-
Ο χρήστης mimisgioulekas έγραψε:
Eμενα σαν εμφανιση μου αρεσει η tim sistem diana ,το μειονεκτημα της ειναι οτι εχει μικρο θαλαμο. Μιας και εχεις την ιδια πως ειναι τα μεταλλα της? νομιζω εχει κεραμικη επενδυση στα πλαινα και μαντεμι η χυτοσιδηρο στο πανω μερος.
το μειονεκτημά της ειναι ότι θέλει πιο σύχνη τροφοδότηση σχετικα ...και ότι δεν χωράει μεγάλα ξυλα...
το πλεονέκτημά της ειναι ότι λόγω μικρου θαλάμου έχει άμεση απόδοση...και ζεσταίνεται...άρα και ζεσταίνει πολυ γρήγορα ένα χωρο....
τα μέταλλά της καλά ειναι...και ναι έχει κεραμικη επένδυση στα πλάγια...
δηλαδη είναι δυο πλακίδια που έχει από τη μια πλευρά, και αλλα 2 από την άλλη...Γνώμη μου και εμένα είναι ότι αφου θα πάρεις μια σόμπα που θα είναι το βασικό σύστημα θέρμανσης και θα το χρησιμοποιείς καθε μέρα...δώσε κάτι παραπάνω και πάρε μια με πιστοποιήσεις...όχι απαραίτητα amesti αν δεν σου αρέσουν αλλά κατι εξίσου αξιόλογο...
Σκέψου πως αντι για σόμπα θα μπορουσες να δωσεις λεφτά και να πάρεις έναν καυστήρα ξυλου...
εκει αναγκαστικα θα έδινες κάποια λεφτά παραπάνω...Σκέψου την σόμπα που θα πάρεις σαν ένα σύστημα θέρμανσης και όχι σαν....μια παλιοφουφου!!!
Οπως ειπα εχω κεντρικη θερμανση...απλως θελω μια σομπα για 4-5 ωρες την ημερα που δεν θα δουλευει ο καυστηρας πετρελαιου.
Θελω μια τιμια φτηνη σομπα να ζεσταινει τον χωρο για τον οποιο την θελω ,αμα καιει και παραπανω ξυλα δεν με πειραζει εχω αρκετα. -
kalispera kai kales giortes va exoume signomi poy den exo apantisi toso kairo ala eixa ena problima me ton kodiko i sompa pou eixa itan i magic tis tim sistem kai tin protino anepifilaxta gia ta lefta tis einai oti kalitero mporis na paris.exi kai pio megalo talamo apo tin diana kai pio orea.opos ipate eine mia timia sompa.auto pou lei o ilias exi dikio.ama mporis na diauesis kati parapano gia mia kaliteri sompa kanto tora min to kanis san kai emena
-
apo diana kai magic =magic me diafora.ala i amesti einai i kaliteri epilogiala kai ala lefta ta gamimen.......
-
Ελληνικα βρε
-
Ο χρήστης kriskou έγραψε:
apo diana kai magic =magic me diafora.ala i amesti einai i kaliteri epilogiala kai ala lefta ta gamimen.......γιατι magic με διαφορά???
-
γιατι ειναι η δiπλασια απο την diana με οτι συνεπαγετε αυτο.
-
μπορεί να είναι διπλάσια αλλά η ίδια η εταιρεία δίνει πιο πολλα kw στην ...στενότερη diana παρά στην magic!!!
-
kaι λεει οτι ειναι 10kw ονομαστικη και ειναι?καλα ειναι η αποψη μου και γι'αυτο και την επελεξα!!!!
-
όχι βρε δεν λέω εφόσον δίνει 10 θα είναι ντε και καλά 10...απλά θεωρώ ίδιας εταιρίας προϊόντα εφόσον δίνει στο ένα από τα δύο περισσότερη ισχύ λογικά θα έχει κιόλας...
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΒΑΛΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ (ΤΡΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΑ) ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ (ΓΙΑ ΥΨΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ) Η ΟΧΙ ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΟΧΙ?
-
Αν ρυπαίνεις, σαφώς έχεις πρόβλημα.
Τι σόμπα έχεις, τι ξύλα καις κ πως έχεις εγκαταστήσει το μπουρί; -
καλησπερα.μια βοηθεια μιας και ειμαι ετοιμος για την αγορα της παρακατω σομπας.την εχει αγορασει κανεις να μου πει εντυπωσεις;θα γινει συνδεση στα υπαρχων σωματα.ο ενας υδραυλικος μου λεει οτι θα βαλει πολυστρωματικη σωληνα και ο αλλος χαλκο.ποιον να εμπιστευτω;
-
Ζήτα κ από τους 2 προσφορά κ με τους 2 τύπους σωλήνα. Ίδια σωλήνα, όμως, έ;
Δεν έχει ίδια τιμή ο χαλκός με την πολυστρωματική, άσε που κ η πολυστρωματική δεν είναι μία.Για τη σόμπα, τι θέλεις να σου πούμε; Δικά σου τα λ7, δικό σου το σπίτι, δικά σου τα ξύλα, δική σου η απόφαση.
-
μου ειπαν απτο μαγαζι που την πουλαει οτι ειναι πολυ καλυτερη απο τις βουλγαρικες και θα καψω τα μισα ξυλα το χρονο απο οτι με μια Prity . αξιζει τα 200 ευρω παραπανω;γιαυτο ρωταω αν την εχει κανενας.
-
Σε σχέση με τις ντιπ φτηνιάρικες της αγοράς, πιστεύω ότι τα αξίζει.
Το σημαντικό είναι να μην συγκρίνεις την διαφορά τιμής με την τιμή της σόμπας, αλλά με ολόκληρο το κόστος της εγκατάστασης: Όχι, δλδ, 'δίνω 600 Ε αντί 400', αλλά 'δίνω (πχ) 1.600 Ε αντί 1.400'.
Αν βάλεις μια φτηνή σόμπα, φτηνούς σωλήνες, φτηνά εξαρτήματα, φτηνό κυκλοφορητή κ φτηνή καμινάδα, κινδυνεύεις σε 5 χρόνια να σου έχει κοστίσει η εγκατάστασή σου τα διπλά από μια 'ακριβή' λύση. -
ο υδραυλικος μου προτειναι και μια οικονομικη λυση.ξυλοσομπα αεροθερμη.τι γνωμη εχετε.αξιζει η δεν κανει δουλεια;
-
Δεν διαβάζεις μερικές σελίδες από το θέμα; Έχουν γράψει πολλοί τις εμπειρίες τους από σόμπες ξύλου.
Πόσα μ2 είναι ο χώρος που θέλεις να ζεστάνεις; Κ πόσα χρήματα θέλεις να ξοδέψεις;
Μου κάνει εντύπωση, που υδραυλικος σου πρότεινε όχι υδραυλική σόμπα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν διαβάζεις μερικές σελίδες από το θέμα; Έχουν γράψει πολλοί τις εμπειρίες τους από σόμπες ξύλου.
Πόσα μ2 είναι ο χώρος που θέλεις να ζεστάνεις; Κ πόσα χρήματα θέλεις να ξοδέψεις;
Μου κάνει εντύπωση, που υδραυλικος σου πρότεινε όχι υδραυλική σόμπα.το σπιτι ειναι 120 τμ περιπου.ειναι πετροχτιστο.εχω ρωτησει 4 υδραυλικους και οι μισοι λενε ανοιχτο κυκλωμα οι αλλοι κλειστο.εσεις τι πιστευετε οτι ειναι σωστο;
-
Γι' αυτή τη σόμπα, ανοιχτό.
-
φετος ποσο πουλιουνται τα ξυλα;
Ξυλόσομπα