-
Μμμμμμ, μάλλον δεν ήταν αυτό, αλλά δεν τον κόβω κι' όλας.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
...http://www.zougla.gr/greece/article/vaz ... sta-tzakia
axaxaxaxaxxa μου φυγαν τα νεφρα απο το γελιο αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Δυστυχώς το γέλιο πέφτει γιατί δεν μπορεί να τηρηθεί το μέτρο αυτό, γιατί κατά τα λοιπά κάθε άλλο παρά παράλογο είναι. Δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις τι σημαίνει να ταλαιπωριέται όλος ο κόσμος που δεν ζει στη φάρμα, για ένα 7%* που νομίζει βρήκε τη λύση απέναντι στο ΔΝΤ, και πραγματικά εξακολουθεί να πιστεύει πως κάνει οικονομία...
-
50% κατω το πετρελαιο σε ζητηση. Μπραβο να το πατε 2 ευρω το λιτρο να βαζετε μεταξυ σας
Οταν ειχε 90 λεπτα το πετρελαιο εβαλα 300 ευρω και σε 10 μερες δεν ειχα σταγονα λογω οτι το σπιτι δεν εχει μονωση και υπαρχουν μωρα παιδια και ετσι ακομα και το βραδυ επρεπε να εχω το καλοριφερ ανοιχτο.
Περυσι την εβγαλα ολο τον Χειμωνα με περιπου 1.5 τονο ξυλα ελια και πουρναρι και δρυς για προσαναμμα, για ποια οικονομια μας γραφεις;
Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχετε λυσσαξει με το πετρελαιο και δεν μας λετε (παραδειγμα) για το φυσικο αεριο;
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
...http://www.zougla.gr/greece/article/vaz ... sta-tzakia
axaxaxaxaxxa μου φυγαν τα νεφρα απο το γελιο αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Δυστυχώς το γέλιο πέφτει γιατί δεν μπορεί να τηρηθεί το μέτρο αυτό, γιατί κατά τα λοιπά κάθε άλλο παρά παράλογο είναι. Δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις τι σημαίνει να ταλαιπωριέται όλος ο κόσμος που δεν ζει στη φάρμα, για ένα 7%* που νομίζει βρήκε τη λύση απέναντι στο ΔΝΤ, και πραγματικά εξακολουθεί να πιστεύει πως κάνει οικονομία...
οχι φιλε μου,το κρατος νομιζε οτι βρηκε τροπο να αρμεξει λιγο παραπανω την αγελαδα.Απο το κρατος να ζητησεις τα ρεστα με τις ηλιθιες πρακτικες των αχρηστων φωστηρων ,και οχι απο τον καθε ταλαιπωρο που θα εμενε παγωμενος.
-
Το προβλημα δεν ειναι η μαζικη χρηση στερεων καυσιμων. Το προβλημα ειναι το ΤΙ καινε μερικοι και ΠΟΥ το καινε. Αν νομιζει κανεις εδω μεσα οτι οποιος δεν εχει τη δυνατοτητα να καιει σωστα καυσιμα σε σωστα μηχανηματα, εχει δικαιωμα να καιει οτι βρισκει οπου βρισκει, ας το πει να γελασουμε.
υγ η 'λυση' που ανακαλυψαν οι εθνικοι μας φωστηρες παραμενει αστεια.
-
Κοιτα ο φτωχος και 50 λεπτα να παει το πετρελαιο παλι οτι βρει μπροστα του θα καψει γιατι πολυ απλα δεν εχει.
-
-Κι αυτός ο καπνός που βγαίνει απ' το σπίτι τί είναι?
-Απ' τους μπάφους κυρ αστυνόμε
-Α, είπα μήπως είναι τζάκι -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
-Α, είπα μήπως είναι τζάκι -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
-Α, είπα μήπως είναι τζάκιΨοφησα λεμε!
-
Ο χρήστης LLLEFTERIS έγραψε:
50% κατω το πετρελαιο σε ζητηση. Μπραβο να το πατε 2 ευρω το λιτρο να βαζετε μεταξυ σαςΟταν ειχε 90 λεπτα το πετρελαιο εβαλα 300 ευρω και σε 10 μερες δεν ειχα σταγονα λογω οτι το σπιτι δεν εχει μονωση και υπαρχουν μωρα παιδια και ετσι ακομα και το βραδυ επρεπε να εχω το καλοριφερ ανοιχτο.
Περυσι την εβγαλα ολο τον Χειμωνα με περιπου 1.5 τονο ξυλα ελια και πουρναρι και δρυς για προσαναμμα, για ποια οικονομια μας γραφεις;
Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχετε λυσσαξει με το πετρελαιο και δεν μας λετε (παραδειγμα) για το φυσικο αεριο;
Ρε Λευτέρη πάλι τα ίδια θα λέμε φέτος. Αφού κάνεις 'πραγματική οικονομία' δώσε και άλλα 16 ευρώ το μήνα για να είσαι κομπλέ. Ποιά 16 ευρώ? Του Ρολάντο φυσικά!
Είναι προφανές ότι να κυκλοφορείς για ένα τρίμηνο σε θάλαμο αερίων είναι ανθυγιεινό όσο ότι χέζουν οι αρκούδες στο δάσος (αρκάς tm). Είναι ακόμα πιο προφανές ότι καταστρέφεις την υγεία των παιδιών σου σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι σε ενηλίκους, αλλά ούτε φέτος νομίζω ότι θέλεις να το καταλάβεις...
Δες και αυτό το αρθράκι και πές μου μετά 'μα το μωρό μου δεν είναι πια ενός έτους'. Μίσιον ακόμπλισντ σαν να λέμε δηλαδή.
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8 ... =8068&la=1Για αυτό δώσε τα 16 το μήνα, ώστε άμα πάθει τίποτα από το τζάκι που του φουμάρεις να έχεις κάνει την 'οικονομία για την οποία σας γράφω'
Το ότι ο άνθρωπος αντέχει για ότι είναι σχεδιασμένος (βλ. ακραίες καιρικές συνθήκες) και όχι για τα σκ@τ@ που παράγει (βλ. ανθρωπογενής μόλυνση) είναι επίσης γνωστό. Στη τροπική Σιβηρία οι μαμάδες φροντίζουν τα παιδιά να κάνουν ηλιοθέραπειά. Με το μαγιώ φυσικά!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ 166, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΕΝΤΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 15ΛΕΠΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΖΑΚΕΤΟΛΟΥΤΡΟ
http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/28 ... 5-vathmoysΤέλος, προφανώς, προφανέστατα, υπερπροφανέστατα, δεν σου λέω να ζεσταθείς με πετρέλαιο. Κάνε ότι, ότι, μα ότι, μα όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτι θες, απλά να μην καίες τα στερεά σου και μας μαυρίζεις τα πνευμόνια μας και πολύ περισσότερο τα δικά σου και των παιδιών σου που είναι μέσα στο σπίτι. Και το χειρότερο, να νομίζεις ότι αυτό είναι υγιεινό
Υ.Γ. Το να γράφεις ότι το σπίτι μπάζει από παντού και να θές να το ζεστάνεις με τζάκι, είναι σαν να έχεις σκίσει τον Τιτανικό στο πάγόβουνο και να λές στους επιβάτες 'γρήγορα να κάνετε πετάλι να δουλέψουν οι αντλίες να βγεί το νερό'. Με λίγα λόγια κάνε μία καλή θερμομόνωση και θα δεις διαφορά. Και εγώ σε αυτό το φόρουμ δεν πουλάω μονώσεις όπως πουλάει τζάκια ο Ηλίλιας να βγάλω φράγκα, να αναπνεύω προσπαθώ...
-
Κ εγώ το ίδιο, γι' αυτό δεν 'πουλάω' (με ή δίχως '') ό, τι να 'ναι.
Έχω πει πολλές φορές ότι είναι (εκτός των άλλων) ανέφικτο να ζεσταθεί ολόκληρη πόλη καίγοντας ξύλα, πολλώ δε μάλλον πόλη του μεγέθους της Αθήνας (ή της Θεσ/νίκης, της Μπάτρας, του Μεσολογγίου κλπ). Αλλά δεν μπορώ κ τις υστερίες, σόρι.
Κλείστε τα ανοιχτά τζάκια, αν θέλετε να ζεσταθείτε. Καλύτερα χωρίς θέρμανση κ χωρίς ανοιχτό τζάκι, δεν ζεσταίνουν, λέμε, μόνο ρυπαίνουν.
Μην καίτε ό, τι να 'ναι όπου να 'ναι, αυτοκτονείτε κ σκοτώνετε κ τους γύρω σας.
Τι άλλο να πω, δλδ; Μη μ' ακούτε, γιατί ξέρω τι λέω; -
Μα δεν εχω τζακι ξυλοσομπα εχω ενεργιακη δεν εχω κατι 'ανοικτο' οπως τα παλια τζακια κλπ.
-
Δεν απαντούσα σ' εσένα, παρεξήγηση.
-
Ηλια ουτε εγω σε σενα αλλα στο παλικαρι που μου γραφει για παππουδες κλπ.
-
Α, καλά, συνεννόηση τσιμέντο.
-
Αυριο θα κανω την τρυπα στο ελενιτ για να περασει η καμιναδα. Ερωτηση στο κενο που θα μεινει απο την τρυπα τι να βαλω για να μην μπαζει νερα; το ελενιτ ειναι το κλασσικο το κυματιστο.
Φυσικα θα κοιταξω να κανω την τρυπα οσο ποιο εφαρμοστη μπορω για να μην υπαρχει μεγαλο κενο γυρω γυρω.
-
Τι καμινάδα; Μόνος σου θα το κάνεις;
Εdit
Άσε, το είδα. Δεν είναι κ τόσο απλό, είσαι βέβαιος ότι θέλεις να το κάνεις μόνος; -
Την εχω στησει την καμιναδα απλα μενει να μπει το κομματι που θα βγει εξω απο το ελενιτ εκτος απο 20 ποντους περιπου που θα μπει μεσα στην τρυπα για να ενωθει με την υπολοιπη καμιναδα.
Δηλαδη απο τα τρια κομματια της καμιναδας μου εχει μενει το ενα για να βαλω απλα πρεπει να κανω την τρυπα γιατι το 70-75% θα βγει πανω απο το ελενιτ.
-
Η σκόνη από το ελενιτ είναι καρκινογόνος (περιέχει αμίαντο).
Πρέπει να μην μπει σκόνη στο σπίτι και μετά να βάψεις την τρύπα ώστε να μην βγάζει άλλη σκόνη το αμιαντοτσιμέντο.
-
Ο πεθερος μου ειπε να σημαδεψουμε που θα γινει η τρυπα και με το τρυπανι με πολλες τρυπιτσες να το κοψουμε.
Καλα που μου το ειπες να εχω κλειστη την πορτα και να καθαρισω καλα μην πανε τιποτα μωρα στην σκονη.
Ξυλόσομπα