-
Μήπως έχει να κάνει με το τρόπο/τόπο που παρκάρεις;
Δεν μπορεί να είσαι τόσο γκαντέμης
-
Όχι, ρε συ, μια χαρά παρκάρω. Και με τα δυο αυτοκίνητα.
Στο πρώτο ατύχημα ήρθε ένα παππούς από κάθετο δρόμο παράνομα κάνοντας στροφή με όπισθεν και με χτύπησε. Στο δεύτερο ημιφορτηγό έριξε παρκαρισμένο μηχανάκι που βρισκόταν μπροστά μου. Στα δυο τελευταία (Μεταμόρφωση και Πειραιά) - και είναι κάτι που το έχω ξαναγράψει - πρέπει να ήταν μηχανάκι που πήγε να περάσει ενώ δεν χωρούσε γιατί την ίδια ώρα ερχόταν αντίθετα κάποιο αυτοκίνητο. Ειδικά για το τελευταίο είμαι 100% σίγουρος ότι επειδή εκεί που είχα παρκάρει ήταν μονόδρομος, ήρθε το μηχανάκι ανάποδα και την ίδια στιγμή ερχόταν και αυτοκίνητο, οπότε δεν χωρούσε και με χτύπησε. Αυτό το σκηνικό με το να κινείται κάποιος ανάποδα (επειδή θεωρεί ότι είναι σωστός αφού εκείνη τη στιγμή δεν περνάει κανένας ) το έχω δει να συμβαίνει άπειρες φορές (και ειδικά με μηχανές, αλλά και με αυτοκίνητα) και το είχα γράψει παλιότερα κι εδώ. Έλα στα στενά του Πειραιά να δεις τί γίνεται από παρανομίες.
-
Ε τότε μάλλον είναι θέμα γειτονιάς/περιοχής
-
Ζωο ο παππους με το ασημι Fiesta σημερα το πρωι που πηγαινε ΑΝΑΠΟΔΑ στη Κυμης ...
-
εχθές απόγευμα ψάχνοντας να παρκάρω στην Καλλιθέα πετυχαίνω σε μια μεριά της πλ. Κύπρου μια να προσπαθεί να διπλοπαρκάρει και ενώ περιμένω από πίσω να ολοκληρώσει τις κινήσεις της αυτή κάνει όλο όπισθεν και πέφτει πάνω μου παρόλο που είχα καβαλήσει την κόρνα χωρίς περιθώριο να κάνω πίσω γιατί είχε έρθει άλλος. Μετά με κοίταγε κλασσικά με το βλέμμα της αγελάδας.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σε υποχρεωνει ομως 'να μην βραδυπορεις χωρις λογο', κ οταν ο αλλος σου μιλαει για 10-20 χαω σε οριο 50 με το δρομο μπροστα σου χωρις εμποδια, μαλλον πεφτεις εκει. Οχι εσυ, αυτος που περιγραφει πιο πανω.
Καλά, εννοείται, εκεί κατεβαίνεις από το αμάξι και τον αρχίζεις στις φάπες, πάει τόσο αργά που τον προλαβαίνεις τρέχοντας .
Έχουν πολύ πλάκα τα ζώα που πετυχαίνω στη κίνηση που βιάζονται και προσπερνούν επικίνδυνα για να μπουν και να κολλήσουν μπροστά σου. Μου θυμίζουν πόσο γελοίο είναι να εκνευρίζεσαι με τη κίνηση και να αράξω και να απολαύσω το ζόρι μου.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εχθές απόγευμα ψάχνοντας να παρκάρω στην Καλλιθέα πετυχαίνω σε μια μεριά της πλ. Κύπρου μια να προσπαθεί να διπλοπαρκάρει και ενώ περιμένω από πίσω να ολοκληρώσει τις κινήσεις της αυτή κάνει όλο όπισθεν και πέφτει πάνω μου παρόλο που είχα καβαλήσει την κόρνα χωρίς περιθώριο να κάνω πίσω γιατί είχε έρθει άλλος. Μετά με κοίταγε κλασσικά με το βλέμμα της αγελάδας.μεγαλη ζημια ?
-
Ζώο ένας μαλάκας που πέταξε από το παράθυρο του αμαξιού του ένα μικρό γατί έξω στο δρόμο σαν να ήταν σκουπίδι. Είμουν πεζός και έπαθα πλάκα που το είδα. Έπρεπε να συγκρατήσω αριθμό κυκλοφορίας άλλα τι να του κάνεις; Το γατί επιβίωσε άλλα χτύπησε άσχημα. Ελπίζω κάποιος να το βοηθήσει.
Θεωρείται ποινικό αδίκημα η κακοποίηση ζώων;
-
-
Επρεπε λεει να συγκρατησω πινακιδα αλλα τι να το κανεις....
Οταν σου λεω οτι καθε ποστ σου ειναι και μια ανοησια.....
-
Και τι να έκανε ρε νονέ? Είπαμε. Όσες φορές και να έχω συγκρατήσει πινακίδα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Έπρεπε να συγκρατήσω αριθμό κυκλοφορίας άλλα τι να του κάνεις;
Ελα ντε. Αφου το βραδυ θα το γραψεις στο 4tf για να τον καταδικασεις ηθικα, τι αλλο να κανεις?
Το γατί επιβίωσε άλλα χτύπησε άσχημα. Ελπίζω κάποιος να το βοηθήσει.
Ναι μωρε, θα κατεβει ο Ζουπερμαν που ΔΕΝ ειδε το περιστατικο, θα βρει το γατι που τραυματιστηκε μπροστα σου κ θα το βοηθησει. ΚΑΠΟΙΟΣ θα βρεθει.
-
Πινακιδα και τηλεφωνακι στη φιλοζωικη ή σε καποιον οργανισμο τελως παντων.. Περισσοτερο μου τη σπαει η απαντηση ηττοπαθειας και αδρανειας, πιθανον και προσπαθειας να δικαιολογηθουμε... Κανε εσυ αυτο που πρεπει να κανεις για να εισαι οκ με τον εαυτο σου πανω απ ολα και απο εκει και περα προφανως δε περναει απο το χερι σου οτι επακολουθησει.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
[...]
Έπρεπε να συγκρατήσω αριθμό κυκλοφορίας άλλα τι να του κάνεις;
[...]Έτσι. Μακριά απ' τον κ*λο μας...
Πιστεύω να δείξεις ανάλογο ενδιαφέρον και σε ενδεχόμενο τραυματισμό πεζού, ζημιά σε αυτοκίνητο κλπ.
Θεός.-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πινακιδα και τηλεφωνακι στη φιλοζωικη ή σε καποιον οργανισμο τελως παντων.. Περισσοτερο μου τη σπαει η απαντηση ηττοπαθειας και αδρανειας, πιθανον και προσπαθειας να δικαιολογηθουμε... Κανε εσυ αυτο που πρεπει να κανεις για να εισαι οκ με τον εαυτο σου πανω απ ολα και απο εκει και περα προφανως δε περναει απο το χερι σου οτι επακολουθησει.και πως θα το αποδειξει?
-
Ρε παιδια ελεος.. αλλο ειναι το θεμα μας..οχι το τι θα επακολουθησει αλλα το γεγονος οτι δεν κανεις τιποτα γι αυτο που ειδες και βγαινεις εδω και δικαιολογησαι.
-
Ε ενταξει, το να του σπασει τα μουτρα ειναι 'επικινδυνο', 'καραγκιοζιλικι', 'νταηλικι', 'μαλακιες του Kacey', 'πεφτεις στο επιπεδο του', 'αυτοδικια'.
Το να ασχοληθει με 'επισημο' τροπο ειναι 'ανουσιο', 'δυσκολο', 'αναποδεικτο'.
Τελικα καλα εκανε κ απλα μπηκε εδω να τον κραξει.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
εχθές απόγευμα ψάχνοντας να παρκάρω στην Καλλιθέα πετυχαίνω σε μια μεριά της πλ. Κύπρου μια να προσπαθεί να διπλοπαρκάρει και ενώ περιμένω από πίσω να ολοκληρώσει τις κινήσεις της αυτή κάνει όλο όπισθεν και πέφτει πάνω μου παρόλο που είχα καβαλήσει την κόρνα χωρίς περιθώριο να κάνω πίσω γιατί είχε έρθει άλλος. Μετά με κοίταγε κλασσικά με το βλέμμα της αγελάδας.
μεγαλη ζημια ?
όχι εντάξει ίσα που με ζούληξε, αλλά περίπου 5 δευτερόλεπτα βάραγα συνεχόμενα την κόρνα αλλά αυτή συνέχιζε να έρχεται κατά πάνω μου
-
Τώρα είστε λίγο υπερβολικοί με τον octavia. Ο άνθρωπος ρώτησε, έμαθε και στρο μέλλον θα έχει πιο κατάλληλη* αντίδραση. Μην θεωρείτε πως εσείς τα ξέρετε όλα και τα κάνετε όλα σωστά ενώ οι άλλοι πάσχουν από ωχαδερφισμό.
*το τί μπορεί να βγει σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει επίσημα καταγεγραμμένη παράβαση το γνωρίζετε πολύ καλά. Απλά τη λέμε σε κάποιον για να την πούμε.
-
+1
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]