι θα κερδισεις παραπανω σε σχεση με αυτα που ρισκαρεις να χασεις; Την ζωη σου και των παιδιων σου και της γυναικας σου παιζεις. Τι θα κερδισεις αν τον δωσεις τον αλλον στα αυτια; Τι παραπανω καλο θα παρεις εκτος απο το οτι περασες εναν, που ξυνοταν ο κλος του; Και με τις μηχανες τα ιδια ειναι. Ενταξει και εγω κανω μλκιες, μπορει να ειμαι καπως, να μου την δωσει ο αλλος και να πλακωθω, αλλα σε σχεση με παλια εχω αλλαξει. Οταν εισαι σε δημοσιο δρομο, προσπαθεις να εισαι λογικος. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν εχει σοβαρες πιστες να μπουνε οι τρελαμενοι μεσα να ξεδωσουν.
-
Πανω απο 25-30 και να φερεσαι συχνα ετσι και να λες αυτα που λεει σημαινει ή οτι εισαι ηλιθιος απο τη γεννηση σου ή εχεις κομπλεξ πολλα και δε νιωθεις καλα με τον εαυτο σου...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πανω απο 25-30 και να φερεσαι συχνα ετσι και να λες αυτα που λεει σημαινει ή οτι εισαι ηλιθιος απο τη γεννηση σου ή εχεις κομπλεξ πολλα και δε νιωθεις καλα με τον εαυτο σου...Τι να κανουμε Νονε. Ολοι εχουμε θεματα. Και οταν δεν υπαρχουν οπως στο εξωτερικο καμερες και μπλοκα τοτε ο καθε Ελληνας Σουμαχερ θα ειναι ενας δημοσιος κινδυνος. Αν του ριξουν στο κεφαλι κανενα προστιμο, αφαιρεση πινακιδων κλπ, τουλαχιστον την επομενη θα το σκεφτει.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Κοιτα εχω εναν φιλο παντρεμενο. Φιλο, οχι γνωστο. Και ειμαι εντος θεματος γιατι ενταξει δεν θα τον χαρακτηρισω ζωο, αλλα ωρες, ωρες, επικινδυνος. Εχει 2 παιδια, αν καποιος τον κολησει, το αμαξι το σανιδωνει. Εχει μια C200 - 1800cc, 2009 μοντελο. Καλο αμάξι, με αξιοπρεπεις επιδοσεις, αλλα οχι για να κανει μλκιες με 2 παιδια μεσα. Ειναι και χερας και στις στροφες μπαινει, το παει το αμαξι στο οριο. Και οτι αμαξι πιασει στα χερια του, το λυσσαει. Αλλα ειναι θεμα χαρακτηρα. Ειναι ανταγωνιστικος. Και του το λεω πολλες φορες. Μου λεει, ε οχι ρε κολλητε να νομιζει ο αλλος οτι με περασε! Και τι εγινε του λεω. Αστον. Δλδ τι θα κερδισεις παραπανω σε σχεση με αυτα που ρισκαρεις να χασεις; Την ζωη σου και των παιδιων σου και της γυναικας σου παιζεις. Τι θα κερδισεις αν τον δωσεις τον αλλον στα αυτια; Τι παραπανω καλο θα παρεις εκτος απο το οτι περασες εναν, που ξυνοταν ο κλος του; Και με τις μηχανες τα ιδια ειναι. Ενταξει και εγω κανω μλκιες, μπορει να ειμαι καπως, να μου την δωσει ο αλλος και να πλακωθω, αλλα σε σχεση με παλια εχω αλλαξει. Οταν εισαι σε δημοσιο δρομο, προσπαθεις να εισαι λογικος. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν εχει σοβαρες πιστες να μπουνε οι τρελαμενοι μεσα να ξεδωσουν.αυτός ΔΕΝ σέβεται οτι πιό πολύτιμο εχει
στήν ζωή του (τά παιδιά του ) ασε τήν γυναίκα του η τόν ηλίθιο εαυτό του , θά σεβαστεί τούς υπόλοιπους στόν δρόμο ...
στό χωριό μου η γυναίκα ενός συγχωριανού μας ( μέ 2 αγοράκια ) ετρεχε σάν τρελή μέ τό αγροτικό τους γιά νά πάει στά γελάδια η στά προβατογίδια πού εχουν κλπ , ολοι λέγανε στόν αντρα της , ρέ φίλε η γυναικα σου τρεχει υπερβολικά πολύ ( κ εκεί μιλάμε γιά γκρεμούς 50- 100- 200 μετρων διπλα στον χάλια δρόμο ), νά κοιτάτε την δουλειά σας κ νά μήν ασχολείστε τούς ελεγε μέ την γυναικα μου ...αποτέλεσμα πρίν από 5 χρόνια ενω εριχνε χιονάκι σέ μιά στροφη το αμαξι εφυγε για τόν γκρεμό , από τό λαιμό κ κάτω εμεινε ανάπηρη γιατριά δέν υπάρχει πουθενά ειτε εδω η εξω , τήν χώρισε ο αντρας της , τά παιδιά πήγαν μέ τόν πατέρα απλά διαλύθηκε η οικογένεια της κ καταστράφηκε γιά πάντα η ζωή της ... κ ολα αυτά επειδή αγαπούσε τό πολύ γκάζι ... ευτυχώς ζούν οι γονείς της κ τήν φροντίζουν αυτοί ,αλλά μέχρι πότε θά ζούν κ αυτοί ... -
Δραμα. Και δεν ειναι μονον εξω απο την πολη το κακο. Ειναι και μεσα στην πολη, ειδικα το βραδι που το πατανε, αν ειναι και υπο την επηρρεια ουσιων ή αλκοολ, τοτε, τα πραγματα γινονται χειροτερα. Αυτο που λεει ο Νονος εχει δικιο. Αντε μεχρι τα 25 το αιμα βραζει, ολοι μας σε ηλικιες μεχρι τα 25-30 καναμε λιγο ή πολυ πραγματα επικινδυνα. Πολλοι συνεχιζουν χωρις να βαζουν μυαλο, γιατι (κατα την γνωμη μου) βρισκουν και τα κανουν. Ξερουν πως δεν θα τους τσιμπησει κανεις. Εδω σε αλλο Θεμα στο φορουμ, το κακο ξεκιναει με τα διπλωματα που τα περνουν με λαδωμα. Να πουμε για τα ΚΤΕΟ; Δλδ απο που να το πιασεις το θεμα. Το κρατος τα θρεφει μια χαρα αυτα τα ζωα.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]