-
Όχι ψηφοφορία γιατί δεν θα ξέρουμε αν αυτός που ψηφίζει θα έρθει.
-
Ok δεν βάζω, με την κακία σας θα μείνετε.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
A. Ταξιάρχης
B. Βέροια
Γ. Λιβάδι
1.funkyreverend
2.drdino -
Την Γ και εγώ επειδή ... ψηφίστηκε απο τους δύο παραπάνω. Οι όποιες βόλτες και διαδρομές όμως να γίνουν πριν το φαγητό.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
A. Ταξιάρχης
B. Βέροια
Γ. Λιβάδι
1.funkyreverend
2.drdino
3.cosneo -
Εγω πηρα στο 9011 234 234 και δηλωσα συμμετοχη αρα θα μπει το ονομα μου σε λιγη ωρα
το λοιπον, εγω απο δρομους περιοχες και στροφες δεν σκαμπαζω οποτες θα ρθω οπου και να πατε εκτος απο τα Α και ΒΒλεπω οι συμμαχικες δυναμεις εχουν θεσει ηδη τις προτιμησεις τους οποτε το θεμα θεωρειται - δημοκρατικα - ληξαν
-
Προσωπικά ψηφίζω Β, γιατί θα είμαι Βέροια ούτως ή άλλως, λόγω αλλειμένων υποχρεώσεων (βάφτιση + γάμος) εκείνη την Κυριακή, άρα σχεδόν αδύνατο να έρθω κάπου αλλού... Αν τελικά όμως γίνει στη Βέροια, σίγουρα θα έρθω...
Όσο για στροφές, όλο και κάτι θα βρεθεί στο Βέρμιο... Το μόνο κακό είναι ότι θα είμαι με τη Νίτσα...
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
A. Ταξιάρχης
B. Βέροια
1.markvagΓ. Λιβάδι
1.funkyreverend
2.drdino
3.cosneoΣκληρή μάχη...
-
νταξει, ενα κρεμμυδι περισσοτερο
Κριμα που δεν θα 'ρθεις Γιωργο, ηθελα να σου πω για τις προαλλες που περνουσα απο χαμηλα στην 3ης Σεπτεμβριου μετα το μεσημερακι με γκομενακιον και σε ειδα να περνας με το IQ, σε χαιρετησα (μαλλον δεν με ειδες) και αμεσως μετα τις εξηγησα οτι εισαι ο θετος πατερας μου που εχει φεραρι κλπ κλπ της αρεσαν τα λουσα αυτηνηςν καλα ηταν
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Λοιπόν, παίδες, ανοίγω την ψηφοφορία για το φαί με τις ακόλουθες τρεις προτάσεις:γ) Περιστερά-Λιβάδι-Πετροκέρασα (ανάβαση Λιβαδίου ή Περιστεράς-Λιβαδίου είτε από Ζαγκλιβέρι για μερακλήδες των λιμνών, πιο κοντά από τα άλλα, δεν έχουμε ξαναπάει, λογικά λιγότερη κίνηση)
Την πρόταση γ την έκανε ο blackpug ο οποίος μάλλον δεν θα έρθει. Προσωπικά προκρίνω την επιλογή Π-Λ-Π καθώς έχει και μικρή απόσταση για θέματα χρόνου-βενζίνας-διοδίων και είναι στροφοδιαδρομή either way, κάθεσαι σε πλατεία με σούβλες κλπ.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
A. Ταξιάρχης
B. Βέροια
Γ. Λιβάδι
1.funkyreverendπεριστερα δε βλεπεις, αν πας κατεθειαν απο λιβαδι (πρωταθληματικη αναβαση) την προτιμω αυτη τη διαδρομη.
η αλλη απο λιμνες, βολευει τους δυτικα παροικουντες
απο ταβερνες δεν ξερω τι εχει, καλο θα ηταν καποιος να πει, μονο για τη βολτα πηγαινα
αν δε δουλευω μπορει να σας ερθω, οχι τιποτα αλλο, μη χαθειτε
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
απο ταβερνες δεν ξερω τι εχειΚαι οι 'σούβλες στις πλατείες' που προαναφέρθηκαν?
Θα είμαστε με τετοια χειραποσκευή! -
Στα Πετροκέρασα είναι που έχει την πλατεία με τις σούβλες, δεν θα είναι δύσκολο να την εντοπίσουμε. Εγώ έχω ξαναφάει εκεί, καλά ήταν, αλλά είχε και ωραίο περιβάλλον, τα Πετροκέρασα έχουν κόσμο τα ΣΚ μετά από το Leader που παίχτηκε. Από Λιβάδι και Περιστερά δεν ξέρω ταβέρνες.
Για την Αντάντ, μην ψαρώνετε, εγώ και φαντάζομαι και όλοι μας (πλην περίπτωσης Μάρκου) θα πάμε όπου και αν ψηφίσει η ομήγυρις. Απλή και δημοκρατική προτίμηση εκφράστε.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
νταξει, ενα κρεμμυδι περισσοτερο
Κριμα που δεν θα 'ρθεις Γιωργο, ηθελα να σου πω για τις προαλλες που περνουσα απο χαμηλα στην 3ης Σεπτεμβριου μετα το μεσημερακι με γκομενακιον και σε ειδα να περνας με το IQ, σε χαιρετησα (μαλλον δεν με ειδες) και αμεσως μετα τις εξηγησα οτι εισαι ο θετος πατερας μου που εχει φεραρι κλπ κλπ της αρεσαν τα λουσα αυτηνηςν καλα ηταν
Να κανονίσουμε να της κάνω καμιά βόλτα της κοπελιάς .(όχι με το iQ)
ε νταξει της ειπα οτι εισαι και gay
-
...και οτι δε σου δινει τη ferrari γιατι δεν ειναι για τους ελληνικους δρομους,και οτι την παει μονο Σερρες γι αυτο και δεν προκειται να την πας καμια βολτα??
-
φυσικα και μου την δινει (ή μαλλον την παιρνω ), 'αυριο μαλιστα θα σε κανω μια βολτα'
-
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
A. Ταξιάρχης
B. Βέροια
1.markvag
2.djalmaΓ. Λιβάδι
1.funkyreverend
2.drdino
3.cosneoΘα είμαι Βέροια το Σάββατο οπότε θα με βόλευε το Β'. Γνωρίζω επίσης και την ταβέρνα που πρότεινε ο Μάρκος και έχω να πω ότι είναι αρκετά καλή . Τέλος, και λόγω εντοπιότητας προτείνω την πόλη μου, αν δε στηρίξουμε τα μέρη μας που πάμε άλλωστε .
Bonus φώτο:
(είμαι κακός )
-
Θα έλεγα να αποφυγουμε διαδρομή σε ΕΟ διότι πολλοί οι γρήγοροι του forum και ίσως μόνο στο ρεβανί μετα το φαγητό βρεθούμε μερικοί.
-
Για όσους επιθυμούν ν' αποφύγουν την ΕΟ, υπάρχουν και εναλλακτικές διαδρομές
Ο προορισμός πάντως είναι εντάξει...
-
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
A. ΤαξιάρχηςB. Βέροια
1.markvag
2.djalmaΓ. Λιβάδι
1.funkyreverend
2.drdino
3.cosneoΠροσοχή στις ψήφους για να μην χαθεί και καμία ...
Η έως τώρα ψηφοφορία δείχνει ότι 3 θα πάνε στο Λιβάδι και 2 στην Βέροια. -
Η ψηφοφορία λέει προς το παρόν ότι φαγητό με κανόνισμα δεν μπορεί να υπάρξει. Κατά τ'άλλα, μας φταίει το αθηνοκεντρικό κράτος, ο υδροκεφαλισμός και η ανύπαρκτη αποκέντρωση των δημόσιων υπηρεσιών.
-
Εγώ παρατηρώ ότι πολλοί απουσιάζουν
-
Ιndeed. Ο Λεωνιδας που κρυβεται παλι ;
-
Κάπου είδα ένα πιατάκι με γλυκό και είπα να εμφανιστώ!
Ζέσταμα για το στομάχι (Θεσσαλονίκη)