-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το παλικάρι στο βάθος γιατί χορεύει ζεϊμπέκικο; Από τον καημό για το λάστιχο;μηπως δεν χορευει...;
εγω βλεπω να σκυβει...
ποιος ειναι ο γκριζομαλλης...;
ζηλευω...
μακαρι να ημουν κοντα! -
Λεφτά υπάρχουν...
-
Στην πίστα έχουμε καλύτερη κατανάλωση Ντίνο...
-
Ο υπολογιστής μου είναι πάναργος και δεν μπορώ να δω τα βίντεα. Το 'παφ' που ακούστηκε από το λάστιχο του rocsta μας χάλασε αυτοκινητιστικά την κατάσταση, αλλά όχι τη διάθεση. Το τριπλό ραντεβού με κούκο μονό με διπλό καπέλο ήταν στα πρότυπα του 4TFΒΕ, η διαδρομή για τα Πετροκέρασα όπως πάντα φοβερή και με ασυνήθιστα λίγη κίνηση...Τόσο πράσινο και τέτοια άσφαλτος και σωστές κλίσεις, το μοναδικό που με χαλάει είναι ότι οι διάφορες διακλαδώσεις στο πήγαινε είναι πάντα πίσω από κλειστή στροφή (χωρίς πάντα προφανή τη συνέχεια, έχω χαθεί εκεί σε κάτι κιόσκια ) και αν δεν έχεις λαγό μπροστά σου μπορεί να ξεμείνεις από φρένα στη μέση της διασταύρωσης και να βγεις στο δρόμο κανενός γρήγορου Vitara που παίρνει τα εσάκια με μεταφορά. Δεν ήξερα ότι ο cosneo είχε χάσει τόσο χρόνο με τους τουρίστες και αν δεν είχε δει έγκαιρα τις διασταυρώσεις μπορεί να μας έπαιρνε τηλέφωνο από Αρναία. Είχα το φόβο μη γίνει σαν την Παγκόσμια του Ολύμπου όπου (πάλι μπροστά εγώ, τι σκατά, επαγγελματίας χαρτογράφος on-the-fly νομίζετε ότι είμαι; ) χάσαμε τον nolympio και δεν θυμάμαι ποιον άλλο στη διασταύρωση της Καλλιπεύκης. Α, και την 15λεπτη έξτρα διαδρομή Πηλίου που έκανα εγώ τον Απρίλη!
Το πιτ-στοπ είχε απίστευτο γέλιο...Ο Χωριάτης ήταν απογοήτευση από ποσότητες (όχι πρώτη φορά σε τραπέζι 4ΤΦΒΕ που δεν υπάρχει επαρκές υλικό ) και μέτριος σε πχιότητα, unlike την προηγούμενη φορά που είχαμε βρεθεί εκεί. Η παρέα μετράει όμως. Ο rocsta όπως κάθε φορά χειρότερος από την προηγούμενη, μόνο ο monf έλειπε. Όλη η βόλτα είναι 70km περίπου νομίζω και αξίζει κάθε m μέχρι το Ζαγκλιβέρι. Το κατέβασμα από το Ζαγκλιβέρι πρέπει να το έκανα περίπου στο 30% της ταχύτητας που το κάναμε με όλη την οικογένεια πριν χρόνια. Το κακό με τον κύκλο Λιβάδι-Πετροκέρασα-Ζαγκλιβέρι είναι ότι οι αναβάσεις μετράνε πολύ περισσότερο από τις καταβάσεις. Το πρόβλημα λύνεται μόνο με ανεμοπλάνο ή παραπεντε.
Δηλώνω ερωτευμένος με την έλλειψη υποστροφής με αντίστροφη σχέση με το γκάζι , το τιμόνι είναι πολύ ωραίο, οι μεταφορές βάρους θέλουν συνήθεια καθώς έχουν διαφορετική ταχύτητα από π.χ. Leon, Clio και το υπόλοιπο οικογενειακό συναπάντημα. Τα φρένα δεν πρόδωσαν πουθενά ούτε εμπήκε ABS, η αίσθησή τους είναι πολύ καλή, ούτε λιωμένα τακάκια ούτε μυρωδιές. Α, και το ανοιχτό σε τέτοιες συνθήκες και τέτοια τοπία τα σπάει.
-
Στο γλυκό ξεκίνημα των στροφών ... σας ένιωθα κοντά μου!
Από την τελετή λήξης των Παραολυμπιακών (ο παχύσαρκος ιαπωνας και ο τετραπληγικός με το ψευτικο πόδι ιταλός) ... με οδηγό τον φιλάνθρωπο Mod ... μέχρι να μας βαρεθεί και φύγει ...
Σημερινή πρωινή! Μπορεί να μύρισε αλλά από κατανάλωση ... 'υβριδικο'!
ΥΓ. Η ώρα είναι η χειμερινή. Δεν ξέρω πως αλλαζει! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η ώρα είναι η χειμερινή. Δεν ξέρω πως αλλαζει!
Από το δεξί κουμπάκι;
Uploaded with ImageShack.us
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Η ώρα είναι η χειμερινή. Δεν ξέρω πως αλλαζει!
Από το δεξί κουμπάκι;
Πάνο νομίζω όχι. Από εκεί μηδενίζουν οι ενδείξεις. Το είχα αλλαξει τον Οκτώβρη μετά από πολύ ψάξιμο στο manual και μηδενίζοντας σχεδόν τα πάντα. Θέλει να ψάξω να το βρω ξανά στο βιβλίο και να το παλέψω. Προς το παρόν το έχω συνηθίσει ότι είμαι μια ώρα πίσω.
-
Που τα χάνεις, που τα βρίσκεις αυτά τα παιδιά, σε ένα τραπέζι με ψητά, μπύρες και ρετσίνες καταλήγουμε πάντα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Που τα χάνεις, που τα βρίσκεις αυτά τα παιδιά, σε ένα τραπέζι με ψητά, μπύρες και ρετσίνες καταλήγουμε πάντα!Η πιατέλα με την ποικιλία κρεατικών ... επίτιμο μέλος της παρέας πρέπει να είναι! Πάντα μαζί μας είναι αν και κάθεται λίγο!!!
-
Δείτε εδώ τώρα λανθασμένο Χριστιανικό παράδειγμα του παπά...
Κοιτάω μια και ο άτιμος βρίσκει ευκαιρία να μου τσιμπήσει το φαγητό
-
Ο παπάς εφαρμόζει στην πράξη την κοινοκτημοσύνη!!!
Και μιας και πιάσαμε τα εκκλησιαστικά, έψαξα και το περι ασθενών και οδοιπόρων ή 'ωδιπόρων'. Οι περισσότεροι συγκλίνουν στο ότι δεν υπάρχει καν η δεύτερη λέξη στην ελληνική γλώσσα και είναι κατασκεύασμα ορισμένων κληρικών. Θεωρούν δε ότι η αρχική φράση αναφέρονταν πράγματι στους οδοιπόρους.
-
Διπόροι H θηλάζουσα δλδ.
-
Και γω ζουσα στο σκοταδι 26 χρονια νομιζοντας οτι ειναι οδοιπορων αλλα τελικα εμαθα οτι ισχυει αυτο που λεει το dr...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διπόροι H θηλάζουσα δλδ.Και εγώ για γυναίκα ήξερα και όχι περιπατητη!
http://sites.google.com/site/orthodoxy1054/-asthenes-kai-odiporos-amartian-ouk-echei-e-pio-parexegemene-iere-paroimia -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διπόροι H θηλάζουσα δλδ.Βρήκα και αυτή την εκδοχή αλλά αυτή η λέξη δεν απαντάται πουθενά αλλού και αναφέρεται ότι είναι δημιούργημα! Οπότε τείνω να πιστέψω ότι σε οδοιπόρους αναφέρονταν. Βέβαια δεν είμαι καν πιστός αλλά φιλολογικά και μόνο έχει ενδιαφέρον το θέμα.
-
Τελικά ακόμα δεν καταλήξαμε στο τι μπλοκέ θα βάλουμε στα αμάξια μας με τον φάνκι
-
Εγώ λέω να καταργήσετε πλήρως το διαφορικό! 100% μπλοκέ!
-
Πόσο ευπεπτο για μετά το φαγητό ήταν και τούτο το βιβλίο!
Μας χαλαρωσε! θρίλερ και ανατριχίλα!!! -
ωραιες διαδρομες κανετε εσεις οι θεσσαλονικεις...
το χρεωμα τον ροκστα που τρωει 33 ποντους απο τον περπερογλου τι τον πηρατε μαζι σας δεν ξερω...
Ζέσταμα για το στομάχι (Θεσσαλονίκη)