-
Το αμαξι δεν το θελω για να τρεχει (τουλ οχι για κοντρα ) αλλα να μπορω να το εμπιστευτω αμα χρειαστει να κανω ενα μακρυ ταξιδι οπως ανεφερα και να μπορει να κινηθει με μια σχετικη ανεση μεσα στην πολη χωρις να τρωει τα κερατα του απο βενζινη (πραγμα απιθανο και γι'αυτο υπολογιζω και 1000 ευρω πανω για τιν εγκατασταση αεριου)....Οποτε τι λετε??? Ενα Ιμπιζα θα ηταν καλη επιλογη? Ή καλυτερα να κοιταξω Peugeot, ή το Fiesta ή το Clio? Παντως με το Ιμπιζα δεν εχω προβλημα απλως με οσα εχω ακουσει δεν με ενθαρυνει για την αγορα του.... Ελπίζω να καταλαβαίνετε.....Αν κάποιος κάτοχος Ιμπιζα μπορεί να μου δώσει τα φώτα του θα ήμουν ευγνώμων.....
-
Ιμπιζα με 1,4 στα 101 αλογα. μαλλον οι φιλοι σου λενε παπατζες και δεν ξερουν τι οδηγουν (Συγγνωμη κιολας, αλλα ειχες αλλον που θα σου εφερνε Smart κομμενο )
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν υπάρχει μαμά Ibiza με 115 άλογα στα 1.4 κυβικάΥπαρχει του εβαζαν προγραμμα στο Ελαντα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Δεν υπάρχει μαμά Ibiza με 115 άλογα στα 1.4 κυβικά
Υπαρχει του εβαζαν προγραμμα στο Ελαντα.
Mastro Mitsos Tuning καλα αναβαθμιση τα 15 αλογα???
-
Για να μην μιλήσω για το ποσα από τα +15 ήταν πραγματικά -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Mastro Mitsos Tuning καλα αναβαθμιση τα 15 αλογα???
Οχι ντεμεκ μεσα στη σεατ. >>>Δεν υπάρχει μαμά Ibiza με 115 άλογα στα 1.4 κυβικά
Για να μην μιλήσω για το ποσα από τα +15 ήταν πραγματικάΑυτος το εχει εμενα ψεματα δε μου λεει παντος.
-
Ο χρήστης Kyriakos Kypraios έγραψε:
Σωστα....Τα εχει ολα....Και αεριο κινησης . Μια αλλη ερωτηση......Τα Ιμπιζα ειναι εμπιστα αμαξια? Γιατι απ'οσο εχω ακουσει με αποθαρυνουν για την αγορα ενος εν λογω αυτοκινητου....ψαξε στο ιντερνετ να δεις προβληματα, χαρακτηριστικά για όποιο αμάξι σε ενδιαφέρει στα διάφορα clubs.
είτε φορντ, είτε το ίμπιζα θα βρεις πολύ πράμα.
υγ. το αμάξι που σου έδειξα ειναι το δικό μου εχει κ άλλα στο car με lpg πάντως.
να σου πω την αλήθεια δεν είμαι 100% σίγουρος αν θα το πουλήσω, αφού αντικειμενικά καλύπτει με το παραπάνω τις ανάγκες μου, για να πάρω Leon fr dsg.
υγ2. το ίμπιζα έχει σασμαν κοντές σχέσεις σχετικά, όπως κ τα πιο πολλά της κατηγορίας. αν κάνεις πολλά ταξίδια ίσως αξίζει να ψάξεις αμάξι μεγαλύτερης κατηγορίας. φοκους, αστρα κτλ -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Σωστα....Τα εχει ολα....Και αεριο κινησης . Μια αλλη ερωτηση......Τα Ιμπιζα ειναι εμπιστα αμαξια? Γιατι απ'οσο εχω ακουσει με αποθαρυνουν για την αγορα ενος εν λογω αυτοκινητου....
ψαξε στο ιντερνετ να δεις προβληματα, χαρακτηριστικά για όποιο αμάξι σε ενδιαφέρει στα διάφορα clubs.
υγ. το αμάξι που σου έδειξα ειναι το δικό μου εχει κ άλλα στο car με lpg πάντως.
να σου πω την αλήθεια δεν είμαι 100% σίγουρος αν θα το πουλήσω, αφού αντικειμενικά καλύπτει με το παραπάνω τις ανάγκες μου, για να πάρω Leon fr dsg.
υγ2. το ίμπιζα έχει σασμαν κοντές σχέσεις σχετικά, όπως κ τα πιο πολλά της κατηγορίας. αν κάνεις πολλά ταξίδια ίσως αξίζει να ψάξεις αμάξι μεγαλύτερης κατηγορίας. φοκους, αστρα κτλΤο μεγαλυτερο ταξιδι που θα κανω θα ειναι μεχρι τη 'μαμα πατριδα' και αυτο μια φορα το χρονο καθως οι δουλειες δεν με αφηνουν,το πιο συχνο θα ειναι μεχρι κανα Λουτρακι ή Χαλκιδα....Οποτε πιστευω πως δεν θα εχω ιδιαιτερο προβλημα ετσι??? :S
-
Σωστα....Τα εχει ολα....Και αεριο κινησης . Μια αλλη ερωτηση......Τα Ιμπιζα ειναι εμπιστα αμαξια? Γιατι απ'οσο εχω ακουσει με αποθαρυνουν για την αγορα ενος εν λογω αυτοκινητου....
ψαξε στο ιντερνετ να δεις προβληματα, χαρακτηριστικά για όποιο αμάξι σε ενδιαφέρει στα διάφορα clubs.
υγ2. το ίμπιζα έχει σασμαν κοντές σχέσεις σχετικά, όπως κ τα πιο πολλά της κατηγορίας. αν κάνεις πολλά ταξίδια ίσως αξίζει να ψάξεις αμάξι μεγαλύτερης κατηγορίας. φοκους, αστρα κτλΤο μεγαλυτερο ταξιδι που θα κανω θα ειναι μεχρι τη 'μαμα πατριδα' και αυτο μια φορα το χρονο καθως οι δουλειες δεν με αφηνουν,το πιο συχνο θα ειναι μεχρι κανα Λουτρακι ή Χαλκιδα....Οποτε πιστευω πως δεν θα εχω ιδιαιτερο προβλημα ετσι??? :S
κανένα πρόβλημα. εγώ έλεγα μήπως ανεβοκατεβαινεις θεσσαλονίκη, οπότε να επαιρνες κάτι με πιο μακρύ σασμαν.
κ με το κρουζ κοντρόλ κ το κλιμά στο ταξίδι εισαι άρχοντας. -
Κυριάκο ψάξε για yaris 1300, αξιόπιστο με φθηνό σέρβις...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ποιο είναι αυτό το 1.4 με τα 115 άλογα?Πάντως, μάλλον στο Top Gun θα αναφερόταν. viewtopic.php?f=15&t=5486
-
Απ'οσο καταλαβα γιατι ειναι και μεγαλο θεμα μπορεις να κανεις την εγκατασταση αρκει να βαλεις και μια λαδιερα για καλυτερη λιπανση του κινητηρα σωστα? Οποτε υποθετω πως δεν θα εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα.......όπως νομίζεις ......
-
Δεν μπορω να πω πως η ιδεα του Yaris με ενθουσιαζει.....Οχι απο θεμα Toyota....Ισα ισα....Και εγω σε Corolla '05 εμαθα να οδηγω (πλην το Corsa '08 του δασκαλου),απλως δεν μου αρεσει σαν αμαξι....Το θεωρω κουβα (παρακαλω τους Yaris drivers να μην αρχισουν πολεμο εναντιων μου....Απλως την αποψη μου λεω!).....Τα πιο 'μπασμενα' σαν αμαξια που κοιταω ειναι τα 206 και Clio !!! Τωρα για την Ford και την λαδιερα επειδη δεν πολυξερω και μου φαινεται μια πολυ καλη λυση μιας και η λυπανση ειναι το καλυτερο πραγμα για τη μακροζωια ενος κινητηρα αν εχετε καποια αντιρηση (οσοι οδηγητε τα αμαξια της εν λογω εταιριας ή οσοι εχετε ακουστα κατι) να μου πειτε τις αποψεις σας....Και μην ξεχναμε πως ειμαι 20 χρονών (τωρα αποκαλειψα την ηλικια μου ) οποτε το αυτοκινητο θα μεινει για αρκετο καιρο στα χερια μου μεχρι την επομενη αλλαγη !!
-
ενημερώσου
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=320&article=8914http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=307&article=8192
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=305&article=8168
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=310&article=8405
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=317&article=8745
το 206 με τον 75αρη κινητήρα για εμένα μη το σκέφτεσαι καν. αν κ εμένα μου φαίνεται υποδυεστερο γενικά σε σχέση με το ίμπιζα/φιεστα, ως αρκετά παλιότερο αμάξι (παρουσιάστηκε 5 χρόνια πριν)
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=332&article=9565
κ ότι κ να πάρεις, να έχει abs -
Μπορω να πω πως με αυτα που διαβασα ειμαι πιο κοντα στο Fiesta,το Clio και το Ibiza. Θα ηθελα να ακουσω/διαβασω και τις δικες σας αποψεις και ιδιαιτερα απο ανθρωπους οι οποιοι τα εχουν ηδη δοκιμασει ειτε σε καποιο test drive,ειτε τα εχουν στην κατοχη τους ή τα εχουν δοκιμασει απο καποιους φιλους . Δεν με ενδιαφερει τοσο το να ειναι σπορτιφ σε χαρακτηρα οπως το Yaris (εννοω απο θεμα επιδοσεων,ρεπριζ και τα λοιπα) οσο απο θεμα καταναλωσης καθως η δουλεια μου βρισκεται στο Μαρουσι και μπορειται οι κατοικοι Αθηνας να διανοηθειτε τι σημαινει να φυγεις απο Καματερο για να πας Μαρουσι με αμαξι ,αξιοπιστιας (οπως ανεφερα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με την αξιοπιστια της Toyota και καποιας σχετικης ανεσης τοσο για εμενα σε περιπτωση μεγαλου ταξιδιου,οσο και για τους επιβατες!!! Οποτε υποθετω πως ενα απο τα 3 προαναφερθεντα αυροκινητα θα ειναι καταλληλο για εμενα.....Θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας παρακαλω χωρις να σας κουραζω και να μου προτεινετε κανα δυο αξιολογα αμαξια απο το www.car.gr.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1426913/
Καλοταξιδος.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1426913/Καλοταξιδος.
Ευχαριστω για τη συμβουλη και ελπιζω να μην σας δυσανασχετησα . Θα ηθελα να ακουσω και τις συμβουλες των υπολοιπων users ομως αν αυτο δεν ειναι προβλημα.
-
Παντος αν θες παραπανω πληροφοριες για fiesta mk6 πηγαινε μια βολτα απο το clubford.gr εκει τα παιδια θα σε βοηθησουν πολυ.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1426913/Καλοταξιδος.
And I was wondering
-
Άργησε
Καμια προταση για μεταχειρισμενο? :)