-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κάποιοι έβλεπαν πολύ τηλεόραση μικροί.Καλα απο εσενα δεν εχω απαιτησεις να καταλαβεις.
-
-
Ο χρήστης AndreasDim έγραψε:
Κάποιοι έβλεπαν πολύ τηλεόραση μικροί.
Καλα απο εσενα δεν εχω απαιτησεις να καταλαβεις.
10 ημερών μέλος και έχεις ήδη βγάλει τέτοια συμπεράσματα;
-
Στα ΛΟΚ το 1ο που μαθαινεις ειναι ψυχολογια κ κοινωνικη ανθρωπολογια...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για εσενα πιο νωρις..
-
-
Για εσενα πιο νωρις..
Ομολογείς χωρίς ξύλο ε;
-
:lol:Τωρα ειδες κι εσυ πως ειναι να σου βαζουν αμεσως ταμπελες....Αν συνεχιστε θα συνεχισω.....
-
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βάλουμε ταμπέλες (scripta manent) :
Ντρεπεσαι επειδη για μια φορα επειτα απο 15 χρονια δεν καταφερες να συγκρατησεις τα νευρα σου ;Συγχαρητηρια για τον αυτοελεγχο σου..Οταν σε λιγα χρονια το παιδι σου μεγαλωσει και αρχιζει να καταλαβαινει και σου πει..μπαμπα γιατι τους αφηνεις να ξεφευγουν ; και εσυ φυσικα του εξηγεις πως εχουν τα πραγματα...(πολλα δολοφονικα ζωα κτλ) να επιμεινεις στο να καταλαβει οτι....... θα επρεπε εστω και με εναν μαγικο τροπο να τιμωρουνται.. ....
Όταν λες μαγικό; να κάνουμε ας πούμε τάμα ένα τιμόνι στην χάρη της; Ένα ξόρκι; Να βάλουμε καρφίτσες σε ένα κέρινο κουκλάκι με την μορφή του δολοφονικού ζώου;
-
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βάλουμε ταμπέλες (scripta manent) :Ντρεπεσαι επειδη για μια φορα επειτα απο 15 χρονια δεν καταφερες να συγκρατησεις τα νευρα σου ;Συγχαρητηρια για τον αυτοελεγχο σου..Οταν σε λιγα χρονια το παιδι σου μεγαλωσει και αρχιζει να καταλαβαινει και σου πει..μπαμπα γιατι τους αφηνεις να ξεφευγουν ; και εσυ φυσικα του εξηγεις πως εχουν τα πραγματα...(πολλα δολοφονικα ζωα κτλ) να επιμεινεις στο να καταλαβει οτι....... θα επρεπε εστω και με εναν μαγικο τροπο να τιμωρουνται.. ....
Όταν λες μαγικό; να κάνουμε ας πούμε τάμα ένα τιμόνι στην χάρη της; Ένα ξόρκι; Να βάλουμε καρφίτσες σε ένα κέρινο κουκλάκι με την μορφή του δολοφονικού ζώου;
Οχι εννοω οτι εφοσον δεν υπαρχει η παιδεια ωστε απο μονος σου να μην κανεις διαφορα.....να υπηρχε μια θεια δικη που να σε τιμωρει και να μην τη γλιτωνεις....για να μην αναγκαζομαι να το κανω εγω αυτο οταν και αν εχω ορεξη να το κανω....
-
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βάλουμε ταμπέλες (scripta manent) :
Ντρεπεσαι επειδη για μια φορα επειτα απο 15 χρονια δεν καταφερες να συγκρατησεις τα νευρα σου ;Συγχαρητηρια για τον αυτοελεγχο σου..Οταν σε λιγα χρονια το παιδι σου μεγαλωσει και αρχιζει να καταλαβαινει και σου πει..μπαμπα γιατι τους αφηνεις να ξεφευγουν ; και εσυ φυσικα του εξηγεις πως εχουν τα πραγματα...(πολλα δολοφονικα ζωα κτλ) να επιμεινεις στο να καταλαβει οτι....... θα επρεπε εστω και με εναν μαγικο τροπο να τιμωρουνται.. ....
Οχι εννοω οτι εφοσον δεν υπαρχει η παιδεια ωστε απο μονος σου να μην κανεις διαφορα.....να υπηρχε μια θεια δικη που να σε τιμωρει και να μην τη γλιτωνεις....για να μην αναγκαζομαι να το κανω εγω αυτο οταν και αν εχω ορεξη να το κανω....
Αν θελετε αρχιζουμε να αναφερουμε και παραδειγματα γιατι μερικοι στραβοκαταλαβαινουν εδω μεσα και βγαζουν βιαστικα συμπερασματα...
-
εννοω οτι εφοσον δεν υπαρχει η παιδεια ωστε απο μονος σου να μην κανεις διαφορα.....να υπηρχε μια θεια δικη που να σε τιμωρει και να μην τη γλιτωνεις....για να μην αναγκαζομαι να το κανω εγω αυτο οταν και αν εχω ορεξη να το κανω....Μα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Οι γραφές το λένε ξεκάθαρα (πιο καθαρά πεθαίνεις) :
Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ' ορά
Ο Θεός τα βλέπει όλα και θα τα κρίνει. Τι παραπάνω θέλεις;
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
απο ποτε εχει καποιος δικαιωμα να κλεισει δρομο με καδο η με οτιδηποτε αλλο?
δε παμε καλα.Σε περίπτωση ατυχήματος με τρίγωνο ίσως
σε περιπτωση ατυχηματος κλεινεις προσωρινα τον δρομο μεχρι να σε μαζεψει γερανος
οχι οση ωρα γουσταρεις για να κανεις τις δουλειες σου.Γιατί δεν πήγες να του πεις να τον πάρει από εκεί;
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
απο ποτε εχει καποιος δικαιωμα να κλεισει δρομο με καδο η με οτιδηποτε αλλο?
δε παμε καλα.Σε περίπτωση ατυχήματος με τρίγωνο ίσως
σε περιπτωση ατυχηματος κλεινεις προσωρινα τον δρομο μεχρι να σε μαζεψει γερανος
οχι οση ωρα γουσταρεις για να κανεις τις δουλειες σου.Γιατί δεν πήγες να του πεις να τον πάρει από εκεί;
τριχαζος οχι αστεια.
-
Λοιπον περνας συνειδητα τα κοκκινα γιατι εισαι τσογλανι κτλ Τι θα επρεπε να γινει ;;; 1) Να υπαρχει παντα ενας τροχονομος που να σε βουτηξει (αλλη κουβεντα το υψος της ποινης πχ μεγαλα προστιμα ..απαγορευση να ξαναοδηγησει ξανα κτλ) 2) Θεια δικη..παρακατω γλυστρας και στουκαρεις καπου και αυτοματα κατεβαινει μια ταμπελα και λεει ....για να μαθεις να μην περνας με κοκκινο...(να σου το λεει υποχρεωτικα για να μην νομιζεις οτι απλα ετυχε...να ξερεις το γιατι) 3)Να σε αναλαβουν οι αλλοι οδηγοι που σε ειδαν.Τι γινετε σε αυτη τη περιπτωση;1)Καποιοι αδιαφορουν(σιγα μην ασχοληθω) 2)Καποιοι τηλεφωνουν και λενε ο ταδε περασε με κοκκινο(σιγα μη γινει τιποτα) Και 3) και εδω φτανουμε στο ζουμι.....καποιος σε προλαβαινει παρακατω και σου τη λεει...κι εσυ το παιζεις οχι μονο τρελιτσα αλλα τον βριζεις κιολας και αν τολμας κατεβα κατω και τα σχετικα ο γνωστος τσαμπουκας.....τι κανουμε τωρα;Φοβομαστε και φευγουμε; τον κραταμε και φωναζουμε τη τροχαια;Τον βριζουμε κι εμεις και τον κανουμε ρεζιλι ; τον βαραμε αν μας παιρνει; και ποσο;Του σπαμε το παρμπριζ του βουλιαζουμε τις πορτες κτλ; του κανουμε κατι αλλο που θα τον πονεσει ωστε να το σκεφτει την επομενη φορα; Εγω τα εχω κανει ολα τα παραπανω και σε γνωση μου εχω υποστει τις συνεπειες αλλα για να καταληξω αυτο θελω να πω οτι ΔΕΝ θα επρεπε να την γλυτωνουν... Αυτο θα εξηγησει ο πατερας στο γιο...υπαρχει ο νομος υπαρχει η αυτοδικια υπαρχει και το τιποτα η ατιμωρισια δηλαδη και τα αποτελεσματα της ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑΣ. Για τις συνεπειες της ατιμωρισιας θα μιλησει στο γιο του ...για να καταλαβει το παιδι απο μικρο οτι θα επρεπε εστω και με ενα μαγικο τροπο να τιμωρειτε και ο ιδιος.
-
Λοιπον περνας συνειδητα τα κοκκινα γιατι εισαι τσογλανι κτλ Τι θα επρεπε να γινει ;;;...
2) Θεια δικη..παρακατω γλυστρας και στουκαρεις καπου και αυτοματα κατεβαινει μια ταμπελα και λεει ....για να μαθεις να μην περνας με κοκκινο...(να σου το λεει υποχρεωτικα για να μην νομιζεις οτι απλα ετυχε...να ξερεις το γιατι)Αν πραγματικά πιστεύεις στον Θεό, το 2 αρκεί χωρίς ταμπέλες. Ο Θεός θα κρίνει δίκαιους και άδικους μετά θάνατον.
Η ζωή στην γη μπροστά στην αιώνια κρίση είναι όπως καταλαβαίνεις πιο ασήμαντη και από τον πιο μικρό κόκκο άμμου της παραλίας.
-
Λάππα άλλαξέτα, εληξαν!
-
Δεν έκατσε το γκομενάκι, ε;
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
αφού έχω δει το κόκκινο προσθιοκίνητο Στάρλετ πρώτης γενιάς ότι είναι αρκετά μακριά μου.Δεν αμφιβάλω πως μπορεί να έπεσες σε ψυχοπαθή, αλλά μια διευκρίνηση πρώτα: ήταν αρκετά μακριά, αλλά η ταχύτητά του ήταν μικρή ή μεγάλη;
Γιατί προφανώς άλλο να είναι κάποιος στα 500μ πίσω και να βγείς όταν πηγαίνει με 300, και άλλο όταν πηγαίνει με 50.
-
υπαρχει ο νομος υπαρχει η αυτοδικια υπαρχει και το τιποτα η ατιμωρισια δηλαδη και τα αποτελεσματα της ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑΣ. Για τις συνεπειες της ατιμωρισιας θα μιλησει στο γιο του ...για να καταλαβει το παιδι απο μικρο οτι θα επρεπε εστω και με ενα μαγικο τροπο να τιμωρειτε και ο ιδιος.Για τις συνέπειες της αυτοδικίας θα πρέπει να μιλήσει στο γιό του ή θα πρέπει ο γιός του να τις μάθει στο κελί/χειρουργείο/εντατική/τάφο;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]