-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν εχω κανενα λογο να τα χωσω σε καποιον που ασχοληθηκε, μου απαντησε ευγενικοτατα, δεν με ειρωνευτηκε επειδη δεν συμφωνουσε (ή ακομα κ δεν του αρεσαν) αυτα που ελεγα*. Απο κει κ περα ηθελα να καταστησω προφανες οτι θα ασχοληθω κ θα γκρινιαξω για αυτο το θεμα οσο μπορω, μεχρι να λυθει.Δεν είπα να του τα χώσεις, απλά κατά την άποψή μου υτό το τελευταίο [in bold] δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο - δε νομίζω ότι με το να υποσχεθείς ότι θα στείλεις νέες φωτογραφίες κατά το καλοκαίρι ο άλλος καταλαβαίνει ότι έχεις σκοπό να το τραβήξεις όσο δεν πάει άλλο. Δεν ξέρω βέβαια αν η επιστολή σου περιείχε κι άλλα που δεν έκανες copy-paste εδώ...
Και δεν κατάλαβα... άλλος ευθύνεται για την κατάσταση και άλλος είναι αυτός στον οποίο έγραψες και σου απάντησε (ευγενικά και χωρίς να σε ειρωνευτεί)?
-
Οι άμεσα υπεύθυνοι είναι ο καταστηματάρχης που καταλαμβάνει το χώρο και οι δημοτόμπατσοι που δεν κάνουν τίποτα γι'αυτό.
Μετά πάει πιο πάνω, γιατί σίγουρα ο προϊστάμενος τους έχει μάθει (λες και δε ξέρει οτι άμα τους αφήσεις θα βάλουν τραπεζοκαθίσματα και μέσα στην εκκλησία) τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο μέρος. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Όταν λές δρόμος δύο λωρίδων σε τί πλάτος αντιστοιχεί? Εγώ έχω υπολογίσει στο σχεδιάγραμμα έτσι ωστε η λωρίδα ανάμεσα στα παρκαρισμένα είναι 2,7 μέτρα άρα το συνολικό πλάτος είναι περίπου 6,5 μέτρα.
Το κόψιμο του τιμονιού όντως είναι πρόβλημα. Στο Peugeot μου πχ δέν θα είχε νόημα να ανοιχτώ πιό πολύ γιατι το τιμόνι δέν κόβει. Θα έστριβα περίπου όπως στο σχεδιάγραμμα.
Μετροντας με το google earth... !!! εβγαλα το συνολικο πλατος πεζοδρομειο - μεχρι κεντρικη νησιδα περιπου 5.70 μ....
ομως λαβε υπ ' οψιν σου και το γεγονος οτι μπορω να προσεγγισω το πεζοδρομειο της νησιδας σχεδον με τον τροχο μπροστα και κοβοντας επι τοπου ολο το τιμονι να πηγαινω μετα παραλληλα με τη νησιδα... επισης βγαινω τελειως... εξω αριστερα... ως προς τη γκαραζοπορτα.. δλδ το τραιλερ γλυφει τον παραστατη.... αριστερα Πληροφοριακα να πω οτι μπηκε νταλικα με οικοδομικα υλικα στριβοντας με την οπισθεν... οταν χρειαστηκε... -
Ο ανθρωπος στον οποιο εγραψα το email (που ειναι το τριτο, στο πρωτο ειχε απαντησει κ στο δευτερο που του επισημανα καποια πραγματα του εγραψα οτι δεν χρειαζεται να απαντησει, απλα να φροντισει αυτα τα πραγματα) ειναι ο διευθυντης/προισταμενος της δημοτικης αστυνομιας του δημου αθηνων.
-
Μιας και λέμε για ζώα καβτζοπαρκινγ και λοιπα μεγιστο ζώο θεωρησε οτι το , νομιμοτατο , παρκαρισμα μπροστα από την πολυκατοικία του προσεβληθηκε γιατι δεν μπορούσε να βάλει ο ίδιος το όχημα αντί για το παράνομο παρκινγ στην πυλωτήτ ου και τι έκανε? Απόφάσισε να μου βάλει χαρτί να το πάρω από εκει. Αλλα το ζώο , αντί να το βάλει πχ στο μπαμπριζ κάτω από τον καθαριστήρα ,,θεώρησε καλό να βάλει το πόστιτ μαζί με μισο σωληνάριο uhu , ναι UHU , πάνω στο καπώ μου....
΄'Ερε , έγινε τσι τρελής το κάγκελο... Βάραγα όλα τα κουδουνια της πολυκατοικιας ουρλιάζοντας να κατέβει το ζώο κάτω για να χρησιμοποιήσω τα δοντια του για να αφαιρέσω την κόλα από το αμάξι... Κανεις δεν φάνηκε.... 2-3 μέρες μετά από τον 5ο ένας κωλόγερας βγηκε στο μπαλκόνι να μου ζητήσει το λόγο και καλα να παρκάρω μπροστά από το σπίτι μου , οτι ειναι δικό του το παρκινγ , περίμενε πετρέλαιο και δεν μπορούσε , έχει οδοντριατρείο απο κάτω και δεν βρίσκουν οι πελάτες κλπκλπ... Αυ φου του κατέβασα κανα 2 καντήλια και εναν πατριάρχη , του είπα οτι εχει και ξανακάνει μαλατσία , έχει φάει καταγγελία στην πολεοδομία για τα παράνομα παρκινγ στην πυλωτή και εκει τελείωσε το παραμύθι με το γέρο να φέυγει σούμπητος σπίτι του....
-
η δημοτική αστυνομία δεν έπρεπε καν να υπάρχει τι λέμε τώρα.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Μιας και λέμε για ζώα καβτζοπαρκινγ και λοιπα μεγιστο ζώο θεωρησε οτι το , νομιμοτατο , παρκαρισμα μπροστα από την πολυκατοικία του προσεβληθηκε γιατι δεν μπορούσε να βάλει ο ίδιος το όχημα αντί για το παράνομο παρκινγ στην πυλωτήτ ου και τι έκανε? Απόφάσισε να μου βάλει χαρτί να το πάρω από εκει. Αλλα το ζώο , αντί να το βάλει πχ στο μπαμπριζ κάτω από τον καθαριστήρα ,,θεώρησε καλό να βάλει το πόστιτ μαζί με μισο σωληνάριο uhu , ναι UHU , πάνω στο καπώ μου....**΄'Ερε , έγινε τσι τρελής το κάγκελο... Βάραγα όλα τα κουδουνια της πολυκατοικιας ουρλιάζοντας να κατέβει το ζώο κάτω για να χρησιμοποιήσω τα δοντια του για να αφαιρέσω την κόλα από το αμάξι... **Κανεις δεν φάνηκε.... 2-3 μέρες μετά από τον 5ο ένας κωλόγερας βγηκε στο μπαλκόνι να μου ζητήσει το λόγο και καλα να παρκάρω μπροστά από το σπίτι μου , οτι ειναι δικό του το παρκινγ , περίμενε πετρέλαιο και δεν μπορούσε , έχει οδοντριατρείο απο κάτω και δεν βρίσκουν οι πελάτες κλπκλπ... Αυ φου του κατέβασα κανα 2 καντήλια και εναν πατριάρχη , του είπα οτι εχει και ξανακάνει μαλατσία , έχει φάει καταγγελία στην πολεοδομία για τα παράνομα παρκινγ στην πυλωτή και εκει τελείωσε το παραμύθι με το γέρο να φέυγει σούμπητος σπίτι του....
Greek όνομα και πράμα..
-
Δηλαδη τι επρεπε να κανει ο ΔυτικοΕυρωπαιος?
dmitspan γιατι δεν επρεπε να υπαρχει η δημοτικη αστυνομια?
-
Εντάξει, οι άλλοι δε φταίνε.
Πχ πριν καιρό πήγαινα με τα πόδια στο σπίτι και πέρασα από ένα πάρκινγκ που είχε κλείσει κάποιος.
Ο ένοικος δεν μπορούσε να μπει και κόρναρε δαιμονισμένα, μεταφέροντας το πρόβλημα που είχε με κάποιον συγκεκριμένο σε όλους τους άλλους. Είχαμε μερικές κουβέντες.Άλλο:
παρατηρώ ότι τα ζώα στο δρόμο έχουν πολλαπλασιαστεί. Υπάρχει από τη μία ο γνωστός διάχυτος εκνευρισμός της εποχής κι από την άλλη το αίσθημα της ατιμωρησίας που δίνει αέρα στις ζωάρες. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πχ πριν καιρό πήγαινα με τα πόδια στο σπίτι και πέρασα από ένα πάρκινγκ που είχε κλείσει κάποιος.
Ο ένοικος δεν μπορούσε να μπει και κόρναρε δαιμονισμένα, μεταφέροντας το πρόβλημα που είχε με κάποιον συγκεκριμένο σε όλους τους άλλους. Είχαμε μερικές κουβέντες.Δεν προσεξα οτι χτυπησε ΟΛΑ τα κουδουνια, νομιζα οτι ηξερε ποιος ειναι :lol:
Άλλο:
παρατηρώ ότι τα ζώα στο δρόμο έχουν πολλαπλασιαστεί. Υπάρχει από τη μία ο γνωστός διάχυτος εκνευρισμός της εποχής κι από την άλλη το αίσθημα της ατιμωρησίας που δίνει αέρα στις ζωάρες.Για ψαξε ποστ μου στο αντιστοιχο τοπικ πριν τρια, τεσσερα χρονια, να δεις τι ελεγα για ολους τους τσογλανους στο δρομο, για το οτι θα μας καβαλησουν, για το πως με κοροιδευαν ολοι οταν ελεγα οτι εγω καθομαι κ παιζω ξυλο με ολους αυτους γιατι τους μαθαινετε να κανουν οτι γουσταρουν, για το οτι σε λιγο τα πραγματα θα ειναι εκτος ελεγχου κ δεν θα εχετε δικαιωμα να γκρινιαζετε αφου δεν κανετε τιποτα για αυτους...
-
Δεν τα λες στο σωστό άτομο. Ναι μεν δεν μου αρέσει, δεν θα σηκώσω χέρι πρώτος, αλλά ούτε κάθομαι ατάραχος αν ο φταίχτης βγάλει και γλώσσα, πόσο μάλλον αν επιχειρήσει να κινηθεί απειλητικά.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δηλαδη τι επρεπε να κανει ο ΔυτικοΕυρωπαιος?Να μην ενοχλήσει αυτούς που δε φταίνε σε τίποτα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ο ένοικος δεν μπορούσε να μπει και κόρναρε δαιμονισμένα, μεταφέροντας το πρόβλημα που είχε με κάποιον συγκεκριμένο σε όλους τους άλλους. Είχαμε μερικές κουβέντες.Δεν προσεξα οτι χτυπησε ΟΛΑ τα κουδουνια, νομιζα οτι ηξερε ποιος ειναι :lol:
Σε προλαβα
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Δηλαδη τι επρεπε να κανει ο ΔυτικοΕυρωπαιος?
Να μην ενοχλήσει αυτούς που δε φταίνε σε τίποτα.
από kostaskg .....
Να ερθετε να μου το πειτε οταν και σε σασ θα αδειασουν μισο σωληνάριο UHU πανω στο καπό και να βαλουν ενα ποστιτ να δουμε αν θα συμπεριφερθειτε πολιτισμένα.... Και μάλιστα χωρις να εχετε κλεισει παρκινγ εισοδο πεζοδρομιο ή άλλα . Και να σου βγει μετα να σου λεει για τσιφλικια και πιασμένες θέσεις. Ζώο θα ήμουν αν πήγαινα στο οχημα του και έβαζα Logo στα καστιχάκια στις πορτες του ( μη του χαλάσουμε και το χρώμα) σαν αντιποινα αλλα ειπαμε , δυτικοευρωπ ε ο ς... (Αρε kacey )..
-
Αν καποιος που ουδεποτε εχω ενοχλησει μου χτυπαγε το κουδουνι λεγοντας 'κατεβα κατω τσογλανε να σου σπασω τα δοντια', θα κατεβαινα. Κ θα κραταγα διαφορα δυσαρεστα πραγματα στα χερια μου...Εγω νομιζα οτι ηξερες ποιος ειναι, τι δουλεια εχεις να ενοχλεις ολο το κοσμο για κατι που ολοι -1 ΔΕΝ σου εχουν κανει?
Ζωαρα ο γειτονας μου, 30κατι με 2 παιδια, με deliverαδικο τριτροχο που οδηγει σαν μλκς, με αποτελεσμα εγω που τον ξερω κιολας να εχω κοντεψει να τον πατησω 3 φορες μεχρι χτες.
Λεω μεχρι χτες γιατι τελικα πηγε κ εσκασε πανω στην πορτα αυτοκινητου κ εσπασε αστραγαλο, που σημαινει ΠΟΛΛΟΥΣ μηνες εκτος εργασιας, κ θα παρει κ τα @@ μου απο ασφαλιστικες γιατι πηγαινε αναποδα σε μονοδρομο, ΚΑΙ ακομα κ αν δεν ηταν μονοδρομος τοτε θα ισχυε η προτεραιοτητα απο δεξια υπερ του αυτοκινητου. Κ ενω πηγαινε αναποδα πηγε να περασει κ τη διασταυρωση τοσο γρηγορα ωστε να μην μπορει να σταματησει οταν περασε απο μπροστα του ολοκληρο αυτοκινητο (το αυτοκινητο ειχε περασει τη διασταυρωση κ εσκασε πανω στην ΠΙΣΩ πορτα).
Ας προσεχε.
-
Οχι φίλε , δε χτύπαγα τα κουδούνια και εβριζα, ήμουν ευγενικος και χτυπαγα ρωτώντας αν άφησαν μύνημα στο όχημα. Αυτός που βγήκε ήταν αυτός που έκανε την μαλακία γιατή ήθελε να μου πουλήσει τσιφλίκι μπαξε και τσάμπα μάγκας. Το 'κατέβα να σου δείξω' θα το έλεγα αν την ίδια μέρα απάνταγε στο κουδούνι και έλεγε οτι το εκανε. έτσι όπω είχα φορτώσει θα το έκανα ... Απλά μετά πρύτάνευσε η λογική και ηρέμησα.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
΄'Ερε , έγινε τσι τρελής το κάγκελο... **Βάραγα όλα τα κουδουνια της πολυκατοικιας ουρλιάζοντας να κατέβει το ζώο κάτω για να χρησιμοποιήσω τα δοντια του για να αφαιρέσω την κόλα από το αμάξι... Κανεις δεν φάνηκε.... ** 2-3 μέρες μετά από τον 5ο ένας κωλόγερας βγηκε στο μπαλκόνι να μου ζητήσει το λόγο και καλα να παρκάρω μπροστά από το σπίτι μου , οτι ειναι δικό του το παρκινγ , περίμενε πετρέλαιο και δεν μπορούσε , έχει οδοντριατρείο απο κάτω και δεν βρίσκουν οι πελάτες κλπκλπ... Αυ φου του κατέβασα κανα 2 καντήλια και εναν πατριάρχη , του είπα οτι εχει και ξανακάνει μαλατσία , έχει φάει καταγγελία στην πολεοδομία για τα παράνομα παρκινγ στην πυλωτή και εκει τελείωσε το παραμύθι με το γέρο να φέυγει σούμπητος σπίτι του....
Οπως καταλαβαινεις, αλλο αυτο που λες τωρα, αλλο το προηγουμενο. Ακριβως αντιθετα για την ακριβεια .
-
Ναι γιατι παραμίλαγα οταν βαραγα τα κουδουνια , γιαυτο....
-
Δεν την παλεύω με όλα αυτά τα ΖΩΑ που κάνουν ανελέητες σφήνες χωρίς φλας χωρίς κανένα σεβασμό στην προτεραιότητα του άλλου και ειδικά όταν έχουν κοτσαρισμένο πίσω ταμπελάκι Baby on board. Αυτό σας μάρανε ρε μαμάκες.
Αλλη μόδα αυτή τα ταμπελάκια αυτά. Λες και αν δεν το έχει εγώ δεν θα τον προσέξω.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]