-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
11-11.30 καρφουρ?Sent from my Tab using a pigeon.
11:30 οριστικό;
-
Ναι, αμ δεν υπαρχει αντίρηση να το κλείσουμε.
Sent from my Desire using smoke signals.
-
Από ότι φαίνεται έκλεισε. Πρέπει να ενημερώσουμε τηλεφωνικώς τον Κώστα και τον παπά γιατί δεν έχουν πρόσβαση νομίζω.
-
Έφυγαν SMS.
-
Άτιμοι άντρες!!!! Βέροια θα είμαι...
Τα σέβη μου κύριε μοδεράτορα και τις ευχές μου διά την ονομαστικήν σας εορτήν!
Καλά να περάσετε ρε! Πάρτε και καμμία στροφή και για μένα!
-
τελικα οι zeus και famas τα φτιαξανε ;
-
Πολύ μικρός δεν είσαι εσύ για να ξέρεις το 'τα φτιάξανε';
-
Είχαμε συζήτηση για μεγάλους Γιαννάκη. Όταν μεγαλώσεις, θα σου πούμε...
Ε ρε τι τραβάω, να θέλω να αγιάσω και να μην με αφήνουν... Πάλι για ποτό με τραβήξανε... τα λέμε αύριο!
Ντίνο, αν είναι να φύγουμε προς Χολωμόντα, να μην έρχομαι ως το Carrefour, να σας βρω έξω από την Θέρμη. Μιλάμε αύριο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολύ μικρός δεν είσαι εσύ για να ξέρεις το 'τα φτιάξανε';αν εννοεις την ηλικια ( ) οχι .. μαλιστα αναγκαστηκα να το πω once
Δια μια χαρα μεγαλος ειμαι, οχι οσο θα 'θελα για να δω κατω απο το μινι της dj βεβαια
-
Λιβάδι θα πάμε ρε.
-
Οπότε βολεύει να περιμένω στον Grand Masouti. Εκτός και αν μπερδεύομαι...
-
Καλή διασκέδαση!
-
τελικα αφησατε καμμενη γη πισω σας μετα το ????
ωραια η διαδρομη? κίνηση?
edit ας κανει καποιος το βιντεακι
-
Καμμένη γη όχι, εγώ ζάρωσα λίγη άσφαλτο είναι η αλήθεια... Περιμένω να γυρίσουν όλοι για να αρχίσει το πάρτυ.
-
Βρε καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα! Από που να αρχίσουμε Ντίνο;;;
-
Μόλις έληξε για μένα το εορταστικό 3ήμερο!
Ενα θα πω για αρχή! Σε κάθε έξοδο με το 4ΤΦΒΕ θέλω τουλάχιστον δυο μέρες μετά να συνέλθω από τον ενθουσιασμό!
Εκπληκτική εμπειρία, απίστευτο γέλιο, χάρηκα που γνώρισα τον rocsta, το QQ δεν γουστάρει αναβάσεις, το φαγητό δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αρχίζει το dancing with the stars, η κατανάλωση από 8,1 μέσα σε ένα ΣΚ έφτασε το 8,4 και άλλα πολλά που θα αναφερθούν μελλοντικά!!! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Επειδή πολλά μέλη του 4ΤΦΒΕ δήλωσαν ότι ζηλεύουν τα κεντρικά, ήρθε η ώρα να μαζευτούμε για φαγητό μια φορά μετά από καιρό και εμείς με πρόγραμμα (Athenian style).
Ο καθένας σας πρέπει να προτείνει 1 (μια) ημερομηνία και 1 (ένα) έως 3 (τρία) μέρη στα οποία μπορούμε να φάμε. Οι προτάσεις θα διατηρηθούν σε κλειστό φάκελο και θα ανοιχτούν απο το Δ.Σ. παρουσία συμβολαιογράφου-δικηγόρου (κ.Κωνσταντίνος Πέντε) στα κεντρικά του 4ΤΦΒΕ στην Γ.Σ. στον εβδομαδιαίο Παρασκευιάτικο καφέ της 13 Μαϊου 2011. Σε περίπτωση ισοβαθμίας προτάσεων, ο Λεωνίδας (leonp) διαλέγει το μέρος εστίασης, καθώς υπερισχύει σε βαθμό καιγαμωσύνης.
Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:- Ταυτοποίηση χρήστη (username - ταυτότητα ή διαβατήριο ή πράξη ταυτοπροσωπίας επικυρωμένη από Κ.Ε.Π.).
- Πρόσφατη πράξη ζυγίσεως από πιστοποιημένη ζυγαριά.
- Άδεια Οδήγησης εν ενεργεία σε περίπτωση μεταφοράς άλλων προσώπων από και προς το κέντρο εστίασης.
- Συζυγική Eνημερότητα (έγκυρη) για την παρουσία στην συγκέντρωση και κατανάλωση κρέατος λιπαρού, αλατισμένου και βρώμικου.
- Υπεύθυνη Δήλωση Ν.1599/86 ότι θα έρθετε χωρίς ακυρώσεις και θα προσπαθήσετε να προσηλυτίσετε και άλλους στο φαγητό και θα φάτε όπως αρμόζει στο βάρος που γράφει η ανωτέρω (3) πράξη ζυγίσεως.
- Φραπόσημο 3,5 ευρώ υπέρ Μετοχικού Ταμείου Φανκιπαπά προς ανέγερση ναού Αγίου Μπλοκέ.
Θαλασσινά, μακαρονάδες και σκοπιανική κουζίνα απορρίπτεται και το φραπόσημο δεν επιστρέφεται.
Η πρότασή μου είναι Παρασκευή να πάμε στον Χορτιάτη (κιούπια, στάμνες, πώς τα λένε δε θυμάμαι) ή Σάββατο/Κυριακή να εκδράμουμε στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής για χορτοφαγία. Η 2η επιλογή σαφώς βγαίνει πιο ακριβή, οπότε μπορεί να τεθεί σε δεύτερη μοίρα. Θα μπορούσαμε να πάμε και Άγιο Πρόδρομο, αλλά μετά θα κλείσει το χωριό.
Λόγω φόρτου εργασίας θα επανέλθω με τις συμμετοχές και μετά θα διαλέξουμε τι θα παραγγείλουμε μόλις κλειδώσει το νούμερο. Ευτυχώς πήγα ήδη στρατό και δεν θα φάω 10Φ.
Αν και ... ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ δεν έκατσε από το αρχικό ποστ ... πρέπει να πούμε ένα μεγάλο merci, thanks, grazie,非常感谢 (προφερετε 'φιντανγκατσιε') στον σεβάσμιο πατέρ για την ιδέα του!
Γιώργο, κρίμα που δεν ήρθες όπως και λοιποί!
-
Και περασαμε ομορφα ομορφα ομορφα. Απ ολα ειχε ο μπαχτες σε μπολικες δοσεις. Και στροφες και φαι και καφε Χ2. Η ελληνικη ανοιξη στις πιο ομορφες στιγμες της. Α και βροχη ειχαμε (και funky μαζι) και μυρωδιες απο βρεγμενο χωμα και καταπρασινα δεντρα και μπολικη υποστροφη και καλο [edit mod] και και και...
**Λογοκρισία από τον mod-σύμβουλο γάμου **
-
Για να τα πάρουμε χρονολογικά τα πράγματα, ας ξεκινήσουμε από το on board του Dr. και μετά θα περάσουμε και στο πιτ στοπ των Πετροκέρασων.
-
Κάτι μου βρωμάει
Ζέσταμα για το στομάχι (Θεσσαλονίκη)