-
Διαλέγεις μέγεθος!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλησπέρα Κύριοι!Να αντιπροτείνω για Σάββατο 21-5; Ξέρω ότι γιορτάζει ο Κώστας και ο Ντίνος αλλά νομίζω ότι το Σάββατο είναι λίγο καλύτερη ημέρα από την Κυριακή που θα γίνεται πανικός σε εκείνα τα μέρη.
ΥΓ: Τις ντομάτες τις δέχομαι και σε πολτό...
Ο Κώστας νομίζω είχε πει πως κάτι έχει στις 21 του μήνα
Ο Κωνσταντίνος δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ανανεώνω τη λίστα επειδή δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω.
Άμα βαριέσαι και θέλεις κάτι να κάνεις για να περάσεις την ώρα σου, το τηλέφωνό μου το ξέρεις...
Δεύτερη δουλειά μου προτείνεις;
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα αν θα είναι 21 ή 22.
-
Το επόμενο σκ, ε
Εγώ ακόμα κρακεράκια τρώω πάντως
-
Mεθεπόμενο
-
Όλως περιέργως και οι δύο το '21-22' εννοούμε πάντως
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλησπέρα Κύριοι!
Να αντιπροτείνω για Σάββατο 21-5; Ξέρω ότι γιορτάζει ο Κώστας και ο Ντίνος αλλά νομίζω ότι το Σάββατο είναι λίγο καλύτερη ημέρα από την Κυριακή που θα γίνεται πανικός σε εκείνα τα μέρη.
ΥΓ: Τις ντομάτες τις δέχομαι και σε πολτό...
Ο Κώστας νομίζω είχε πει πως κάτι έχει στις 21 του μήνα
Ο Κωνσταντίνος δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα.Ναι. Δυστυχώς στις 21/5 έχω έναν γάμο (στην Βέροια) που δεν μπορώ να τον αποφύγω και το όλο νταβαντουρι ξεκινά από το πρωί μέχρι το βράδυ!
-
Για 21 και εγώ απών cosneo, χρόνο για καφέ στην Βέροια?
-
Ηρθα κι εγώ.....μόλις τελείωσα κάτι βόλτες πουλ μουρ με το τερατάκι κι είπα να δω τι παίζει στο φόρουμ και σας βλέπω έτοιμους για μετανάστευση προς αναζήτηση τροφής!Ρε σεις θα κάνουν ντου από το εβο και το αυτοκινητο&οδηγος στην πόλη και θα μας την πάρουν!Το νου σαααααας
Αλλά αν είναι να μπούμε στη διαδικασία μετανάστευσης δε θέλετε να πάμε στα Ασσώματα που είναι έξω από την Βέροια κι έχουν 2 επικές ταβέρνες στην πλατεία με τέλεια θέα?Και δε θα μπλέξουμε και στην κίνηση της Χαλκιδικής!
-
Να μια πρόταση η οποία πρέπει να περάσει από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Και καλώς αναφέρθηκε γιατί Κυριακή 22/5 λογικά όλοι θα πηγαίνουν προς Ταξιάρχη για μπάνιο και μπορεί να καθυστερήσουμε.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
... λογικά όλοι θα πηγαίνουν προς Ταξιάρχη για μπάνιο και μπορεί να καθυστερήσουμε.Πόσοι Ταξιάρχες υπάρχουν?
Καλή ιδέα προς την Βέροια.
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Ηρθα κι εγώ.....μόλις τελείωσα κάτι βόλτες πουλ μουρ με το τερατάκι κι είπα να δω τι παίζει στο φόρουμ και σας βλέπω έτοιμους για μετανάστευση προς αναζήτηση τροφής!Ρε σεις θα κάνουν ντου από το εβο και το αυτοκινητο&οδηγος στην πόλη και θα μας την πάρουν!Το νου σααααααςΑλλά αν είναι να μπούμε στη διαδικασία μετανάστευσης δε θέλετε να πάμε στα Ασσώματα που είναι έξω από την Βέροια κι έχουν 2 επικές ταβέρνες στην πλατεία με τέλεια θέα?Και δε θα μπλέξουμε και στην κίνηση της Χαλκιδικής!
ετσι ετσι...θες ευθεια γιατι εισαι κουλομαριας...
-
όπα ρε Kobayashi στριφτερέ πες αν θα έρθεις για τροφή ή όχι κι άσε τις στροφές και τις ευθείες
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
όπα ρε Kobayashi στριφτερέ πες αν θα έρθεις για τροφή ή όχι κι άσε τις στροφές και τις ευθείεςκολ μι πετζα και τα πουλμουριλικια σου σε αλλα φορα!δε παω ασσωματα, θα παω να δω αλλα σωματα!
-
Δάκρυσα ..... Νίκο Καρβέλα ! άμα δεν πουλήσει μούρη το κτήνος τι θα πουλήσει ρε?
-
Όποιος θέλει βέβαια στροφές στη Βέροια υπάρχουν δρόμοι στο Βέρμιο...
Και τα κατάλληλα μέρη για χαλάρωση και εκγύμναση σκεμπεδιακών...
Μέσα για Βέροια και γιατί όχι να δοκιμάσουμε και τα ασώματα...
Έχω και κάτι άλλο υπόψη μου, τσεκαρισμένο και επιβεβαιωμένο πολλάκις με πλήρες χορτοφαγικό μενού (χοιρινά, μοσχαρίσια, αρνίσια και λοιπά λαχανικά..), αν δεν περπατήσουν τα ασώματα...
Υ.Γ. Κούνιες έχει εκεί;;;
-
-
Ανεβάζω τώρα μια λίστα συμμετεχόντων να υπάρχει, μέχρι να αποφασίσουμε θα την ξανανεβάσω.
-
Πολλοί θα μαζευτούμε πάτερ...
-
Ρε είστε τρελοί; Ποιός από εμάς θα δήλωνε για τρέξιμο με τα πόδια; Κάντε το με μηχανοκίνητο μέσο, να δείτε συμμετοχές!
Ζέσταμα για το στομάχι (Θεσσαλονίκη)