-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και αυτο δεν αποδεικνυει τιποτα. Ο φαρος προειδοποει τους αλλους. Σε εναν αδειο δρομο θα μπορουσε να φυγει και χωρις τον φαρο αναμμενο.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ναι ρε συ Κωστα αλλα 1ον ο φαρος ηταν μονο ανοιχτος δεν ειχε και τη σειρηνα που την ανοιγουν οταν υπαρχει καποιος λογος
και 2ον ο ΚΟΚ απο οσο ξερω ειναι ιδιος ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ εκτος αν αλλαξε κατι και δεν το γνωριζω.(αυτο το γραφω επειδη εγραψες σε εναν αδειο δρομο θα μπορουσε να φυγει και χωρις φαρο αναμμενο) -
Δεν διαφωνω. Πιθανοτερο να ειναι 'καταχρηση εξουσιας' αλλα ας υπαρχει και η περιπτωση κανονικης λειτουργιας του. Προειδοποιει απλως σε φαναρια η κινηση κλπ, δεν βαζει την σειρηνα διοτι αργα και δεν ειναι τοση αναγκη να πανικοβαλει κλπ. Χιλιοι δυο λογοι μπορουν να τον δικαιολογουν η οχι.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν διαφωνω. Πιθανοτερο να ειναι 'καταχρηση εξουσιας' αλλα ας υπαρχει και η περιπτωση κανονικης λειτουργιας του. Προειδοποιει απλως σε φαναρια η κινηση κλπ, δεν βαζει την σειρηνα διοτι αργα και δεν ειναι τοση αναγκη να πανικοβαλει κλπ. Χιλιοι δυο λογοι μπορουν να τον δικαιολογουν η οχι.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Μπορει να εχεις και δικιο
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν διαφωνω. Πιθανοτερο να ειναι 'καταχρηση εξουσιας' αλλα ας υπαρχει και η περιπτωση κανονικης λειτουργιας του. Προειδοποιει απλως σε φαναρια η κινηση κλπ, δεν βαζει την σειρηνα διοτι αργα και δεν ειναι τοση αναγκη να πανικοβαλει κλπ. Χιλιοι δυο λογοι μπορουν να τον δικαιολογουν η οχι.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Α καλα...Κοιτα, ή πηγαινει σε εκτακτο περιστατικο (οπου ΜΟΝΟ εκει εχει δικαιωμα να αγνοει τον ΚΟΚ*) οποτε βαζει φαρο+σειρηνα κ παει ΓΡΗΓΟΡΑ για να κανει τη ΔΟΥΛΕΙΑ του, ή δεν πηγαινει σε εκτακτο περιστατικο κ απλα ειναι αλλος ενας μαλακας μπατσος που χρησιμοποιει την ιδιοτητα του προς δικο του οφελος.
*Κ οπως εχουμε ξαναπει, ΔΕΝ εχουν δικαιωμα να παραβιαζουν σηματοδοτες οπως ΔΕΝ εχουν δικαιωμα να πηγαινουν αναποδα σε μονοδρομο.
-
Ακουστε τι εγινε σημερα και με προβληματισε ,αν εκανα βλακεια.
Κινουμαι σε στενο σχετικα μονοδρομο ο οποιος καταληγει σε κεντρικο δρομο ο οποιος εχει κινηση.Στο τελος του δρομου εχει ΣΤΟΠ.Αφου σταματησα στο ΣΤΟΠ και περασαν περιπου 30 ' βλεπω να ερχεται απο το πεζοδρομιο με σκοπο να διασχισει το μικρο δρομο ενας κυριος με ενα καροτσακι με μωρο.
Εγω ειμαι σταματημενος στο ΣΤΟΠ(αρκετη ωρα μιας και ο κεντρικος εχει κινηση) και βρισκομαι μπροστα στη ραμπα του πεζοδρομιου χωρις να τη κλεινω ομως μιας και υπαρχει χωρος.Μολις βλεπω οτι το καροτσι πλησιαζει στη ραμπα για να κατεβει στο δρομο εκανα λιγο μπροστα για να τον αφησω να περασει απο πισω μου.
Εκεινος τα πηρε και αρχισε να μου λεει διαφορα ...οτι δε ντρεπομαι κτλ...Εγω εκεινη την ωρα ξαφνιαστηκα γιατι δε το περιμενα και δεν εδωσα συνεχεια και εφυγα.Απλα σκεφτομαι αν μπορουσα να κανω κατι αλλο ετσι οπως ειχε η κατασταση.Πώς θα περνουσα το ΣΤΟΠ χωρις να κλεισω τη διαβαση?Επισημαινω εδω οτι οταν εφτασα στη διασταυρωση δεν υπηρχε κανεις πεζος . -
Θα μπορουσες να περιμενεις αλλα 30'' να περασει το καροτσακι ρε Κωστη...αν ο πεζος εχει προτεραιοτητα ο πεζος με μωρο εχει 3χ προτεραιοτητα...
Αλλα αυτος καταλαβε οτι το εκλεισες επιτηδες μαλλον γι αυτο τα πηρε... -
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Θα μπορουσες να περιμενεις αλλα 30'' να περασει το καροτσακι ρε Κωστη...αν ο πεζος εχει προτεραιοτητα ο πεζος με μωρο εχει 3χ προτεραιοτητα...
Αλλα αυτος καταλαβε οτι το εκλεισες επιτηδες μαλλον γι αυτο τα πηρε...Βασικα απο οτι μου ειπε η γυναικα μου αυτος τα πηρε πριν αρχισω να κινουμαι προς τα μπροστα,επειδη εκλεινα τη διαβαση αλλα εγω δεν το ειχα δει αυτο,γιατι κοιταγα μπροστα εκεινη την ωρα.Επισης εκανα μπροστα γιατι το μεγαλυτερο μερος του αυτοκινητου μου ειχε ηδη περασει τη διαβαση οποτε ηταν πιο ευκολο για αυτον να περασει ετσι.
Τελος παντων ...Εγω αισθανθηκα πολυ ασχημα μετα... -
Απο τα λεγομενα σου καταλαβα οτι ηθελες να βοηθησεις τον κυριο να περασει απο το πισω μερος του αυτοκινητου σου πραγμα το οποιο δεν καταλαβε, ασχετα αν εκανες την καλη σου πραξη. Απλως υπηρξε μια παρεξηγηση
-
είναι βλάκας ο κύριος γιατί όταν περιμένει αμάξι να περάσει σε κάθετο δρόμο τότε ο πεζός πρέπει να περνάει από πίσω του, απλή λογική είναι, αφού ο οδηγός έχει το νου του στην κίνηση του κάθετου δρόμου για να μπορέσει να βγει. Δεν είναι κουλός ο πεζός για να μην μπορεί να περάσει από πίσω, και είναι κ καλύτερα για την ασφάλειά του.
αμάν πια με τους 'χωσάκηδες' διπλοσειρά. ΜΗΝ τους αφήνετε λέμε Από μένα τρώνε άκυρο πάντως
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είναι βλάκας ο κύριος γιατί όταν περιμένει αμάξι να περάσει σε κάθετο δρόμο τότε ο πεζός πρέπει να περνάει από πίσω του, απλή λογική είναι, αφού ο οδηγός έχει το νου του στην κίνηση του κάθετου δρόμου για να μπορέσει να βγει. Δεν είναι κουλός ο πεζός για να μην μπορεί να περάσει από πίσω, και είναι κ καλύτερα για την ασφάλειά του.αμάν πια με τους 'χωσάκηδες' διπλοσειρά. ΜΗΝ τους αφήνετε λέμε Από μένα τρώνε άκυρο πάντως
Σήμερα μου έτυχε με κυρία 55-60 ετών. Μου την είπε κιόλας γιατί δεν την άφησα να περάσει από μπροστά μου
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Το δεύτερο τώρα,λίγο μετά το καβούρι,έρχεται και μου κολλάει από πίσω ένας ελληνάρας σουμάχερ με το προπροηγούμενο audi a4 και μου παίζει φώτα.Όμως εγώ είχα λίγο πιο μπροστα στη μεσαία ένα φορτηγό και ακολουθουσε στροφή.Οπότε κόβω λίγο,για να μην μπω ακριβώς πίσω του και δε βλέπω τίποτα από το σπρέυ,βγάζω δεξί φλας,και μόλις πάω να κάνω δεξιά,μου χώνεται ο @ρχιδης χωρίς φλας,και κάνει σφήνα μπροστά μου για να κόψει λίγα μόλις μέτρα παρά κάτω και να στρίψει αριστερά πάλι χωρίς φλας ενώ εγώ τον ακολουθούσα κανονικά .
Aαααα σε τετοιους ΚΟΡΝΑ μεχρι να ψοφησουν... Μια φορα εναν τετοιο με Passat τον πηγα γυρω στα 3 χιλιομετρα κορναροντας ασταματητα απο πισω του... Φωτα κορνες ο,τι θες του εκανα...
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Έχε χάρη που είμαι κατά της κόρνας.Αλλά μου φαίνεται από δω και πέρα θα τους κουφαίνω γιατί δεν πάει άλλο ,κόντεψε να με σκοτώσει κιόλας oΑμα εισαι σε ανοιχτο δρομο και δεν ενοχλεις παιδια σκυλια γατια, δωστου να καταλαβει του μ@λ@κ@!
-
Οι ποδηλατες την εχουν δει 'καπως' τωρα τελευταια....
και θα τους βγει σε κακο με καποιο τροπο....Ισως γιατι πολλοι εγιναν ποδηλατες λογω μοδας... ( και για να κρυψουν την 'αναγκη'..)
-
Λόγω μόδας; Είσαι σίγουρος; αποκλείεις κάποιοι να έγιναν συνειδητοποιημένοι πολίτες και να κατάλαβαν πως για τις μετακινήσεις τους τους φτάνει το ποδήλατο;
Αρκετά πια με τις ταμπέλες.
-
Φάγαμε στη μάπα τους ηλίθιους που αγόρασαν σκούτερ για ταχύτητα και οικονομία κυκλοφορώντας ακράνωτοι απαιτώντας να έχεις 8 μάτια για να παρατηρείς από πού θα σου πεταχτούν, τώρα θα έχουμε και τους καραγκιόζηδες ποδηλάτες. Χαίρομαι που τους βλέπω, αλλά όταν φέρονται σωστά.
Πίσω όμως από κάθε κάφρο ποδηλάτη, συνήθως κρύβεται ένας κάφρος που δεν μπορεί να πάρει αυτοκίνητο (με το οποίο θα έκανε τα ίδια και χειρότερα). -
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Λόγω μόδας; Είσαι σίγουρος; **αποκλείεις κάποιοι να έγιναν συνειδητοποιημένοι πολίτες **και να κατάλαβαν πως για τις μετακινήσεις τους τους φτάνει το ποδήλατο;Αρκετά πια με τις ταμπέλες.
Το 'συνειδητοποιημένος πολίτης' επειδή χρησιμοποιεί ποδήλατο δεν είναι ταμπέλα, μην μπερδεύεστε.
-
Αμα ηταν συνηδειτοποιημενοι θα σταματουσαν και σε κανενα φαναρι.Οσους ποδηλατες εχω δει μεχρι τωρα ολα τα φαναρια με κοκκινο τα περνανε.
-
Ο χρήστης black92s έγραψε:
Αμα ηταν συνηδειτοποιημενοι θα σταματουσαν και σε κανενα φαναρι.Οσους ποδηλατες εχω δει μεχρι τωρα ολα τα φαναρια με κοκκινο τα περνανε.+1
τα σφαζουν χειροτερα κ απο ντελιβεραδες
-
Ο χρήστης black92s έγραψε:
Αμα ηταν συνηδειτοποιημενοι θα σταματουσαν και σε κανενα φαναρι.Οσους ποδηλατες εχω δει μεχρι τωρα ολα τα φαναρια με κοκκινο τα περνανε.Σωστα...
Oι περισσοτεροι που βλεπω στο δρομο φερονται σαν ΖΩΑ.... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]