-
και δε μπορούν να φτιάξουν τα φανάρια; α ξέχασα δεν παίζουν μίζες
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Αυτό συνηθως συμβαινει στην διασταυρωση Κατεχακη -Μεσογείων. Στο φαναρι προς κέντρο αριστερά. Μου έχει τυχει άπειρες φορές. Ετσι είναι.
Αν λες από τη πολυτεχνειούπολη, προς κέντρο Αθήνα, εκεί είναι 2 λωρίδες για αριστερά. Ένας μου έκανε παρατήρηση με ύφος πριν 2-3 χρόνια και τον έκραξε τροχονόμος που ήταν παρών.
Eκεί πολλές φορές οι λωριδες γινονται 3 ! ..... Υπάρχει ενας respect στο κουπέ και καπως το σκεφτονται να μου χωθούν απο αριστερά δεδομενου την στενοτητα του δρομου στην ερχομενη αριστερη στροφή. Παρ΄'ολα αυτά νιωθω ότι ειμαι σε αερομαχία στον Αη Στράτη! Κοιτώ δεξιά ,αριστερα ,πίσω καθρέπτη ,δεξί,αριστερό, μόνο exoset δε βλέπω.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Υπάρχει ενας respect στο κουπέ και καπως το σκεφτονται να μου χωθούν απο αριστερά δεδομενου την στενοτητα του δρομου στην ερχομενη αριστερη στροφή. Παρ΄'ολα αυτά νιωθω ότι ειμαι σε αερομαχία στον Αη Στράτη! Κοιτώ δεξιά ,αριστερα ,πίσω καθρέπτη ,δεξί,αριστερό, μόνο exoset δε βλέπω.Κομματάκι δύσκολο να δεις Exocet σε αερομαχία. Κανένα Sidewinder ίσως...
-
Ok !
-
Δολοφονος με Atos εκανε διπλη προσπεραση σε σχεδον τυφλο σημειο πανω σε ανοιχτη καμπη στον δρομο απο περιφεριακη Υμητου που κατεβαινει προς Καισαριανη. Βγηκε στο αντιθετο 20 μετρα μπροστα μου, με ειδε, τον ειδα, εκανα οσο δεξια μπορουσα, δεν ειχε θεμα, αλλα συνεχισε να περασει και το δευτερο αμαξι ενω πισω μου ηταν αλλα 3 αυτοκινητα τα οποια πανικοβληθηκαν... Παιζει να ηταν 15 δευτερολεπτα στο αντιθετο ο τυπος ενω ερχοντουσαν συνεχεια αμαξια...
-
ευτυχως αντεδρασες σωστα και επιασες ακρη και τη γλιτωσες,
δεν ξερω αν το εχετε ολοι παρατηρηση αλλα τα πραγματα στο δρομο εχουν αγριεψει καθε ενας κανει το δικο του αδιαφορωντας για τους κανονες και την ασφαλεια οχι μονο των αλλων αλλα και τη δικη τους -
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
ευτυχως αντεδρασες σωστα και επιασες ακρη και τη γλιτωσες,
δεν ξερω αν το εχετε ολοι παρατηρηση αλλα τα πραγματα στο δρομο εχουν αγριεψει καθε ενας κανει το δικο του αδιαφορωντας για τους κανονες και την ασφαλεια οχι μονο των αλλων αλλα και τη δικη τουςΕνταξει δε κινδυνεψα... Δεν ηταν και οριακη η κατασταση, αλλα δε μπαινεις ετσι στο αντιθετο ρευμα... Ελεος...
-
Πριν δυο ώρες στο Χαλάνδρι και ενώ είμαι με τη μηχανή δίπλα σε τζιπάκι και φτάνουμε σε φανάρι, η νεαρά οδηγός του -ένα κακομαθημένο κνόδαλο προφανώς- ανοίγει το τζάμι και πετάει στην ψύχρα μια χαρτοπετσέτα (μπορεί και με τα παράγωγα ενός bj, ποιός ξέρει), η οποία έπεσε δίπλα μου. Με το που σταματάμε στο φανάρι της λέω 'τασάκι δεν έχεις?'. Βλέμμα απορίας απο αυτη και της δείχνω το σκουπίδι. 'Έπρεπε να το πετάξεις κάτω αυτό?'
Έβαλε πρώτη και έφυγε, χωρίς να πει κουβέντα με ύφος 'τι λέει ο μαλάκας'.Όταν λέω οτι αυτή η γαμημένη χώρα θέλει μια πυρηνική βόμβα να μη μείνει όρθιο κολυμπηθρόξυλο και μετά πάλι από την αρχή, μπας και ισιώσουμε...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ανοίγει το τζάμι και πετάει στην ψύχρα μια χαρτοπετσέτα (μπορεί και με τα παράγωγα ενός bj, ποιός ξέρει)Μπα τα bj ξεκινανε απο την Αναπαυσεως και πανω... Στο Χαλανδρι εισαι safe ακομα...
-
Το ζωο στην φωτογραφια εχει φορτωσει τιγκα το αμαξι και επειδη δεν ειχε αλλο χωρο φορτωσε-πεταξε σακια με τσιμεντο πανω απο το πορτμπαγκαζ χωρις να τα δεσει και πηγαινε σαν κυριος στην δουλεια του σαν να μην συμβαινει τιποτα Επισης οπως βλέπεται περασε χυμα μερα μεσημερι σε κεντρικο δρομο με κοκκινο
*Το χερι που κρέμεται εξω απο το παραθυρο ολο μαγκια ,κλανια και τρυπιο σωβρακο
Πραγματικα μερικοι θελουν πολυ ξυλο
-
δεν θα ηταν πολυ ωραιες οι ανωτερω φωτογραφιες,αν ο καιρος ηταν βροχερος?
-
Πολύ ωραίο επίσης θα ήταν, στην θέση του Drunkard να βρισκόταν ένας τροχονόμος, που δεν θα τον φωτογράφιζε, αλλά θα τον...''Ζωγράφιζε'' !!!
Δημόσιος κίνδυνος ο...Ελληνάρας!!! -
Είναι άσχετος.
Αν είχε βάλει τα σακιά στο μπροστινό καπό το αμάξι δεν θα φαινόταν σαν να κάνει σούζες. -
-
-
Ζωο ο αστυνομικος σημερα στις 5 πμ ο οποιος για να περασει το κοκκινο φαναρι αναψε τον φαρο και περασε σαν κυριος.
-
Θα μπορουσε να εχει λογο. Αγνωστο.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Δυσκολα Κωστα γιατι το φαρο τον αναψε μολις ειδε το κοκκινο φαναρι. Τοσο μεγαλη συμπτωση δεν νομιζω.
-
και τον εσβησε να φανταστω λιγο πιο κατω?
-
Και αυτο δεν αποδεικνυει τιποτα. Ο φαρος προειδοποει τους αλλους. Σε εναν αδειο δρομο θα μπορουσε να φυγει και χωρις τον φαρο αναμμενο.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]